Τζούλια Αλεξανδράτου: Δεν έχω καμία σχέση με όλους αυτούς τους ηλίθιους στην Ελλάδα! (ΦΩΤΟ)

Κοινοποίηση:
τζουλια

Η Τζούλια Αλεξανδράτου απάντησε σε μια σειρά από ερωτήσεις των διαδικτυακών της φίλων.

Το μοντέλο που έχει εγκαταλείψει εδώ και χρόνια την Ελλάδα και ζει στην Αμερική, μίλησε για τη ζωή της, το παιδί της, αλλά και τον λογαριασμό της στο OnlyFans.

Στο πλαίσιο ενός Q&A που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Τζούλια Αλεξανδράτου απάντησε και σε έναν ακόλουθό της, ο οποίος την ρώτησε αν έρχεται καθόλου στην Ελλάδα.Όπως φαίνεται ωστόσο, από την απάντησή της, όχι μόνο δεν έρχεται, αλλά δεν τρέφει και μεγάλη εκτίμηση για τους Έλληνες.

«Δεν έχω καμία σχέση με όλους αυτούς τους ηλίθιους στην Ελλάδα», έγραψε.

422112044_1328963547811647_7479228082336578532_n
 Στο ίδιο Q&A απάντησε πως η κύρια ασχολία της είναι να μεγαλώνει το παιδί της, ενώ δεν παρέλειψε να κατευθύνει τους followers της στον προσωπικό της λογαριασμό στο OnlyFans.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

23 Σχόλια

  1. Oυτε τα σκυλια δεν το τρωνε αυτο το κρεας…

  2. Δεν ξέρω τι λέτε, ήταν ένα κουκλί και ευχαριστιόμασταν να τη βλέπουμε να μας πι………… Τώρα γεμίσαμε ξενόφερτες βλαχάρες…….

    1. ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΕΒΓΑΛΕ ΤΟ ΒΥΖΙ ΕΓΙΝΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΥΤΣΟΝ.

  3. Όχι μοντέλο, πουτ@ν@ είναι. Να λέμε τα πράγματα με το όνομα τπυς.

  4. Το κοριτσι εχει σχεση με μπουκαλες, μαυρα εργαλεια και συχνες βαθειες εξορυξεις του αιδ@@@@ και της πυγης της.Ειναι τοσο ηλιθια , ωστε ακομα και Μενιος της εφαγε τις εισπραξεις της..

  5. Σας δουλεύει τρελά η Τζούλια. Ποια Αμερική? Στο κέντρο μένει σε ένα δυάρι με τον μουσουλμάνο γκομενο και το παιδί της, εδώ και χρόνια.

  6. ρε άϊντε στο διάολο, ξεκωλιασμένο τσόκαρο, που έχεις και “άποψη” … ΄Οχι μόνο να μην ξαναπατήσεις το βρωμοπόδαρό σου στην Ελλάδα μας, αλλά να μην πεις, εκεί στα αλλοδαπά, ότι είσαι από εδώ, γιατί μας ντροπιάζεις, παλιο-ποuτάνα, ψωλόλυσσ@ … Εκεί να μείνεις και να ψοφήσεις, χτικιάρα …

  7. Για θυμησου….το 08….οταν σου εριχναν νερο,συν το χαπι να συνελθης ζωο στο μαγαζι που μπεκροπινες και μαστουριαζες,αυτοι οι μαλακες που λες ητανε….αλλα επρεπε να σε πηγαινανε μια για ουζοπαραλια..για το ευχαριστω…και μιας και το ειπα…πλυσου λιγο…γιατι νομιζαμε οτι ειχε μετακομισει η Ψαραγορα Κερατσινιου στο Καλο Λιβαδι…βρωμομνο…απο την μαστουρα εβλεπε ανατολη και δυση….

  8. Δίκηο έχει! Δεν έχει σχέση με τους εδώ! Αυτή είναι αυτοτελώς ηλίθια…

  9. Ερωτηση η λεξη μοντελο σημαινει οτι στα Ιταλικα το που@ανα ????????

  10. Α τι α κανς α κατς α σκαβς;;;

  11. Την ειχε παρει κανεις απο εδω μεσα ? Με το Ρεβη δουλευε? Οι βολευτες ποσο αρα γε να εδιναν για τρεις ωρες? Ερωτησεις Ιστοριας ειναι, στο μελλον η βιογραφια της θα ειναι διδακτεα υλη στα Γυμνασια

  12. ΦΑΝΤΑΣΟΥ… ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΛΕΕΙ ΗΛΙΘΙΟΥΣ Η ΤΣΟΝΤΑ

  13. Εμείς πάντως σε λατρεύουμε.

  14. οι περισσοτεροι που εχουν μεταναστευσει απο τη χωρα το ιδιο λενε αλλα με αλλο τροπο πιο κομψο. δειτε τι γραφουν κατι μπατριωτες απο τα ξενα εδω μεσα. συνεχεια να κατηγορουν τον ελληνα ξερουν

  15. Που έχουμε φτάσει να μας λέει ηλίθιους η μεγαλύτερη π##τανα των Αθηνών και πάσης Ελλάδος! 😵‍💫💩

  16. και πολυ καλα κανεις κοριτσι μου!Μιζερος λαος!Απατεωνια και κλαψα παντου!Ουτε καν για διακοπες δε παω εγω στο Ελλαδισταν!Υπαρχουν πανεμορφες χωρες με καλους ανθρωπους οχι απατεωνες !Και καλα σας κανει ο Κουλης να σας φερει 10 εκατομμυρθια λαθρο εκει μπας και στρωσει η χωρα!

  17. να ένα κορίτσι με μυαλό…τι δουλεια εχει εδω σε μια χωρα που εβαλε στην βουλη κοντα 9 κομματα
    και ψηφιζει γονους που το παιζουν υπουργοι συγκοινωνιών και αφου τα κανουμε μανταρα ξαναβάζουν για βουλευτες για να εχουνε ασυλία και ξαναβγαινουν πρωτοι
    ενας αγνωστος ερχεται απο το εξωτερικο και γινεται προεδρος τους δευτερου κομματος ατο αψε σβησε
    μιλαμε με για χωρα Disneyland με κατοικους cartoons
    οι ελαχιστοι σοβαροι με μυαλο δεν ξερουν απο που να φυλαχτουνε

  18. Από “νωρίς” δεν γούσταρε τους Ελλήνες η μιστερπιπα αφού και για την τσόντα μαύρους διάλεξε…

    1. διάλεξε και Γάλλο με σωλήνα πιο πριν …με τη σαμπάνια…να τα λέμε όλα

Comments are closed.