Τελικά θα «μαντρώσουν» τα γεροντάκια – Ν.Σύψας: «Ίσως να υπάρξει περιορισμός μετακινήσεων για τους άνω των 65 ετών»

Κοινοποίηση:
sipsas_parti_katastrofi

«Αν το επιβάλει η κατάσταση με τον κορωνοϊό θα ζητηθεί να υπάρξει περιορισμός των μετακινήσεων των πολιτών άνω των 65 ετών» δήλωσε το πρωί της Κυριακής ο λοιμωξιολόγος και μέλος της επιτροπής για τον κορωνοϊό Νίκος Σύψας.

Όπως δήλωσε, το σχέδιο υπάρχει, ωστόσο η επιτροπή δεν έχει κάνει ακόμα εισηγήσεις.

Από την πλευρά του ο πρόεδρος της Ελληνικής Εταιρείας Λοιμώξεων Παναγιώτης Γαργαλιάνος, τόνισε ότι το πρόβλημα δεν είναι οι πολίτες άνω των 65 αλλά οι νέοι που μολύνονται και μεταδίδουν τον ιό με αποτέλεσμα να κινδυνεύουν οι πολίτες άνω των 65 ετών.

Είναι πλέον δεδομένο ότι σχέδιο δεν υπάρχει, αλλά μια διαρκείς σύγχυση σκέψεων, αποφάσεων και μέτρων.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

5 Σχόλια

  1. ο μονος λογος για να μεινουν μεσα οι ανω των 65 ειναι αν ποτε ξανα (δυσκολο με τη χουντα που εχουμε) προκυρηχθουν εκλογες….για την ημερα που θα ψηφιζουμε ας μεινουν μεσα….ετσι τα ‘δημοκρατικα’ αποκοματα θα χασουν το 90% της ψηφους τους…..

  2. ΣΥΨΑΣ: ENAS AKOΜΗ ΨΕΥΤΑΡΑΣ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ. ΑΧΡΗΣΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝΙΚΑΝΟΣ. ΕΧΕΙ ΠΤΥΧΙΟ? ΓΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΛΑΣΤΟ ΚΑΙ ΑΥΤΟ?

  3. Ηλικιακός ρατσισμός λέγεται αυτό. Βέβαια μη νομίζετε ότι θέλουν φυλακισμένους μόνο τους ηλικιωμένους,όλους τους θέλουν φυλακισμένους. Και αν αυτοφυλακιστούμε τόσο το καλύτερο για αυτούς. Αυτό το σκοπό έχει η προπαγάνδα.

  4. Κ@ρ@γκιοζάκο Σύψα, σύμφωνα με ότι ψηφίσαν στη βουλή, οι περισσότεροι υποχρεωτικά βγαίνουν στη σύνταξη στα 67, ενώ υπάρχουν και πολλοι που βγαίνουν μετά τα 70 γιατί πρέπει να συμπληρώσουν 39 χρόνια προυπηρεσίας. Τα γνωρίζεις αυτά ή βγήκες να πεις ακόμα μια μ@λ@κ…

  5. Το πιό σωστό αυτό είναι, αυτές οι ηλικίες και πάνω έχουν τα πιό σοβαρά προβλήματα υγείας.γιά ποιό λόγο να κλείνει η οικονομία αφού οι πιό νέοι τήν περνάνε ανώδυνα στήν πλειοψηφία τούς

Comments are closed.