29/04/2024 Τηλέφωνο καταγγελιών: 694 635 77 33 - 698 632 33 23 | email: info@makeleio.gr | kataggelies@makeleio.gr

Τζέντλεμαν ο Πούτιν – Γονάτισε και φίλησε το χέρι μικρής μπαλαρίνας (ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
Putin-small-ballarina

Τους καλούς του τρόπους θέλησε να δείξει για άλλη μία φορά ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν, γονατίζοντας και φιλώντας το χέρι μιας μικρής μπαλαρίνας.

Ο Ρώσος πρόεδρος αφού μας έδειξε πριν από λίγες ημέρες το πόσο μπρουτάλ είναι – έκανε βόλτα στην Κριμαία με πέτσινο μπουφάν σε μηχανή, χθες Τρίτη, συνάντησε μια ομάδα νεαρών μαθητριών μπαλέτου σε μια σχολή χορού στη Σεβαστούπολη της Κριμαίας.

Ο ιππότης Βλαντιμίρ Πούτιν γονατίζει και φιλά το χέρι μπαλαρίνας

Και κάποια στιγμή, εκεί που πόζαρε για φωτογραφίες και υπέγραφε αυτόγραφα, ο Βλαντιμίρ Πούτιν είπε να δείξει τους καλούς του τρόπους. Ο Ρώσος πρόεδρος απευθύνθηκε σε μια από τις μελλοντικές μπαλαρίνες αποκαλώντας την «mademoiselle», προτού γονατίσει και φιλήσει το χέρι της.

Πάντως δεν είναι η πρώτη φορά που ο Βλαντιμίρ Πούτιν δείχνει την καλή του ανατροφή. Εξάλλου, είναι γνωστό πως έχει προσφέρει λουλούδια σε γυναίκες αρχηγούς κρατών και κορυφαίους αξιωματούχους, όπως η Γερμανίδα καγκελάριος Άνγκελα Μέρκελ και η πριγκίπισσα Βεατρίκη της Ολλανδίας.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

  1. Χαλια, χαλια.. το παίξιμο.. Πείτε στον ηθοποιό που παριστάνει τον πουτιν, να την ξαναπροβάλει αυτη τη σκηνή γιατί δεν την έπαιξε καλά.
    .
    Αυτός, δεν ειναι ο …πουτιν! Ενας σωσιας του ειναι. Μπορει να βρηκατε την μούρη, αλλά δεν βρηκατε και την προσωπικότητα… Μωρέ, καλά το έλεγε ο τυπάς στο YouTube οτι εχει πεθανει και το κρυβουν, και δεν τον πίστευα! Μα για ποιό λόγο να το κρύβουν, αναρωτιόμουν η αφελής.. Μην το ψαξετε, το εχουν κατεβασει και, αυτο! (και πού να βλεπατε και αυτα που έλεγε η γυναίκα του! Η πρώτη, φυσικά)
    Μόνο στον Μεσαίωνα στήνανε τετοιες ιστοριες όταν πέθαινε ο Βασιλιας, για να μην το μάθει ο εχθρός και τους επιτεθεί, ή για να κερδίσουν χρόνο μέχρι να “ετοιμάσουν” τον αντικαταστάτη του και να τον παρουσιασουν στον λαό.
    .
    Η σουλτάνα τι κάνει; καιρό εχω να τον δω στις ξένες ειδήσεις. Αν, και όποιος εχει χρόνο να παρακολουθησει (ως αργόσχολος) διαφορα ξενα τηλεοπτικά καναλια θα έβλεπε πως οι ειδήσεις είναι στο ιδιο μοτίβο. Σαν να τις γράφει όλες, ο ίδιος ψυχάκιας!
    .

Comments are closed.