Τζώρτζης Μονογυιός: Καταθέτει στις αστυνομικές Αρχές ο Σέρβος που πούλησε τη Ferrari

Κοινοποίηση:
Καταγραφή

Οι έρευνες για τα ακριβή αίτια της τραγωδίας με το τροχαίο στο οποίο σκοτώθηκε ο Τζώρτζης Μονογυιός, συνεχίζονται. Τις τελευταίες ώρες οι δηλώσεις του Σέρβου εμπόρου, που πούλησε το πολυτελές όχημα στον Τζώρτζη Μονογυιό, έχουν δημιουργήσει ελπίδα ότι μπορεί να δοθούν απαντήσεις-κλειδιά.

Σύμφωνα με μια νέα εξέλιξη, ο Σέρβος έμπορος – ονόματι Ντανιέλ Μπάριντς – αναμένεται να ανοίξει τα «χαρτιά» του και να καταθέσει στις Αρχές. Είχε ξεκαθαρίσει ότι από μηχανικής άποψης, το αυτοκίνητο δεν αντιμετώπιζε κανένα πρόβλημα. «Ήταν σχεδόν καινούριο και είχε διανύσει μόλις 1.000 χλμ πριν το παραδώσουμε στον Τζώρτζη», είχε πει χαρακτηριστικά ο άνθρωπος που πούλησε τη Ferrari στον Μονογυιό.

Το αυτοκίνητο ήταν μεν μεταχειρισμένο, όμως είχε διανύσει μόνο 1.000 χλμ, σύμφωνα με τον έμπορο ο οποίος διατηρεί πλήθος πολυτελών οχημάτων, σε ειδική μάντρα, ενώ έχει πουλήσει πολλά από αυτά σε διεθνούς φήμης ποδοσφαιριστές.

Κάπως έτσι, μέσα από την ενασχόλησή του με τα εντυπωσιακά αυτοκίνητα, βρήκε κοινά ενδιαφέροντα με τον Τζώρτζη, με τον οποίο και ανέπτυξε στενή φιλική σχέση. Μάλιστα, συζητούσαν το ενδεχόμενο να συνεργαστούν στην εισαγωγή πολυτελών αυτοκινήτων σε υποψήφιους Έλληνες και ξένους αγοραστές.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

4 Σχόλια

  1. ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΟΠΩΣ ΤΑ ΛΕΕΙ Ο ΑΠΟ ΠΑΝΩ.
    ΔΕΝ ΑΓΟΡΑΖΕΙΣ ΕΤΣΙ ΕΥΚΟΛΑ ΦΕΡΡΑΡΙ ΟΣΑ ΛΕΦΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ. ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΠΟΥ ΒΓΑΖΕΙ Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΣΥΛΛΕΚΤΙΚΑ. ΕΠΙΣΗΣ ΤΟ ΚΑΘΕ ΕΝΑ ΚΟΜΜΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΚΑΙ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΕΥΘΥΝΘΕΙΣ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΟΥ ΤΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ. ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΞΕΡΟΥΝ ΠΟΥ ΤΑ ΠΟΥΛΑΝΕ.
    ΤΩΡΑ…ΜΕ ΟΣΑ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΝΟΤΙΟ ΗΜΙΣΦΑΙΡΙΟ ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΣΟ ΕΥΚΟΛΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΕΧΟΝΤΑΣ ΧΡΗΜΑΤΑ ΝΑ ΑΓΟΡΑΖΕΙΣ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΕΓΓΡΑΦΟ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΚΡΑΤΙΚΟ ΣΤΗΝ ΠΑΡΟΛΙΓΟ ΓΕΙΤΟΝΑ ΣΕΡΒΙΑ, ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΑΚΟΥΩ ΟΤΙ Ο ΕΜΠΟΡΟΣ ΗΤΑΝ ΣΕΡΒΟΣ…ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΜΟΥ ΓΕΝΝΟΥΝΤΑΙ ΥΠΟΨΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΣΟ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΗΤΑΝ Η ΦΕΡΡΑΡΙ ΓΙΑ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑΠΩΛΗΣΙΑ ΟΣΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΣΟ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΓΙΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑ, ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΙΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΠΟΥ ΔΙΝΕΙ Η ΙΔΙΑ Η ΦΕΡΡΑΡΙ, ΗΤΑΝ ΤΟ ΑΜΑΞΙ ΑΥΤΟ…
    ΑΡΑ ΚΑΛΛΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΚΑΙ ΨΑΧΝΟΥΝ ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΤΑ ΕΚΕΙ.

  2. Αυτοκινητα πανω απο καποιους ιππους θα επρεπε κανονικα να περνας και ειδικες εξετασεις για να το κυκλοφορεις σε δρομο δημοσιας χρησης ,Δε μπορει ο καθε φραγκατος να αγοραζει τον πυραυλο και να κινητε αναμεσα μας συνηθως σφεντονα…Επισης αστυνομευση ειδικα τα βράδια που κανεις δεν παει κατω απο 120 σε κιφησο κτλ , εννοητε με ιχ ρημαδια …

  3. ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΟΥΛΑΕΙ Ο ΣΕΡΒΟΣ ΕΧΟΥΝΕ ΔΡΟΜΟΥΣ ΚΑΝΟΝΙΚΟΥΣ ΟΧΙ ΚΑΡΟΔΡΟΜΟΥΣ ΚΑΡΜΑΝΙΟΛΕΣ ΝΑ ΤΑ ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΟΝΤΕΣ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΦΑΕΙ Η ΜΑΡΜΑΓΚΣΑ ΤΗΣ ΜΑΝΑΔΕΣΤΟΥΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ .ΕΙΝΑΙ ΝΟΡΙΣ ΓΙΑ ΔΑΚΡΥΑ.

  4. ΓΙΑ ΝΑ ΠΟΥΛΗΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΜΙΑ ΦΕΡΡΑΡΙ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΣΤΗΝ ΚΑΤΟΧΗ ΤΟΥ ΣΤΕΛΝΕΙ ΧΑΡΤΙ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΗΝ ΦΕΡΡΑΡΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΕΙ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΟΙΟΝ ΚΑΙ ΑΝ ΤΟΥ ΔΩΣΟΥΝ ΕΓΚΡΙΣΗ ΤΟΤΕ ΓΙΝΕΤΑΙ Η ΠΩΛΗΣΗ… ΤΟ ΙΔΙΟ ΓΙΝΕΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑΣΕΙΣ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ… ΣΤΕΛΝΕΙΣ ΑΙΤΗΣΗ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΣΤΗ ΛΙΣΤΑ

Comments are closed.