Τζον Φαν’τ Σιπ: Είναι κρίμα να χάνεις όταν προηγείσαι

Κοινοποίηση:
tzon-fan-sip

Το γεγονός ότι η Εθνική Ελλάδος δεν κράτησε το σκορ και ηττήθηκε από την Αυστρία, δεν άρεσε στον Τζον Φαν’τ Σιπ.

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός έκανε αρκετές δοκιμές με νέα πρόσωπα στο φιλικό με τους Αυστριακούς, όπου το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα ηττήθηκε με 2-1, αν και είχε πάρει προβάδισμα στο σκορ. Αυτό ήταν και το στοιχείο που δεν άρεσε στον προπονητή.

«Ηταν ένα παιχνίδι όπου έπρεπε να διαχειριστούμε πράγματα και παίζαμε με μία καλή ομάδα, την Αυστρία. Κάναμε δοκιμές με νέα πρόσωπα. Πήγαμε καλά. Είχαμε αλλαγές, είχαμε 4 παίκτες που έπαιζαν για πρώτη φορά. Όταν κερδίζεις με 1-0 είναι κρίμα να χάνεις. Ήταν ένα καλό τεστ και κοιτάζουμε τα παιχνίδια του Nations League», είπε χαρακτηριστικά, ενώ για την αμυντική διάταξη (πρώτη φορά έπαιξε με τρία στόπερ), είπε πως το δοκίμασε γιατί ψάχνει για λύσεις στα μετόπισθεν από την στιγμή που υπάρχουν απουσίες λόγω τραυματισμών.

«Ψάχνουμε για λύσεις. Ο Μπακάκης για παράδειγμα είναι τραυματίας και ο Χατζηδιάκος δεν μπορεί να παίξει πολλά ματς. Στο τέλος κουραστήκαμε. Κάνανε δύο γκολ από την δεξιά μας πλευρά και θα μπορούσαμε να ήμασταν πιο… φρέσκοι, αλλά είναι και η ποιότητα των Αυστριακών παικτών» είπε χαρακτηριστικά.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. αυτο το μπαζο ακομη το πληρωνει ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΟΣ ?

Comments are closed.