Τεύχος 2000: ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ: Ο ΣΤΕΛΙΟΣ ΜΙΛΑ ΑΠ’ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΟΥ. 21 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΚΑΖΑΝΤΖΙΔΗ ΜΙΑ ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΗ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ. “Ο Χρήστος Νικολόπουλος και οι ΕΒΡΑΙΟΙ… ΘΑ ΜΕ ΑΝΑΤΙΝΑΖΑΝ ΜΕ ΒΟΜΒΑ στο Ι.Χ. Κάθε φορά που άνοιγα την πόρτα, έκανα τον σταυρό μου. Ο Μάτσας και η κόρη του πίσω απ όλα”

Κοινοποίηση:
exofillo14-9

teaser14-9

Tεύχος 2000, 6 χρόνια και 8 μήνες αυτόνομης , ανεξάρτητης κυκλοφορίας, με αποκλειστικά αφεντικά το Λαό και το Έθνος. Σε αυτούς λογοδοτούμε και μόνον εν ονόματί τους. Απέναντι σε μια ξενήλατη κυβέρνηση ανδρεικέλων, σε ένα καθεστώς Ερντογανισμού με περιβραχιόνια νεοαλβανισμού , Εμβέρ Χότζα. Μια κυβέρνηση άκρως επικίνδυνη και δολοφονική για τον ακηδεμόνευτο Τύπο, τους ελεύθερους δημοσιογράφους και τις ανεξάρτητες δημοσιογραφικές φωνές του διαδικτύου και των social media.

Διαβάστε στο μοναδικό αντισυστημικό ΜΜΕ στην Ελλάδα, στο Μακελειό της ΤΡΙΤΗΣ  14-9- 2021 του Έθνους των Ελλήνων Χριστιανών και των μεγάλων αποκαλύψεων, της πρώτης και τελευταίας υπερήφανης αυτοχρηματοδοτούμενης ελληνικής εφημερίδος που τιμά τη λέξη «δημοσιογραφικό ρεπορτάζ», το οποίο για άλλους πνίγηκε στα πουγκιά με το χρήμα αλλά για εμάς δεν θα πεθάνει ποτέ.

alitheia-aima-banner

ΤΣΑΚΙΖΕΙ το καρτέλ της αργυρώνητης ψευτοενημέρωσης και του χρεωκοπημένου εκδοτικού και πολιτικού κατεστημένου, επί 6μιση συνεχή χρόνια.  Πάντα με συνέπεια έναντι των αναγνωστών μας. Σε αυτούς που δίνουμε λόγο και δικαίωμα να μας κρίνουν και σε κανέναν άλλο. Κι ας λυσσομανάει κόντρα η διαπλοκή κι οι βρωμιάρηδες κι οι εκβιαστές που τ’ αρπάζουν χοντρά απ’ τα γρανάζια του συστήματος. Την εφημερίδα που έριξε την κβέρνηση των κατσαπλιάδων και ασκεί σκληρή κριτική στους ίδιους αλλά και τους χειρότερους. Τα σημερινά “αφεντικά” του πολιτικού εγκλήματος, που σέρνουν την Ελλάδα στο απόλυτο χάος.

Στο μοναδικό ταμπλόιντ φύλλο που κυκλοφορεί στην Ελλάδα και πάει κόντρα στη σαπίλα της «πυραμίδας» αχρείων και ξεπουλημένων ηγετών, ντόπιων και αλλοδαπών ολιγαρχών, με το καλύτερο ρεπορτάζ της πιάτσας, από τις 19-1-2015.

opisthofyllo14-9

Συνεχίζουμε χωρίς ανάσα τις αποκαλύψεις και τον δημοσιογραφικό αγώνα για μια ελεύθερη και αδούλωτη πατρίδα, χωρίς αφεντικά και εθνικούς νταβατζήδες και κοτζαμπάσηδες. Χωρίς να φοβόμαστε σφαίρες και θρασύδειλους ασύλληπτους φονιάδες του παρακρατικού κυβερνείου και του συνδικάτου της πολιτικής Μαφίας.

Άλλωστε δοκίμασαν, απέτυχαν, ξεσκεπάστηκαν. Τους ξέρουμε. Με το ονοματεπώνυμό τους. Ξέρουμε  πια τα πάντα. Mε ήχο και εικόνα.

Όποιοι δεν βρίσκουν την εφημερίδα ΜΑΚΕΛΕΙΟ σε περίπτερα- πάγκους- σούπερ μάρκετ- σημεία πώλησης ή βλέπουν όλες τις εφημερίδες κρεμασμένες και όχι το ΜΑΚΕΛΕΙΟ, να μας τηλεφωνούν στο 6946 – 357733, στο 6986 323323 ή στο τηλ. κέντρο της εφημερίδος 210-9590361 ή να μας στέλνουν sms (γραπτό μήνυμα), για να τακτοποιούμε κάποιους -δια της νομικής οδού- που επιδιώκουν σαμποτάζ , επαγγελματικές αλητείες αλλά και νόθευση κυκλοφοριών και σκηνοθετημένων πανελλαδικών αποτελεσμάτων.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

9 Σχόλια

  1. Στην φώτο που πήγε Τύρναβο!! Χάθηκε ο κόσμος να τον κλωτσήσει τα αρ@ίδια του το άλογο??

  2. Και ενώ οι αναστολές υγειονομικών που αρνούνται την ιατρική χούντα του Μητσοτάκη γνωστού πλασιέ κτηνιατρικων σκευασμάτων καθώς και οι διωγμοί των ΕΚΑΜΙΤΩΝ που αρνήθηκαν να εμβολιαστούν αλλά κλήθηκαν να σβήσουν τις φωτιές της «πρασινης αναπτυξης» η κυβέρνηση προχωρά σε αντικαταστάσεις εμβολιασμενων-ανεμβολιαστων με άμεσους και έμμεσους τρόπους:
    —Προσλήψεις νέων στελεχών εκτός Πανελληνίων πραγματοποιούν Πυροσβεστική και Λιμενικό Σώμα. Θέσεις εργασίας για 268 μονίμους.
    —Λιμενικό: Προσλήψεις στο ΛΣ-ΕΛΑΚΤ για 118 νέα στελέχη με δύο προκηρύξεις
    Την πρόσληψη 118 νέων στελεχών με απευθείας κατάταξη (χωρίς Πανελλήνιες) έχει ανακοινώσει το Λιμενικό Σώμα.

  3. ξεχασε ο νικολοπουλος που ηταν στο χωριο και τον εκανε ανθρωπο ο ΣΤΕΛΛΙΟΣ ενα μαμουχαλο αμουστακο που στις ταινιες ηταν πισω πισω και γραντζουναγε ενα μπουζουκι οσο για τους αλλους αστους η χειροτερη φυλη της γης μιασματα και καποιος εκανε μιση δουλεια με δαυτους

  4. Όταν την Δευτέρα 19-1-2015 κυκλοφόρησε το 1ο φύλλο της Ακηδεμόνευτης Πατριωτικής εφημερίδας όλων των Ελλήνων, με θέμα την «ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ ΤΟΥ ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΠΑΝΑ που έραβε κουστούμια για τον Κορυδαλλό» η πρώτη μας ευχή ήταν να τα 1000/σει !
    Τα 1000/σε ΤΣΑΚΙΖΟΝΤΑΣ το καρτέλ της αργυρώνητης ψευτοενημέρωσης και του χρεωκοπημένου εκδοτικού και πολιτικού κατεστημένου, ώσπου την Τρίτη 28 Ιουλίου
    στο 1656ο φύλλο διαβάζαμε ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΕΔΡΑ ΘΑΝΑΤΟΥ ΤΗΣ ΠΑΕΑΚΡΑΤΙΚΗΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΔΙΑΦΘΟΡΑΣ ΠΟΥ ΗΛΕΛΑΝ ΝΕΚΡΟ ΤΟΝ ΣΤΕΦΑΝΟ ΧΙΟ….
    Αυτοί όμως, που ήθελαν νεκρό τον ΣΤΕΦΑΝΟ ΧΙΟ αυτό που κατάφεραν ήταν να συσπειρώσουν τον Πατριωτικό χώρο και να δημιουργείσουν έτσι το χέρι που θα τους γράψει στα μελανά κατάστιχα της Ιστορίας και την γροθιά που θα τους πετάξει στον Καιάδα της λησμονιάς.
    Στα 6 χρόνια και τους 8 μήνες αυτόνομης ανεξάρτητης κυκλοφορίας απέναντι σε μια ξενήλατη κυβέρνηση ανδρεικέλων, σε ένα καθεστώς Ερντογανισμού με περιβραχιόνια νεοαλβανισμού του τύπου Εμβέρ Χότζα, για να φτάσει το ΜΑΚΕΛΕΙΟ στα 2000 τεύχη χρειάστηκαν αγώνες, δικαστήρια και διώξεις, διώξεις που σε όλες θεώρησα ιερό καθήκον μου να σταθώ δίπλα στην εφημερίδα και τον Στέφανο Χίο, έστω και με την παρουσία μου δίπλα του σε όλες τις δίκες….
    Και επειδή όλοι εμείς είμαστε ψεκασμένοι και με IQ ραδικιού, (όπως τολμούν ορισμένοι να γράφουν στο διαδίκτυο) πρέπει να ξέρουν πως το ΜΑΚΕΛΕΙΟ Πωλείται (δεν χαρίζεται) στα περίπτερα, όμως αν σε αυτούς που με τις αλήθειες τους πιάνουν ΟΙ ΓΑΛΑΖΙΕΣ ΑΙΜΟΡΡΟΪΔΕΣ ΤΟΥΣ ας μην το αγοράζουν, αλλά να μάθουν να σέβονται τους 6000 με 8000 Έλληνες που το διαβάζουν, οπότε για την ενημέρωση τους μπορούν να παίρνουν την ΜΑΝΙΝΑ, τον ΓΚΑΟΥΡ ΤΑΡΖΑΝ και την ΜΙΚΡΗ ΛΟΥΛΟΥ και όταν κουραστούν από το διάβασμα, τότε ας κάτσουν αναπαυτικά στον καναπέ τους και ας μπουν στον κόπο να ανοίξουν το ΠΛΗΝΤΥΡΙΟ ΜΥΑΛΩΝ ΤΟΥ ΦΑΛΗΡΟΥ για να δουν τις περιπέτειες του τηλέ-αστέρα γιατρού ΒΑΣΙΛΑΚΟΠΟΥΛΟΥ που δωρεάν και για την ψυχή της μάνας του, θα τους πει, για το πόσο καλό κάνουν τα εμβόλια στα βρέφη !
    β. τεζαρης
    ϶ϵλληνας όμηρος του καθεστώτος των Αθηνών ! ! !

  5. Παλιάνθρωπος ο Νικολοπουλος οπως και όλοι στο συνάφι τους τον είχε σαν γιο του ο Καζαντζίδης και στο τέλος με εντολές του Ματσα τον τσάκισαν

  6. Oι Μάτσα, πατήρ Μίνος (Αβραάμ) και ο υιός Σαμουήλ, απέσπασαν τον Καζαντζίδη από την ΕΜΙ που ανήκε στους Λαμπροπουλαίους.Συμφώνησαν να σπάσει το συμβολαίο με την ΕΜΙ και να μεταγραφεί στην εταιρεία των Μάτσα.
    Οι Μάτσα άρχισαν να τουν δίνουν για δισκογράφηση τραγούδια από νέους και αδοκίμαστους συνθέτες και στιχουργούς.
    Το σκεπτικό ήταν να μην πωλεί ο Καζαντζίδης π.χ. 500 χιλ. δίσκους και οι υπόλοιποι άλλες τόσες. Ο Καζαντζίδης 100 χιλ. και υπόλοιποι 3 εκατ.
    Τούτο το σκεπτικό των πονηρών Εβραίων. Κατόπιν γνωστές οι δικαστικές διαμάχες με πρωταγωνίστρια την εμφαινομένη δικηγόρο Μαργαρίτα Μάτσα.

  7. Ο/Η Ο κυνηγημενος του γυφτοισπανου του Καστρο του Τσιμισκειου τον γυναικωτο.... λέει:

    ……ισπανογυφτοι εβραιοι υπουλοι πανουργοι καταστροφεις της ανθρωποτητας…..βρωμοτοκογλυφοι του πλανητη.

  8. Οι γονείς του δεκαπεντάχρονου πρέπει να το κυνηγήσουν, όσο ψηλά κι αν φτάσουν, δικαστικά το θέμα!

  9. Τον πούλησε το κάθαρμα ο Νικολόπουλος για την καριέρα!

Comments are closed.