Τηλεοπτική βόμβα! Ο Στέφανος Χίος κάθε βράδυ αναλαμβάνει το κεντρικό δελτίο του…..

Κοινοποίηση:
stefanos-xios

Νέα ανατροπή στα δελτία ειδήσεων!

Διαβάστε το στην εφημερίδα ΜΑΚΕΛΕΙΟ της ΔΕΥΤΕΡΑΣ. Από το πρωί σε όλα τα περιπτερά.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

10 Σχόλια

  1. Κύριε Χίο, θα ήθελα να σας γνωστοποιήσω ότι για κάποιο λόγο και για πολύ καιρό τώρα, η εφημερίδα Μακελειό έρχεται με το ”σταγονόμετρο” (2 φύλλα σε κάθε αποστολή) στο περίπτερο του χωριού Καπαρέλλι-Βοιωτίας. Ο πληθυσμός του χωριού είναι περίπου 2000. Πολύ από εμάς που θέλουμε να ενημερωθούμε ημερησίως αναγκαζόμαστε να ταξιδεύσουμε τουλάχιστον μισή ώρα προς την Θήβα ή τις Ερυθραίς για να προμηθευτούμε την εφημερίδα μας. Ο τοπικός περιπτεράς έχει παραπονεθεί επανηλημένως στον διανομέα, αλλά η απάντηση πάντα είναι…”αυτές μας δίνουν και αυτές διανέμουμε!!”
    Υποψιάζομαι ότι εσκεμμένως γίνεται η παρεμπόδιση αυτή. Ελπίζω να έχω λάθος!
    Αυτή είναι η πρώτη φορά που σας ειδοποιώ για το θέμα αυτό! Εάν μπορώ με κάποιο τρόπο να βοηθήσω παρακαλώ ειδοποιήστε με!

    ΥΓ: Εάν κάποιοι ”βγαίνουν από τα ρούχα τους” σχετικά με τον τρόπο έκφρασή σας στις ζωντανές εκπομπές σας θα πρέπει να γνωρίζουν ότι η φράση, για παράδειγμα, ”να παν να γαμηθούν” είναι προτιμότερη από από τα καπνογόνα και τις χειβομβίδες λάμψης/κρότου!

    Φιλικά
    αρβανίτης

  2. Ο ΜΥΛΩΝΑΚΗΣ ΓΡΑΦΕΙ ΑΚΟΜΑ ΣΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ?????

  3. Απο σημερα αφηνουμε Μυλωνακη και αρτ,και ειμαστε ολοι εδω

  4. MEΓΑΛΕ ΣΤΕΦΑΝΕ! ΕΙΣΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΛΙΓΟΥΣ ΕΝΑΠΟΜΕΙΝΑΝΤΕΣ ΑΛΗΘΙΝΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ ΣΤΕΡΟΝΤΑΣ ΠΟΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥ ΜΕΝΟΝΤΑΣ ΑΥΘΕΝΤΙΚΟΣ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΣΑΝ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ.

Comments are closed.