Τζούλι Μασίνο: «’Aρχισα πολύ μικρή τα ναρκωτικά γιατί νόμιζα ότι ήταν κουλ» (ΦΩΤΟ)

Κοινοποίηση:
ΜΑΣΙΝΟ

Η Τζούλι Μασίνο έδωσε μια συνέντευξη στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» και αναφέρθηκε στην παιδική της ηλικία, στην εφηβεία της και στην εμπειρία της με τα ναρκωτικά, στο Fame Story, στο πως είναι ως καθηγήτρια φωνητικής, στα ελληνικά της και στις μεταφυσικές εμπειρίες της.

«Γεννήθηκα στη Νέα Υόρκη, μετά πήγαμε στο Νιου Τζέρσει και όταν ήμουν 11 ετών μετακομίσαμε στη Φλόριντα. Έφυγα από την οικογένειά μου 15 χρονών. Άρχισα πάρα πολύ νωρίς τα ναρκωτικά. Νόμιζα ότι ήταν κουλ. Αλλά μέχρι τα 16, τα σταμάτησα όλα», είπε.

«Έκανα 35 χρόνια μαθήματα φωνητικής. Έσωσα πολύ κόσμο που είχε θέμα με τη φωνή του. Μια φορά, μια μαθήτρια μου είπε με ύφος “Τζούλι, θέλω να γίνω σταρ”. Της είπα “μπράβο σου, εκεί είναι η πόρτα, μπορείς να φύγεις”» εξήγησε λέγοντας πως δεν αναλαμβάνει άτομα που έχουν τουπέ.

Για το Fame Story, δήλωσε: «Ακόμα μου λένε “πού είσαι; Γιατί δεν είσαι στο Fame Story;“. Μου έκαναν πρόταση για το Fame Story, αλλά τους είπα ότι αν θέλουν να κάνουμε κάτι, θα πρέπει να είμαι κάθε εβδομάδα μέσα για τα παιδιά. Δεν στενοχωρήθηκα που δεν είμαι στο Fame Story, γιατί είναι πολλές ώρες».

«Η σχέση μου με τα ελληνικά είναι καλύτερη τώρα, σε σχέση με 20 χρόνια πριν. Αλλά μπροστά στην κάμερα, χάνω το 30% αυτών που ξέρω» σχολίασε για το πόσο καλά μιλάει τα ελληνικά.

«Πιστεύω στα μεταφυσικά. Είχα δει το πρόσωπο του μπαμπά μου να έρχεται πολύ κοντά μου. Από τότε, ξέρω ότι είναι καλά» κατέληξε.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

7 Σχόλια

  1. Αλλο ενα λαμογιο που κονομησε στο Ελλαδισταν!

    1. Φυσικά και στο Ελλαδιστάν, αγαπητέ Ελλαδιστανέ ιθαγενή.!

    2. και που να δεις ποσοι ελληνες εχουν κονομησει στο εξωτερικο

  2. Και πως γίνεται όσοι φουμαρουν το στριφτό να κάνουν καριέρα και να ζούν πλουσιοπάροχα.
    Πολύ ωραία παραδείγματα για την νεολαία.

    1. το παραδειγμα ειναι οτι το εκοψε εγκαιρως, αυτο ειναι το μηνυμα, κοφτε το γιατι σας χαλαει, ειδικα τους πορωμενους χουντικους και τους χουλιγκανους

  3. Το μαρουλοφιλο!
    Αυτός είναι τίτλος για τη συγκεκριμένη.

Comments are closed.