Τζιχαντιστική επίθεση με σπαθί σαμουράι μέσα σε εκκλησία – Ένας νεκρός (ΦΩΤΟ&ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
ΙΣΠΑΝΙΑ

Νεκρός είναι ο ψάλτης της εκκλησίας ενώ μεταξύ των τραυματιών είναι και ο εφημέριος, η κατάσταση του οποίου κρίνεται σοβαρή.

Το θύμα ονομάζεται Ντιέγκο Βαλένθια, από την εκκλησία Λα Πάλμα και ο τραυματίας Αντόνιο Ροντρίγκες, από το παρεκκλήσι του Σαν Ισίντρο. Ο Ροντρίγκες έχει τραυματιστεί από μαχαίρι και είναι σε σοβαρή κατάσταση στο νοσοκομείο.

Diego-Valencia
Ο Ντιέγκο Βαλένθια, θύμα της επίθεσης
Antonio-Rodriguez
Ο Αντόνιο Ροντρίγκες

Στον Σαν Ισίντρο ο δράστης μπήκε και χτύπησε τις εικόνες με μαχαίρι. Μετά στράφηκε κατά του ιερέα που επιχείρησε να τον διώξει και τον μαχαίρωσε στο λαιμό.

 Στο άλλο περιστατικό, στη Λα Πάλμα, που έγινε αμέσως μετά, ο δράστης μπήκε την ώρα που τελείωνε η λειτουργία, γύρω στις 19:30, και πέταγε στο δάπεδο εικόνες και κεριά. Ο νεωκόρος του ζήτησε να φύγει. Ακολούθησε συμπλοκή έξω από το ναό, όπου ο δράστης χτύπησε τον άνδρα με ματσέτα.

Ο δράστης συνελήφθη, τα κίνητρά του παραμένουν για την ώρα ασαφή, αλλά το θρησκευτικό κίνητρο φαίνεται ισχυρό, αναφέρουν τα ισπανικά ΜΜΕ.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

  1. Αυτους επειδη τους καψανε προχθες ενα κολοβιβλιο ξεσηκωθηκαν απο ολο τον κοσμο και προπαντώς απο τουρκία.
    Εμεις μπηκε ο μαροκινος με σπαθι κατασφαξε κοσμο και το περναμε στα ψιλα…
    Ε τα θελει μαλλον ο κολος μας

  2. Οταν επιτρεπατε την παρανομη εισοδο στη χωρας σας μουσουλμανων λαθρομ. και εν συνεχεια τους δινατε και αδειες παραμινης? Καλα σας κανουν τωρα

Comments are closed.