Τετράωρη στάση εργασίας θα πραγματοποιήσει αύριο ο ΟΛΠ

Κοινοποίηση:
limani_peiraia

Τετράωρη στάση εργασίας πραγματοποιούν την Πέμπτη 17 Σεπτεμβρίου από τη 1 το μεσημέρι έως τις 5 το απόγευμα οι λιμενεργάτες του ΟΛΠ καθώς δηλώνουν ότι η διοίκηση του ΟΛΠ με ενέργειές της “θίγει και υπονομεύει” τα εργασιακά δικαιώματα του κλάδου τους.

«Παρά τις διαμαρτυρίες αλλά και την προειδοποιητική στάση εργασίας που πραγματοποίησε ο κλάδος στις 17 Ιουλίου για την προκήρυξη παροχής και ανάθεσης υπηρεσιών φορτοεκφόρτωσης στον Σταθμό Αυτοκινήτων αλλά και σε λοιπές Λιμενικές Εγκαταστάσεις, η Διοίκηση του ΟΛΠ επανέλαβε τη διαδικασία με καταληκτική ημερομηνία στις 17 Σεπτεμβρίου. Παραμένουμε απέναντι σε τέτοιες αποφάσεις που θίγουν και υπονομεύουν τα εργασιακά δικαιώματα του κλάδου μας σήμερα και στο μέλλον», αναφέρουν σε σημερινή ανακοίνωσή τους.
H Ένωση Λιμενεργατών τονίζει επίσης ότι «η διοίκηση του ΟΛΠ οφείλει να προχωρήσει σε προσλήψεις λιμενεργατών για να καλύψει τις ελλείψεις προσωπικού αντί να ψάχνει στην αγορά για εργολάβους».

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. άκουσον άκουσον , οι εργάτες θα πουν στα αφεντικά τι θα κάνουν !!! ρεε παλικάρια εαν δεν σας αρεσει πηγαίνετε να γίνετε εσείς αφεντικά και να κανετε οτι θέλετε , ιδού η ροδος ιδού και το πήδημα.

Comments are closed.