Τζόκερ: Τους άλλαξε την ζωή! Δύο υπερτυχεροί μοιράζονται 11.534.873 ευρώ!

Κοινοποίηση:
1

Ήταν πολλά τα λεφτά… τζόκερ. Το αστρονομικό ποσό των 11,5 εκατομμυρίων ευρώ (!) μοίραζε απόψε το δημοφιλές παιχνίδι του ΟΠΑΠ και… όλη η Ελλάδα βρίσκονταν στα κάγκελα! Τελικά δύο τυεχροί μάντεψαν σωστά και παίρνουν από 5.767.436 ευρώ!

ΚΛΗΡΩΣΗ ΤΖΟΚΕΡ ΠΕΜΠΤΗ 04/06/2020 ΑΡΙΘΜΟΣ ΚΛΗΡΩΣΗΣ 2137. Πάνω από 11.500.000 ευρώ μπαίνουν… στο τραπέζι για τους νικητές της πρώτης κατηγορίας.

Κλήρωση τζόκερ σήμερα Πέμπτη 04/06/2020 και τα λεφτά είναι… πολλά! Στην κλήρωση Τζόκερ ΟΠΑΠ, σήμερα Πέμπτη 04-06-2020 (αριθμός κλήρωσης 2137) το ποσό είναι αστρονομικό και όλοι αγωνιούν κι εύχονται… να “πέσουν μέσα” και να αλλάξει η ζωή τους για πάντα!

Oι τυχεροί αριθμοί είναι 23, 28, 42, 44, 45 και τζόκερ ο αριθμός 11.
Στο «κυνήγι» για το τζόκερ μπορεί κανείς να επισκεφτεί το www.tzoker.gr ή να κατεβάσει τη νέα εφαρμογή ΤΖΟΚΕΡ για Android και iOS συσκευές. Εκεί μπορεί να κάνει «κλικ» στους τυχερούς του αριθμούς ή να επιλέξει ανάμεσα σε τυχαία επιλογή αριθμών και ένα από τα διαθέσιμα τυποποιημένα συστήματα.

ΤΖΟΚΕΡ, τώρα και online 
Τώρα μπορείς να παίζεις ΤΖΟΚΕΡ online με γρήγορη εγγραφή στο πρακτορείο! Οι παίκτες μπορούν πλέον να δοκιμάσουν την τύχη τους στο μεγάλο τζακποτ και οnline. Μέσα σε λίγα λεπτά μπορούν να πραγματοποιήσουν την εγγραφή τους στο www.tzoker.gr και να δοκιμάζουν την τύχη τους από όπου κι αν βρίσκονται.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

5 Σχόλια

  1. Αρχίδια κέρδισαν. Από τη στιγμή που δεν υπάρχουν ονόματα νικητών, πρόκειται για απάτη. Αυτά που λένε περί προστασίας προσωπικών δεδομένων είναι μαλακίες. Αυτός ο νόμος δε δεσμεύει τον ΟΠΑΠ που τον επικαλείται εάν έβαζε ως όρο για να συμμετέχεις στην κλήρωση πως τα ονόματα των νικητών θα δημοσιοποιούνται για λόγους διαφάνειας οπότε όποιος συμμετέχει δεν μπορεί να επικαλεστεί προστασία προσωπικών δεδομένων. Παντού στον πλανήτη έτσι γίνεται, μόνο στην Ελλάδα δεν δημοσιοποιούν ονόματα νικητών γιατί απλά ο ΟΠΑΠ μαζί με λαμόγια κρατικά ή δεν ξέρω ποιους άλλους, τα τρώνε μόνοι τους τα λεφτά που παίζουν τα κορόιδα.

  2. Σίγουρα αυτοί οι δυο κέρδισαν παίζοντας το πόσο 0,50 ή 2,50 ευρώ,σε λίγο θα ψάχνουν να τους βρουν θα βρουν τα πρατήρια που έπαιξαν αλλά αυτοί οι δυο δεν θα εμφανιστούν γιατί θα φοβούνται για την ζωή τους. Με 5.000.000 τι φόβο θα έχεις, γιατί δεν έχουν φόβο όλοι οι εκατομμυριούχοι στην Ελλάδα και θα έχουν αυτοί που κερδίζουν γιατι και αυτοι εκατομμυριούχοι ειναι;

  3. Λεφτά δεν έχει το κράτος
    λεφτά μοιράζει

    γιατί παίρνει δάνεια αφου ο ΟΠΑΠ μοιράζει τόσο χρήμα……

    1. Ότι δίνει ο οπαπ τα έχει βγάλει στο τριπλάσιο.Έτσι λες να χαρίζουν 11εκ?Δίνει 11 έχει βγάλει ενα 30αρι σε 2μήνες που έχει τζακ ποτ.

Comments are closed.