Συνεχίζεται η δίκη Τοπαλούδη. Εντολή να παραμείνει στην έδρα της έλαβε η Εισαγγελέας (ΑΝΑΝΕΩΜΕΝΟ)

Κοινοποίηση:
topaloudi1888-1-768x576-1

Εντολή να παραμείνει στην Έδρα Δικαστηρίου έλαβε από τον προϊστάμενό της η εισαγγελέας Αριστοτελία Δόγκα, όπως δήλωσε η ίδια κατά την επανάληψη της διαδικασίας. Το δικαστήριο επανήλθε στην Έδρα μετά την ολιγόλεπτη διακοπή λόγω έντασης που προκλήθηκε από την παρέμβαση συμβούλου του ΔΣΑ, με την πρόεδρο να ζητά από τους δικηγόρους να παραμείνουν με τις τοποθετήσεις τους μόνο στα ζητήματα της δίκης.

Η εισαγγελέας ενημέρωσε το δικαστήριο ότι επικοινώνησε με τον προϊστάμενό της στον οποίο δήλωσε την πρόθεση της να δηλώσει αποχή, θέμα για το οποίο, όπως είπε, έλαβε αρνητική απάντηση. Η εισαγγελέας είπε ότι η εντολή του προϊσταμένου της ήταν να παραμείνει στη θέση της.

Να θυμίσουμε ότι νωρίτερα επικράτησε ένταση μετά την “επίθεση” που δέχθηκε η Εισαγγελέας για τα όσα είπε χθες στην αγόρευσή της από τους συνηγόρους των φερόμενων ως δραστών, πριν από λίγο ο σύμβουλος του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών Γιώργος Κλεφτοδήμος ζήτησε το λόγο για να διαμαρτυρηθεί στο δικαστήριο, εκ μέρους, όπως είπε, όλων των δικηγόρων για τις “αποστροφές της εισαγγελέως” σχετικά με το ρόλο των συνηγόρων υπεράσπισης στην ανεύρεση της αλήθειας.

Συγκεκριμένα, ο σύμβουλος του ΔΣΑ, εξέφρασε τον έντονο προβληματισμό των δικηγόρων για τις “απόστροφες της αγόρευσης της εισαγγελέως που ευθέως και συλλήβδην προσβάλλουν όλους τους δικηγόρους”.

Πρόεδρος: Δεν έχετε το λόγο, υπάρχουν άλλα τμήματα για να εκφράσετε τα παράπονά σας, δεν είναι εδώ ο τόπος

Σύμβουλος ΔΣΑ: Εκφράζω τις διαμαρτυρίες μου για τις αποστροφές της κυρίας εισαγγελέως

Εισαγγελέας: Ζητώ το λόγο, θα προχωρήσω σε δήλωση αποχής

Στη συνέχεια σημειώθηκε ένταση στο ακροατήριο όπου κάποιοι παρευρισκόμενοι διαμαρτυρήθηκαν όπως και ο πατέρας της Ελένης Τοπαλούδη για την παρουσία και τις διαμαρτυρίες του συμβούλου.

Τότε η πρόεδρος παρενέβη ζητώντας να αποχωρήσουν όσοι διαμαρτυρήθηκαν και διέκοψε προσωρινά τη δίκη.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

8 Σχόλια

  1. Μακαρι ολο το δικαστηκο σωμα να αποτελειτο απο δικαστηκους και εισαγγελεις οπως την εισαγγελεα της εδρας, η οποια κατακεραυνωσε τους αθλιους δολοφονους της ατυχης κοπελας!!!!!!!! Και αυτην την γυναικα που κοσμει το δικαστηκο σωμα, βρηκαν να καταγγηλουν καποιοι δικηγοροι οτι δηθεν τους προσεβαλε!!!!!!! Να τα αφησετε αυτα Κοι και να δειτε πως θα αλλαξουν τα κακως κειμενα στην δικαιοσυνη!!!!!!! Να στεινει παγιδα ο λεχριτης στους αστυνομικους και να δικαζεται για πλημμελημα κλπ , κλπ , κλπ !!!!!! Αυτα και πολλα αλλα και αφηστε ησυχη την εισαγγελεα που εκανε το καθηκον της!!!!!!!!!

  2. Αναρωτιεμαι αν αυτα τα 2 κτηνη ηταν αναρχοαριστεροι και η κοπελα μια Ελληνιδα που ζουσε την ζωη της συμφωνα με την διδασκαλια του Δημιουργου μας Ιησου Χριστου θα εδειχνε το ιδιο παθος αυτο αριστερο κτηνος που λεγεται εισαγγελεας.Νομιζω πως οχι.Οι δικαστες ειναι τα ιδια κτηνη με τους Δικηγορους

  3. Η κα εισαγγελέας εκφραζει το κοινο περι δικαιου αισθημα για την υποθεση αλλα και για τους δικηγορους Πως να το κανουμε τα ιδια πιστεύουμε λιγο πολυ ολοι και δεν φταιμε εμεις γιαυτο…..Εδω που φτασαμε πρεπει να λεμε τα πραγματα με το ονομα τους Η κα εισαγγελεας διασωζει την υποληψη της δικαιοσυνης….

  4. Μια πατρίδα οίκος ενοχής με ένα λαό στην πλειοψηφία του αποχαυνωμένο, παρτάκια, λαμόγιο κατά περίπτωση και μια φυλή στα τελειώματα της, Αυτά βλέπουν τα γατόνια που κάνουν κουμάντο στις παραλίες και γι’αυτό το λόγο έχει γίνει η πατρίδα μας η προτίμηση του κάθε πίθηκα. Έρχονται να απολαύσουν αυτά στα οποία γυρίσαμε εμείς την πλάτη μας και προτάξαμε την πάρτη μας. Ακόμη και αν μας φταίνε τα παλιά ανάκτορα αυτοί που μπαίνουν εκεί μέσα είναι της δικής μας φυλής. Με τις υγείες μας λοιπόν…

  5. Αυτή η εισαγγελέας ούτε κόρη να την είχε την Ελένη.Επι 4.5 ώρες να της πλάθει το εγκώμιο,μπράβο κοντεψαμε να πιστέψουμε ότι αυτά που λέει είναι αληθινά.Αξια και πάλι αξία…

  6. Πολύ συγκινητικά όσα είπε η εισαγγελέας. Δεν καταλαβαίνω το μένος εναντίον της. Νοιώθει πραγματική συντριβή για τη μοίρα του κοριτσιού και θα δώσει μάχη να βγει η αλήθεια στο φως.

  7. Βγήκε ο λαπάς να υπερασπιστεί τους ομοίους του.
    Κύριοι,οι δικηγόροι είναι ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΊΕΣ ΨΕΥΤΕΣ καθώς σε όλες τις περιπτώσεις είτε ο ενας κατηγορούμενος είτε ο άλλος λέει ψέματα οπότε ψέματα θα πει και ο δικηγόρος για να τον υπερασπιστεί.
    Δικηγόροι: Επαγγελματίες ψεύτες
    Τραπεζικοί: Νόμιμοι τοκογλύφοι
    Δημοσιογράφοι: Επαγγελματίες προπαγανδιστές
    Πολιτικοί:Όλα τα παραπάνω και συν αλλά τοσα

    1. ΕΤΣΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΟΠΩΣ ΤΑ ΛΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΘΕΤΩ ΟΛΟΙ ΠΟΥΛΗΜΕΝΑ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛ@, ΠΟΥΣΤ@ΡΙ@, ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ, ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ, ΠΡΟΔΟΤΕΣ, ΑΘΕΟΙ ΚΑΙ ΛΑΘΡΟΛΑΓΝΟΙ.

Comments are closed.