Την Τετάρτη η δίκη του Αρτέμη Σώρρα, αντιμέτωπος με ισόβια!

Κοινοποίηση:
sorras-dikh-

Την Τετάρτη, 6 Νοεμβρίου θα πραγματοποιηθεί στο Tριμελές Εφετείο Κακουργημάτων Πάτρας η δίκη του Αρτέμη Σώρρα, για απάτη κατά του Δημοσίου, σύσταση εγκληματικής οργάνωσης και ξέπλυμα μαύρου χρήματος.

Ο επικεφαλής της «Ελλήνων Συνέλευσις» βρίσκεται προφυλακισμένος από τον Ιούνιο του 2018.

Μαζί του κατηγορούνται κι άλλα 22 άτομα για τα τρισεκατομμύρια δολάρια με τα οποία έπειθαν τους φορολογούμενους ότι θα ξεχρεώσουν τα χρέη τους.

Αποτέλεσμα σύμφωνα με το παραπεμπτικό βούλευμα ήταν να εξαπατηθούν δεκάδες πολίτες.

Η ζημιά στο Δημόσιο υπερβαίνει τις 150.000 ευρώ ενώ οι ληξιπρόθεσμες οφειλές έφθασαν τις 348.590 ευρώ, με αυτές στο ΙΚΑ να ξεπερνούν τα τέσσερα εκατομμύρια ευρώ.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. ΓΡΑΦΕΤΕ Ο,ΤΙ ΝΑΝΑΙ ΡΕ ΑΘΕΟΦΟΒΟΙ ΚΑΛΑΜΑΡΑΔΕΣ…!
    ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ Η ΔΙΚΗ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΚΑΙ ΓΕΛΟΙΟΠΟΙΕΙΣΤΕ ΑΠΟ ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ ΚΥΡΙΟΙ…
    ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΗΣ Α.Α.Δ.Ε. ΔΗΜΟΣΙΟ ΜΕ ΤΗ ΕΝΝΟΙΑ ΠΟΥ ΞΕΡΑΜΕ ΠΛΕΟΝ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΙΔΙΟΤΕΣ “ΤΣΙΦΛΙΚΑΔΕΣ” ΠΟΥ ΚΑΤΑΛΗΣΤΕΥΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ (ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΛΕΙΔΑΡΙΘΜΟΣ 0000931106 ΕΔΡΑ New York city)
    ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΟΤΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΜΟΝΟ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΟΙ ΑΥΤΟΧΘΟΝΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΧΡΗΣΗ ΑΥΤΗΣ ΤΟΥΣ ΤΗΣ ΙΔΙΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ
    Ε ΕΙΣΤΕ ΤΕΛΕΙΩΣ ΑΔΑΕΙΣ ΤΕΛΕΙΩΣ ΑΝΕΝΗΜΕΡΩΤΟΙ ΚΑΙ ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΤΕ ΧΩΡΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΥΡΙΟΙ… ΙΣΩΣ ΝΑ ΒΟΣΚΑΤΕ ΠΡΟΒΑΤΑ Ή ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΖΑΤΕ ΣΤΑΒΛΟΥΣ???

Comments are closed.