Την έπιασαν οι καλοσύνες την Ματίνα Παγώνη: «Ελπίζουμε πως τον Φεβρουάριο θα υποδεχτούμε την άνοιξη ελεύθεροι»

Κοινοποίηση:
ββββββ

«Η Όμικρον επηρεάζει τα παιδάκια και τος ανεμβολίαστους σε μεγάλες ηλικίες. Θα είναι ελάχιστοι οι ανεμβολίαστοι που δεν θα περάσουν την Όμικρον. Δυστυχώς τα μηνύματα που έχουμε είναι ότι όσο ελαφριά κι αν την περάσουν οι ανεμβολίαστοι, θα είναι πιο δύσκολα από αυτούς που έχουν εμβολιαστεί. Η Όμικρον έχει ένα καλό αφορά το ανώτερο αναπνευστικό σύστημα κι όχι το κατώτερο. Είναι πολύ μεταδοτική» είπε η Ματίνα Παγώνη.

«Ελπίζουμε με τα δεδομένα που έχουμε από το εξωτερικό μέχρι τώρα (Νότια Αφρική, Ευρώπη κι Αμερική), που η Όμικρον ήταν πιο μπροστά από εμάς… Εκεί η Όμικρον κράτησε 1,5 με 2 μήνες που ήταν το peak. Μετά μειωνόταν κι ελπίζουμε ότι και στην χώρα μας μετά τις 20-22 θα έχουμε σταδιακή μείωση. Στο τέλος Φεβρουαρίου θα δούμε τα πράγματα πολύ διαφορετικά και να μπούμε σε μια άνοιξη ελευθερίας» συμπλήρωσε η Ματίνα Παγώνη.

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

9 Σχόλια

  1. Πότε θά κάνει ξαστεργιά πότε θά φλεβαρίσει νά πάρω τό ντούφέκι μου νά ρίξω στήν Παγώνα.
    Γιάννης Λάκων

  2. ΝΑΙ ΝΑΙ ΤΗΝ ΜΑΘΑΜΑΙ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΡΕΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ ΠΩΣ ΤΟ ΔΟΥΛΕΥΕΤΑΙ…….ΤΗΝ ΑΝΟΙΞΗ ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΤΑ ΜΠΑΤΗΡΟΤΟΥΡΗΣΤΑΚΙΑ ΚΑΙ Ο ΚΟΡΩΝΟΙΟΣ ΠΑΕΙ ΠΕΡΗΠΑΤΟ………ΑΝΤΕ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΑΚΗ ΚΑΙ ΑΠΟ ΦΘΟΙΝΟΠΟΡΟ ΠΑΛΥ ΤΑ ΕΙΔΙΑ…….ΣΑΣ ΜΑΘΑΜΑΙ ΚΑΡΙΟΛΑΔΕΣ Ο ΚΟΡΩΝΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΓΡΥΠΟΥΛΑ ΠΑΡΟΔΙΚΗ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟ ΣΥΝΑΦΙ ΣΑΣ……………………

  3. ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΕΞΗΓΗΣΕΙ ΣΤΗΝ ΑΧΡΗΣΤΗ ΟΤΙ ΤΟΝ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΑ ΧΕΙΜΩΝΑΣ

  4. Καί μετά ήρθαν τα χιόνια ,βρε ΟΥΣΤ……….

  5. Ε τρέξε τότε κυρά Παγώνη μου να προλάβεις να εμφανιστείς σε άλλες εκατό εκπομπές πριν…..προλάβει να λήξει ο κορονοιος τον Φεβρουάριο…. 🖐️🖐️🖐️🖐️ Μην σε χάσουν από πελάτη οι πρωινατζουδες και τα γλειφτρονια του συστήματος….

  6. το Μάρτη έρχετε το great reset η ατζέντα και οι οδηγίες είναι σαφής.

  7. Όταν αποκαλυφθεί η απάτη, δεν σας σώζει το ακαταδίωκτο. Γιατί πεθαίνει κόσμος και κουβέντα δεν είπες για τους 7.000 υγειονομικούς σε αναστολή. Που θα δουλεύανε με ράπιντ τεστ όταν στους εμβολιασμένους γιατρούς δεν κάνατε ράπιντ τεστ τόσους μήνες! Και κολλήσανε και οι ίδιοι και τόσους ασθενείς! Θα τιμωρηθείτε για όσα κάνατε και τότε θα σας πουλήσουν και οι μασόνοι που σας δώσανε το ακαταδίωκτο!

  8. Δεν θα ρθει ανοιξη τον φλεβαρη. Μονο που σε βλεπει την πιανει κοψιμο.

Comments are closed.