Την Δευτέρα η δίκη για την απαγωγή Λεμπιδάκη

Κοινοποίηση:
lempidakis-2

Υπό δρακόντεια μέτρα ασφαλείας θα ξεκινήσει τη Δευτέρα 10 Δεκεμβρίου, στο Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων Ανατολικής Κρήτης η δίκη για την πολύκροτη υπόθεση της απαγωγής του επιχειρηματία Μιχάλη Λεμπιδάκη.

Ο επιχειρηματίας που έπεσε θύμα απαγωγής πρόκειται να βρεθεί αντιμέτωπος με τους απαγωγείς του, οι οποίοι ανέρχονται σε 12. Προστέθηκαν δηλαδή πέντε στους αρχικούς επτά συλληφθέντες.

Από τους 12 κατηγορούμενους, οι 8 παραμένουν προσωρινά κρατούμενοι, ενώ οι υπόλοιποι 4 είναι ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους.
Συγκεκριμένα, στη φυλακή βρίσκονται τα επτά άτομα που συνελήφθησαν στις 2 Οκτωβρίου του 2017, ημέρα απελευθέρωσης του Μιχάλη Λεμπιδάκη από την ΕΛ.ΑΣ.
Σ’ αυτούς συμπεριλαμβάνονται επτά άνδρες ηλικίας από 24 έως 61 ετών.

Ο όγδοος κατηγορούμενος που παραμένει πίσω από τα κάγκελα της φυλακής μέχρι σήμερα είναι το άτομο που συνελήφθη λίγες εβδομάδες μετά την απελευθέρωση του Μιχάλη Λεμπιδάκη.

Περισσότερα από 40 άτομα έχουν κληθεί για καταθέσεις, συγγενικά πρόσωπα του επιχειρηματία , των κατηγορουμένων αλλά και αστυνομικοί που συμμετείχαν όλο αυτό το διάστημα στην αναζήτηση και στην απελευθέρωση του επιχειρηματία.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: