Τα χάλια του βλαχοδήμαρχου γιού της και του happy traveler αδερφού δεν την πείραξαν την κυρά Ντόρα! Οι Ευρωπαίοι την ενόχλησαν

Κοινοποίηση:
ntora

Την ενόχλησή της για την αντίδραση της Ευρωπαϊκής Ένωσης μετά το «Μητσοτάκης γιοκ» του Ταγίπ Ερντογάν, εξέφρασε η Ντόρα Μπακογιάννη μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ.

«Εμένα με ενόχλησε πάρα πολύ και για να το πω και πολύ ξεκάθαρα: Έχω την αίσθηση ότι κάπου οι Ευρωπαίοι το έχουνε χάσει» τόνισε η κ. Μπακογιάννη και πρόσθεσε ότι η Ευρωπαϊκή Επιτροπή πελαγοδρομεί, τα «παίρνει είδηση» με μεγάλη καθυστέρηση, «ζει σε ένα δικό της γυάλινο κόσμο». Για τη διορθωτική δήλωση της Κομισιόν μετά το «ουδέν σχόλιο», η κ. Μπακογιάννη σχολίασε ότι ήταν εξίσου… άσχετη.

Η Μπακογιάννη άσκησε κριτική στην ΕΕ και για το ενεργειακό ζήτημα, λέγοντας ότι επιδεικνύει ολιγωρία που δεν δικαιολογείται σε ένα πρόβλημα που αφορά τις ευρωπαϊκές κοινωνίες. Τα… χάλια της Αθήνας όπου δήμαρχος είναι ο γιός της και την πείνα του κοσμάκη δεν τα βλέπει η κ. Ντόρα. Αλλά δεν την αφορούν αυτά…

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

  1. Η Τουρκια κυρα μου ειναι γεματη επενδυσεις και βαριες βιομηχανιες των Ευρωπαιων! Δηλαδη κονομα! Κοιταξε καλυτερα τι θα κανεις με τους γιους σου που καταδυναστευουνε το κοσμακη!

  2. ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΙ ΤΗΝ ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΑΚΗ ΑΛΛΑ ΕΝΩ ΕΙΝΑΙ ΑΡΡΩΣΤΗ (ΚΑΡΚΙΝΟΣ0 ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΝΑ ΧΩΝΕΤΑΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΑΝΤΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΟΣΕΥΧΗ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΗΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Comments are closed.