Τελεσίγραφο Βερολίνου σε ΝΔ: «Απαιτούμε η επόμενη κυβέρνηση να σεβαστεί τις Πρέσπες!» – Τι θα κάνει ο Μητσοτάκης;

Κοινοποίηση:
123 (2085)

Έμμεσο μήνυμα στη ΝΔ και στον Κ. Μητσοτάκη στέλνει το Βερολίνο, καθώς απαιτεί από την επόμενη Ελληνική Κυβέρνηση, η οποία λογικά θα είναι η ΝΔ, να μην ανατρέψει την Συμφωνία των Πρεσπών.

Όχι ότι είναι εύκολο να ανατραπεί πλέον, αλλά η ΝΔ και συγκεκριμένα ο Κ. Μητσοτάκης έχει υποσχεθεί πως θα ανατρέψει τα δεδομένα.

Στην ουσία οι Γερμανοί κολλάνε το πιστόλι στον κρόταφο της ΝΔ.
Τι θα κάνει όμως το κόμμα της Αξιωματικής αντιπολίτευσης;
Θα τηρήσει την υπόσχεσή της, ή θα κάνει μεγαλοπρεπέστατη κυβίστηση;

Εδώ θα πρέπει να μας απαντήσει ο Κ. Μητσοτάκης.

Βέβαιος ότι οποιαδήποτε ελληνική κυβέρνηση προκύψει στο μέλλον θα σεβαστεί τη Συμφωνία των Πρεσπών εμφανίστηκε ο υφυπουργός Εξωτερικών της Γερμανίας, Μίχαελ Ροτ.

Η Συμφωνία των Πρεσπών είναι μια «πάρα πολύ σημαντική και ιστορική επιτυχία της εξωτερικής πολιτικής της σημερινής κυβέρνησης» της Ελλάδας, ανέφερε ο Ροτ.

«Θεωρούμε ακράδαντα ότι η κάθε κυβέρνηση που θα ακολουθήσει στην Ελλάδα θα αρθεί στο ύψος των ευθυνών της για ειρήνη, συμφιλίωση και σταθερότητα στην περιοχή.

Και η συμφωνία των Πρεσπών αποτελεί μια πολύ σημαντική «άγκυρα» σταθερότητας και συμφιλίωσης», δήλωσε ο κ. Ροτ νωρίτερα σήμερα, κατά την διάρκεια συζήτησης με ξένους ανταποκριτές στο υπουργείο Εξωτερικών.

Πάντως, ο Ροτ διευκρίνισε ότι δεν επιθυμεί να προκαταλάβει την εξέλιξη της προεκλογικής περιόδου και το εκλογικό αποτέλεσμα, αλλά εκφράζει την ελπίδα του.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

7 Σχόλια

  1. Η παλιοπροβατινα της καγγελαριας να δει πρωτα τα χαλια του κομματος της και να παψει να δινει εντολες για το τι θα κανουμε στην χωρα μας!!!!!! Να μας δοσει τις αποζημιωσεις για τις καταστροφες και τα εγκληματα που διεπραξαν στην χωρα μας και να παρατησει τις εντολες ..προς ναυτιλομενους και να παει στα τσακιδια!!!!!!! Τον υποτακτικο της τον τακτοποιησε ο Ελληνικος Λαος στις εκλογες!!!!! Τωρα αν και ο αλλος που θα ελθει μπει κι” αυτος μεσα στο βρομιο βρακι της, θα τακτοποιηθει κι’ αυτος αναλογως!!!!! Φτανει πια με τους προδοτες σ’ αυτη την χωρα!!!!!!!

  2. Οτι δεν προλαβε να ολοκληρωσει ο ψευτοτσιπρας απο τις εντολες των ευροτσογλανων θα το τελειωσει ο κουλης μαζι και τον ΕΛΛΗΝΑ πολιτη ,..,.,

  3. Μα τον (την;;;;) Μέρκελο ποιός τον σώζει;
    Αν δεν κάνω λάθος έπαθε μεγαλύτερη πανωλεθρία από το τσιπρόσκυλο.
    Go φακ Mrs Μέρκελ όπως σχεδόν έλεγε και ο αλήστου μνήμης τσίπρας.

  4. Τα τελεσίγραφα, να το βάλετε εκεί που ξέρετε, κ@λογερμαναράδες …
    Στην Ελλάδα, ΟΥΔΕΜΙΑ κυβέρνηση την οποία εσείς ανεβάζετε, θα τολμήσει να πάει κόντρα στην θέληση του Ελληνικού Λαού, γιατί ΜΟΝΟΝ αυτός έχει τον πρώτο και τελευταίο λόγο, τουλάχιστον στα εθνικά ζητήματα …
    Ας τολμήσει το χαγιαβό να συμμορφωθεί με τις εντολές και τις επιθυμίες σας και θα πάρει αυτό που του αξίζει (το τρίτο το μακρύτερο), όπως το πήρε και το άλλο τσογλάνι, που νόμισε ότι θα του χαριστούμε …
    Πάρτε το χαμπάρι, ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε … ΄Οσες συμφωνίες και να κάνετε, θα θεωρούνται από τον Ελληνικό Λαό, ως μη γενόμενες, εφ΄όσον ο ίδιος δεν τις εγκρίνει …
    Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΕΛΛΑΔΑ, ΑΚΟΜΗ ΚΙ ΑΝ ΣΒΗΣΕΙ Ο ΗΛΙΟΣ !!!
    Τ.Ε.Λ.Ο.Σ. … !!!

  5. Το εχει κανει ηδη. Αντιδραση μηδεν. Παραμυθι η δουλεια.

  6. ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΣΑΝ ΑΠΟΛΥΤΑ ΦΑΣΙΣΤΟΜΟΥΤΡΑ ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΔΙΑΤΑΣΣΟΥΝ Ο ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΘΑ ΤΟΜΗΣΕΙ ΝΑ ΣΤΑΘΕΙ ΣΤΟ ΥΨΟΣ ΤΩΝ ΠΕΡΙΣΤΑΣΕΩΝ Η ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΓΕΡΜΑΝΟΣΤΑΤΙΩΤΑΚΙ???🇬🇷🇬🇷🇬🇷🇬🇷🇬🇷

Comments are closed.