Την άκουσε ο Πλεύρης! Γιουχαρίσματα κατά την άφιξη στη Θεσσαλονίκη, πέτρες στην αποχώρησή του (Βίντεο)

Κοινοποίηση:
pleuris-thes

Ο Θανάσης Πλεύρης ταξίδεψε στη Θεσσαλονίκη λόγω των αυξημένων κρουσμάτων κορωνοϊού, αλλα μάλλον δεν το χάρηκε και πολύ.

Την ώρα που κατέφθανε ο κ. Πλεύρης στο ΕΚΑΒ Βορείου Ελλάδος για την έκτακτη σύσκεψη με τους διοικητές της 3ης και της 4ης ΥΠΕ και τους διοικητές των Νοσοκομείων, οι διαδηλωτές άρχισαν να τον γιουχάρουν, καθώς και να φωνάζουν συνεχώς συνθήματα κατά της κυβέρνησης, την απόφαση των αναστολών, όπως και τα μέτρα που έχουν ληφθεί για τα σχολεία, ενώ την ίδια ώρα χτυπούσαν το αυτοκίνητο που μετέφερε τον υπουργό στο σημείο.

Ανάλογο σκηνικό, αλλά λίγο πιο… βαρύ η αποχώρησή του, καθώς πέταξαν πέτρες στο αυτοκίνητο που τον μετέφερε, αλλά και τα συνθήματα να είναι διαρκή.

Άμεσα επιβλήθηκε η αστυνομία που ήταν παρούσα καθόλη την διάρκεια της συγκέντρωσης, και προσπάθησε να ηρεμήσει το οργισμένο πλήθος, μάταια όμως, καθώς οι χειρονομίες και τα συνθήματα συνεχίστηκαν μέχρι που αποχώρησε και το τελευταίο μέλος που συνόδευε τον υπουργό στην επίσκεψή του.

Εκτός αυτών, στα ηχεία που έχουν τοποθετήσει έξω από το ΕΚΑΒ, ακούγονται παραγγέλματα της χούντας, θέλοντας να εκφράσουν πως η κυβέρνηση επιβάλλει τα μέτρα προστασίας κατά του κορωνοϊού, όπως αυτά του υποχρεωτικού εμβολιασμού, την είσοδο των μαθητών με self test στα σχολεία, καθώς και οι αναστολές εργασίας σε όσους δεν έχουν εμβολιαστεί στους υγειονομικούς κλάδους.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

3 Σχόλια

  1. ΠΡΟΔΟΤΑΡΟΣ

    Για μερικα ευρω πουλανε την ψυχη τους.

  2. Να πάνε στο τζαμί με τον πρώην μακεδονομάχο γεωργιάδη. Τώρα που λειτουργει, να ζητήσει συγνώμη και από τους λαθρομετανάστες όπως ζήτησε από τους εβραίους. Ο βορίδης φωτογραφήθηκε και με τον αντετοκούμπο! Τώρα δεν μιλάνε για πατρίδα, μόνο για εμβό
    λια!!!!!!

Comments are closed.