Τα ‘χασαν με Αυτιά: «Αυτό το έλεγε ο Παπαδόπουλος ρε»! «Άσε τα προβοκατόρικα» (ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
mme_tv-studio

Επικές στιγμές στην ελληνική TV…

Πολιτικό θέμα των ημερών είναι η υποψηφιότητα του γνωστού παρουσιαστή, Γιώργου Αυτιά, για τις Ευρωεκλογές με το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας.

Ο ίδιος συναντήθηκε για πρώτη φορά μετά από μία 20ετία με τον Γιώργο Παπαδάκη, μπαίνοντας στο πλατό του ΑΝΤ1 αυτή τη φορά με την ιδιότητα του πολιτικού.

Ένα από τα πιο χαρακτηριστικά σημεία της συνέντευξης ήταν όταν ο Γιώργος Αυτιάς αναφέρθηκε στο τρίπτυχο «Πατρίς-Θρησκεία-Οικογένεια», προκαλώντας την άμεση αντίδραση του Παπαδάκη:

«Στάσου ρε συ, αυτό το έλεγε ο Παπαδόπουλος ρε»!

«Άσε τα προβοκατόρικα σε μένα», απάντησε ο υποψήφιος με τη ΝΔ:

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

  1. Μαυριστε το βλάκα δίχως φρένα !!! Ο μ@λ@κ@ε είναι στα συνταξιμα και δεν έχει μάθει ότι η ώρα το Μάρτιο πάει μπροστά και τον Οκτώβρη πίσω…!!! για τόσο ηλίθιο λέμε… αλλά ας οψονται για μια ακόμα φορά οι γέροι κι οι γερόντισσες που θα κάνουν πάλι το “θαύμα” τους κι ας τους έχουν πάρει ακόμα και τη μπουκιά απ’ το στόμα όλα αυτά τα άχρηστα κοπρόσκυλα που όλη τη μέρα γλύφουν κατουρημενες ποδιές.. !!! Μ@λ@κι€ς μια ζωή….δεν βαρεθηκατε ρε ραγιάδες..όλων των ηλικιών !!!
    Νισαφι πια με δαυτους ρε καραγκιόζη Ελληναρα.. ξυπνάτε ρεεεεε ζώα ξυπνάτε πήρε φωτιά ο κ@λο σας… χαμπάρι ε ? Άξιοι της μοίρας σας είστε….σαν τα πρόβατα !!! Μπεεεεεε καραγκιοζηδες το βλ@κ@ το γλυφτη και τα μάτια σας 14 !!! όταν θα σας πηδάνε τα παιδιά και τα εγγόνια σας…όλοι αυτοί οι Εθνοπροδοτες που υποστηρίζεται.. Ταγαράδες !!

  2. Οτι λεει ο αχρηστος στο παππου ειναι για οτι ναναι. Τα αντιθετα εννοει φυσικα ο αχρηστος για τα ψηφαλακια. κανει οτι μπορει και μπορει να το παιξει ακομη και ακροδεξιος η αριστερος. Οτι ναναι.

Comments are closed.