Τηλεφωνική επικοινωνία Δένδια – Τσαβούσογλου: «Η Τουρκία είναι έτοιμη να βοηθήσει»

Κοινοποίηση:
tsavousoglou-768x461

Την απόλυτη ετοιμότητα της Τουρκίας να βοηθήσει την Ελλάδα, μετά τον σεισμό των 6 Ρίχτερ στην Ελασσόνα, εξέφρασε ο Μεβλούτ Τσαβούσογλου, ο οποίος συνομίλησε τηλεφωνικά με τον Έλληνα ομόλογο του, Νίκο Δένδια, και εξέφρασε την ετοιμότητα της Τουρκίας να συντρέξει άμεσα τις προσπάθειες των ελληνικών αρχών για την παροχή κάθε απαραίτητης βοήθειας, αν το χρειαστεί η Ελλάδα.

Μέσω twitter ο υπουργός Εξωτερικών της Τουρκίας έκανε γνωστό ότι τηλεφώνησε στον Έλληνα ομόλογό του, μαζί με τον ΥΠΕΞ της Γεωργίας, με τον οποίο έδινε όταν έμαθε για τον σεισμό, κοινή συνέντευξη Τύπου. «Τηλεφώνησα στον υπουργό Εξωτερικών της Ελλάδας Νίκο Δένδια, μαζί με τον ΥΠΕΞ της Γεωργίας Νταβίντ Ζαλκαλιάνι για να εκφράσουμε την αλληλεγγύη μας μετά τον σεισμό. Είμαστε έτοιμοι να βοηθήσουμε τους γείτονές μας αν χρεαστεί», έγραψε ο Μεβλούτ Τσαβούσογλου.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

4 Σχόλια

  1. Μπουνταλα Τσαβουσογλου που δεν λες να βάλεις λίγη παραγωγή απο αυτή που βγαίνει από τον πισινό σου στην καράφλα σου και το ατροφικο μουστάκι σου μπας και φυτρώσει καμιά τρίχα δεν σας έχουμε ανάγκη.

  2. βρε ουστ ….σιχαμενε υποκριτη , η προσφορα του μου θυμιζει τον βιαστης που προσφερει καραμελες στο παιδακι για να το βιασει

  3. “Θα σας τον σφυρίξουμε αλλά θα σας βοηθήσουμε, τουλάχιστον μέσω twitter”…αυτό ήθελε να πει ο Τσαβούς….

  4. Μάς ονομάζει γείτονες ο γαμψομύτης τουρκομογγόλος ενώ στήν πραγματικότητα θά θέλει νά μά κόψει τά κεφάλια.
    Γι΄ννης Λάκων

Comments are closed.