Τεράστια ρωσική νίκη παρά τις χιλιάδες κυρώσεις: Έληξε επίσημα η στρατιωτική βοήθεια των ΗΠΑ στην Ουκρανία! – Χωρίς πυροβολικό έμειναν οι Ουκρανοί!

Κοινοποίηση:
rus-artillery-1-1140x570

Η Ρωσία πέτυχε την πρώτη μεγάλη νίκη επί των ΗΠΑ στο οικονομικό πεδίο καθώς ο Λευκός Οίκος παραδέχτηκε επίσημα πως έληξε η στρατιωτική βοήθεια στην Ουκρανία. Η ουκρανική στρατιωτική μηχανή καταρρέει.

Εν ολίγοις, η Ρωσία κατάφερε παρά τις χιλιάδες κυρώσεις από ΕΕ-ΗΠΑ, την δέσμευση 300 δισ. δολαρίων, να αντέξει και να επικρατήσει -τουλάχιστον έως τώρα- απέναντι σε ολόκληρο το ΝΑΤΟ, στρατιωτικά και οικονομικά.

Aντί να καταρρεύσει η Ρωσία, βλέπουμε να έχει καταρρεύσει η Δύση. Δεν είναι μόνο οι ΗΠΑ, όλες οι ευρωπαϊκές χώρες αντιμετωπίζουν τεράστια οικονομικά προβλήματα.

John Kirby: Έληξε επίσημα η στρατιωτική βοήθεια στην Ουκρανία!

Οι Ηνωμένες Πολιτείες δεν μπορούν πλέον να στέλνουν στρατιωτική βοήθεια στην Ουκρανία λόγω της διακοπής της χρηματοδότησης, δήλωσε ο συντονιστής Στρατηγικών Επικοινωνιών του Λευκού Οίκου John Kirby.

«Δώσαμε από τα υπάρχοντα αποθεματικά μας το τελευταίο πακέτο βοήθειας στην Ουκρανία για το οποίο είχαμε χρηματοδότηση», δήλωσε ο αξιωματούχος της κυβέρνησης Biden.

Σύμφωνα με τον Kirby, η περαιτέρω διάθεση κεφαλαίων στο Κίεβο εξαρτάται εξ ολοκλήρου από το Κογκρέσο.

«Η βοήθεια που παρέχουμε έχει σταματήσει».

ΠΗΓΗ: warnews247.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

  1. Βρε το γκολ μπηκε; ποια τεράστια νίκη τωρα;

  2. ΑΦΑΝΙΣΕ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕ ΠΥΡΗΝΙΚΑ ΤΩΡΑ ΠΟΥΤΙΝ ΓΑΜΑ ΤΟΥΣ ΤΙΣ ΜΑΝΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΒΡΕΦΗ

Comments are closed.