Τηλε-συγκέντρωση του Η.Κασιδιάρη με αφορμή την ΔΕΘ στο άγαλμα του Μ.Αλεξάνδρου

Κοινοποίηση:
kasiiaris

Ο έγκλειστος στις φυλακές Δομοκού, τέως βουλευτής και νυν αρχηγός του κόμματος Έλληνες για την Πατρίδα, Ηλίας Κασιδιάρης θα μιλήσει σε τηλε-συγκέντρωση των οπαδών του κόμματος σήμερα με αφορμή την ΔΕΘ.

Συγκεκριμένα έχει διοργανώσει για σήμερα συγκέντρωση διαμαρτυρίας ενάντια στις κυβερνητικές πολιτικές, ενώ στην συνέχεια έχει προαναγγείλει πορεία προς το Βελλίδειο Συνεδριακό Κέντρο.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

11 Σχόλια

  1. Μια χαρα μονο μην συνηθησει με τις τηλε συγκεντρωσεις απο τις φυλακες…………γιατι σιγουρα οι οππαδοι του δεν θα τον ψηφισουν για να μπαινοβγαινει στις φυλακες οπποτε γουσταρουν οι μεταπολιτευτικοι προδοτες………………….και η ζωη να συνεχιζεται….σαν να μην συμβαινει τιποτε

      1. Όχι…τον δικό σου….σκοτάδι μαύρο και βάθος αμέτρητο

        1. Αν κοιτουσες τον δικο μου δεν χρειαζοταν να ρωτησεις ποιανου ειναι, μαλακοπιτουρα,. Αρα με την λογικη, τον δικο σου κωλο κοιτας και το.. βαθος και το πλατος του σε εχουν χαζεψει τελειως.

          1. Για να μην χρειάζεται να ρωτήσω ποιανού είναι μάλλον πρέπει να τον εχουν δει (και όχι μόνο) πολλοί…
            θα ρωτήσω κανένα αναρριχητή μήπως σε γνωρίζει γιά να μου περιγράψει το σπηλαιοβάραθρο σου φασιστάκο

          2. Aφού είσαι τόσο σφιχτοκώλης δεν γράφεις και το τηλέφωνο σου εδώ?
            Μπορεί να σε χρειαστούμε!

      2. Τη μούρη του αφεντικού σου κοιτάει ρε αγράμματε, που ούτε τόνους δεν ξέρεις να βάζεις και μας το παίζεις και Έλληνας Εθνικιστής, καραμήτρο, που μου θες και σχόλια.

  2. Θα τον συμπαθούσα παρά πολύ, αν δεν έκαναν ότι έκαναν. Δολοφόνησαν έναν αθώο άνθρωπο για τα πιστεύω του και την μουσική του. Νταβατζιλίκι σε όλους εδώ στους Αμπελοκήπους. Μπουλινγκ στα μικρά παιδάκια ξύλο σε αθωεσ φιλιπινεζες που είναι γλυκητατες. Σίγουρα δεν φταίει για όλα αυτά ο Κασιδιάρης αλλα ρε φίλε όταν σε έχει ψηφίσει ο κόσμος για να μπεις στην Βουλή κοιτάς ποιον έχεις δίπλα σου και με ποιον θα κατέβεις στην πολιτική. Αυτά.

    1. Ενώ τους αιώνιους βιαστές σου τους ‘δημοκράτες”,μπορεί να μην τους γουστάρεις αλλά τους ψηφίζεις.
      Δικαίωμά σου.Όσο για τον Φίσσα. δείχνεις ότι έχεις υποστεί τόση πλύση εγκεφάλου,όση και η προπαγάνδα του συστήματος.Ο Κασιδιάρης ξέρεις γιατί είναι μέσα;

Comments are closed.