Τηλεθέαση: Και εγένετο η ανατροπή – Οι «Αγριες Μέλισσες»… τσίμπησαν το GNTM 2

Κοινοποίηση:
agries-melisses-gntm-2

Η τηλεοπτική σειρά «Άγριες Μέλισσες» ανέβασε στροφές την Τρίτη, σε μια κόντρα μέχρις εσχάτων για την πρωτιά στην τηλεθέαση απέναντι στο GNTM 2. Οι «Άγριες Μέλισσες», σύμφωνα με τις εκτιμήσεις της Nielsen, σημείωσαν τηλεθέαση 27,9% και ισοφάρισαν το GNTM 2 στο νεανικό κοινό που συνολικά κατέγραψε ποσοστό 28%.

Ωστόσο, η σειρά εποχής του ΑΝΤ1, «Άγριες Μέλισσες», βρέθηκε μπροστά από το ριάλιτι μόδας σχεδόν σε κάθε τέταρτο που βρέθηκαν απέναντι. Από τις 22.45 ως τις 23.15, το GNTM κράτησε τους τηλεθεατές που το παρακολουθούσαν μαζικά από τις 21.00 με τηλεθέαση 29,7% και 30% αντίστοιχα (στα δύο τέταρτα). Από εκείνη την ώρα και έπειτα όμως, το σίριαλ του ΑΝΤ1 ανέβασε στροφές, καταγράφοντας τηλεθέαση 33,5% και 30,6%.
Τα ποσοστά στο σύνολο της προβολής των δύο προγραμμάτων είναι πολύ κοντά, με αποτέλεσμα το «ντέρμπι της τηλεθέασης» να μην έχει κριθεί για τη συνέχεια της σεζόν.

agries-melisses-aderfes-seira-ant1

Οι πρωταγωνίστριες της σειράς «Άγριες Μέλισσες» του ΑΝΤ1

Τι τηλεθέαση έκαναν «Έρωτας μετά» και «8 Λέξεις»
Την ίδια ώρα, η σειρά του ALPHA «Έρωτας Μετά» περιοριζόταν στο 13% ενώ και το ολοκαίνουριο επεισόδιο του σίριαλ «Θα γίνει της πολυκατοικίας» κατέγραφε μόλις 6,8%. Στον ΣΚΑΙ, δυσκολεύτηκε το βράδυ της Δευτέρας και το σίριαλ «8 Λέξεις» που έμεινε σε ποσοστό τηλεθέαση 10,4%.

Το GNTM 2 που χτες κρέμασε τα κορίτσια… κάθετα, δεν άφησε πολλά περιθώρια σε κανένα πρόγραμμα ως τις έντεκα παρά που βρέθηκε απέναντι στις «Άγριες Μέλισσες». Έτσι και η καθημερινή κωμωδία του ΑΝΤ1 στις 21.00, «Αν Ήμουν Πλούσιος» σημείωσε ποσοστό 14,1%, ενώ και το σίριαλ «Πέτα τη φριτέζα που ακολούθησε κατέγραψε τηλεθέαση 16,6%. Την ίδια ώρα, το δεύτερο επεισόδιο της νέας οικογενειακής σειράς του ALPHA, «Σπίτι είναι…» σημείωνε τηλεθέαση 3,9% στα νεανικά κοινά.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

  1. Να και μια είδηση παρήγορη κ ενθαρρυντική!
    Φαίνεται το τηλεοπτικό κοινό, αρχίζει να παραμιλαει από την σαπίλα του υπερβολικού αιδοίου κ της γυναικείας πουτανιάς στην φόρα και στρέφεται σε αξιοπρεπή προγράμματα!

  2. Ειλικρινά εξακολουθώ να απορώ ποιοί/ες βλέπουν κάτι σαβούρες εκπομπες, τυπου voice, survivor, gntm, x-factor, κλπ… το μέγιστο της σαβούρας και σαπίλας, αηδίας, μαζί με κάτι Πάνιες, Καινούργιες, Σκορδες, Σπυροπούλενες, Tατιάνες, Mενεγάκηδες, Λιάγκες, Τανιμανίνηδες, Γιαούρτογλου, κλπ, κλπ, κλπ… ελαφρές εξαιρέσεις, τα masterchef, φωλιά των κου-κου, Φερεντινος, Πολυχρονιδης και καπως λιγο ακομη η Ναταλία Γερμανού, όχι τόσο λόγω θεματολογίας, αλλά λόγω αισθητά καλύτερης ποιότητας-χαρισματικότητας των παρουσιαστών τους (ίσως και κάποιοι ελάχιστοι ακόμα να έχουν μια καλή παρουσία και να τους αδικώ, αλλά δεν τους θυμάμε όλους). Οι σαβουρατζήδηδες όμως κάποτε πρέπει να αποβληθούν από την τι-βι… πρόσωπα εκλεκτά ουκ ολίγα… γιατί επιμένουν σε αυτές τις ίδιες γλοιώδεις τηλε-παρουσίες και εκπομπές πατσαβούρες;;; ΑΠΟΡΩ, πως βγαίνουν τα ποσοστά τηλεθέασης!!! ΑΠΟΡΩ!!!

Comments are closed.