Τζούλια Νόβα: «Παραπονιέστε για το πόσο κουρασμένες είστε από τα παιδιά σας, δικιά σας απόφαση δεν ήταν να τα γεννήσετε;»

Κοινοποίηση:
BeFunky-collage-2022-11-17T142022.238-730x450

Η Τζούλια Νόβα με μία ανάρτησή της στο Instagram απευθύνθηκε στις μαμάδες, οι οποίες παραπονιούνται για τα παιδιά τους.

Το μοντέλο έστειλε μήνυμα σε όλες τις γυναίκες, οι οποίες κάνουν τις δικές τους θυσίες, για να είναι δίπλα στα παιδιά τους, όσο μεγαλώνουν, και δήλωσε πως συμπάσχει με τις μητέρες που μένουν σπίτι και εγκαταλείπουν τις βόλτες.

«Θέλω να μιλήσω σε όλες εσάς οι οποίες μονίμως παραπονιέστε για το πόσο κουρασμένες είστε από τα παιδιά σας. Δηλαδή πραγματικά, δικιά σας απόφαση δεν ήταν να τα γεννήσετε;», ενώ συμπλήρωσε χαμογελώντας «Κι εγώ θέλω να βγω βόλτες με τις φίλες μου αλλά δεν μπορώ. Εντάξει δεν πειράζει, λίγος καιρός δεν έμεινε μέχρι να μεγαλώσει; όχι; Ζωή να έχουμε και κάποια στιγμή οι βόλτες θα έρθουν. Πόσο πολύ σας καταλαβαίνω».

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

17 Σχόλια

  1. Γιατι ασχολουμαστε με την συγκεκριμενη???
    Επειδη γυριζε κατι κουτακια στον τροχο της τυχης πριν καποια χρονια. Φοβερα δυσκολη δουλεια…..

  2. Χα….χα….χα…Είναι ποτέ δυνατόν αυτό το τσιμποκλώφονο να γνωρίζει τι εστί Μάνα?Αιντε ασχολήσου με κανά τικ τοκ χαμούρα που μου έχεις άποψη…Αίντε παράτα μας τζούλια τσόντα..

  3. ΚΑΤΙ ΟΥΡΑ ΣΕ ΚΡΑΝΙΑ ΕΚΑΝΑΝ ΤΗΝ ΟΥΡΑΝΙΑ

  4. Τάδε έφη μαντάμ και ευχαριστημένη δια το κοινωνικόν μήνυμα που εξαπέστειλε προς τις εργαζόμενες μητέρες των 700 ευρώ, βούτηξε στην θερμαινόμενη πισίνα της. Γυμνάσαμε το πνεύμα σειρά είχε το σώμα. Δυστυχώς αυτό το κακό έχουν τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Ο “πάσα ένας” και η “πάσα μία” βρίσκουν ελεύθερο βήμα για να αμολύσουν την κοτσάνα τους και να το παίζουν ψαγμένοι και φιλόσοφοι. Ας είναι. Ας χαίρονται οι άνθρωποι.

  5. Άφησε τις βίζιτες η Ρουσίδα και δίνει και το παίζει και καλή μανούλα.

  6. ” ΤΣΙΜΠΟΥΚΙΑ Ο ΤΙΓΡΗΣ ΜΕ ΣΗΜΑ ΤΟ ΛΙΟΝΤΑΡΙ” !!!

  7. Άστα μήτρα οι πιο πολλές ελληνίδες μανούλες είναι κατάκοπες όλη μέρα κάθε μέρα και μας πρήζουν τα μπαλάκια με το παραμικρό ότι κουράζονται.Οι παλιές κάναν 5 παιδιά πήγαιναν στα χωράφια για δουλειά μαγείρευαν,καθάριζαν.Από τη στιγμή που γέμισε το δημόσιο από δαύτες αν μαγειρέψουν είναι θαύμα,’οσο για καθάρισμα ανέκδοτο μας έφαγε η βρώμα.Μιλάει παθών τώρα

  8. ΠΑΛΙ ΠΕΦΤΕΤΕ ΑΠ ΟΤΑ ΣΥΝΝΕΦΑ ΚΑΠΟΙΟΙ ???
    Ε ΤΙ ΝΑ ΕΝΝΟΕΙ ΡΕ ΦΙΛΕ? ΕΙΣΑΙ Κ Μ…..ΑΣ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΚΕΡΑΤΑΣ ΜΙΛΑΜΕ Η΄ΕΘΝΙΚΙ ΕΣΥ.

  9. Τι θες να πεις δηλαδή “μαντάμ”, ότι πρέπει να τα ρίχνουν τα παιδιά;;;; Αν ναι ΣΑ ΔΕ ΝΤΡΕΠΕΣΑΙ!!!

  10. Βρήκε τον μαλάκα Έλληνα λεφτά και βγάζει γλώσσα η Ρωσίδα χορεύτρια.

    1. Ενίοτε ήταν μαλακας ο Έλληνας. Δε χρειαζόταν να παντρευτεί τη βίζιτα..

  11. Είπε η Ουκρανή πρώην χορεύτρια. Ρε τι τραβάμεεε…..

Comments are closed.