Τα τελευταία ψέματα του Τσίπρα! Τώρα σε ζωντανή σύνδεση από το Σύνταγμα (ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
tsipras_syntagma_0507_12-768x402

Την προεκλογική του εκστρατεία κλείνει απόψε, Παρασκευή 05.07.2019, ο Αλέξης Τσίπρας με ανοιχτή συγκέντρωση στο Σύνταγμα.

Στην ΕΡΤ παραχώρησε πριν λίγο την τελευταία του τηλεοπτική συνέντευξη και αύριο το πρόγραμμα έχει… τσίπουρα με τους πολιτικούς συντάκτες. Μηνύματα… ανατροπής θέλει να στείλει ο πρωθυπουργός δύο μέρες πριν τις εθνικές εκλογές. Δείτε ζωντανή εικόνα από όσα λέει ο πρωθυπουργός από το Σύνταγμα.
Για την… μεγάλη ανατροπή πάει ο ΣΥΡΙΖΑ και ο Αλέξης Τσίπρας στις εκλογές της Κυριακής, 07.07.2019 και η τελευταία του προεκλογική παρουσία γίνεται στην «καρδιά» της Αθήνας.

Από την πλατεία Συντάγματος, ο πρωθυπουργός προσπαθεί με την… αύρα του 2015 (σ.σ. σαν σήμερα έγινε το περίφημο δημοψήφισμα) να φέρει την μεγάλη ανατροπή μετά την βαριά ήττα στις ευρωεκλογές, ενώ ακριβώς πριν την συγκέντρωση έδωσε την τελευταία του τηλεοπτική συνέντευξη στην ΕΡΤ.

Δείτε ζωντανά όσα λέει ο Αλέξης Τσίπρας

Το διακύβευμα των εκλογών της ερχόμενης Κυριακής έθεσε ο πρωθυπουργός και πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας, στην κεντρική του ομιλία στο Σύνταγμα.

Τσίπρας… 2015
Ο πρωθυπουργός έκανε αρκετές αναφορές στην σημερινή… επέτειο. 5 Ιουλίου σήμερα και πριν από ακριβώς τέσσερα χρόνια γινόταν στη χώρα το δημοψήφισμα κι έτσι ο Αλέξης Τσίπρας αναφέρθηκε αρκετές φορές στην μεγάλη εκείνη νίκη του ΣΥΡΙΖΑ.

«Δεν θα ξαναδώσουμε τα κλειδιά του ταμείου σε αυτούς που το χρεοκόπησαν. Δεν θα δώσουμε ξανά το τιμόνι σε αυτούς που έριξαν στο γκρεμό τη χώρα. Δεν θα εμπιστευτούμε ξανά το μέλλον μας σε όσους γκρεμίσανε τα όνειρα και την αξιοπρέπειά μας», δήλωσε ο Αλέξης Τσίπρας και προειδοποίησε όσους προεξοφλούν την τελική κρίση του ελληνικού λαού και ράβουν κοστούμια εξουσίας, να μην βιάζονται οι πρίγκηπες να επιστρέψουν στο θρόνο τους, γιατί ο ελληνικός λαός γνωρίζει ότι αυτή η απόφαση, είναι απόφαση για τη ζωή του, το μέλλον την αξιοπρέπεια του.

«Η μεγάλη ανατροπή της Κυριακής είναι πρώτα απ’ όλα ζήτημα συνείδησης, για τον καθένα και την καθεμιά. Να σκεφτεί ο καθένας και η καθεμιά σε αυτό τον τόπο τι έζησε ως το 2014 και πως είναι η χώρα σήμερα. Να σκεφτεί αν αξίζει τώρα, μετά από τόσους κόπους, να ξαναγυρίσουμε πίσω στις μέρες της απελπισίας, της καταστολής, της αυθαιρεσίας», είπε ο Αλέξης Τσίπρας και υπογράμμισε ότι ο πολίτης πρέπει να κρίνει και να συγκρίνει, ο πολίτης να μην πάει μόνος στην κάλπη, αλλά «ο καθένας να πάρει και άλλον ένα μαζί του, άλλον έναν που δεν έχει ακόμα αποφασίσει, που πρέπει να μάθει το διακύβευμα των εκλογών».

Από νωρίς στο Σύνταγμα
Από νωρίς, στην κεντρικότερη πλατεία της χώρας είχαν συγκεντρωθεί πρωτοκλασάτα στελέχη του κυβερνώντος κόμματος, όπως ο Πάνος Σκουρλέτης, ο Δημήτρης Τζανακόπουλος και ο Κώστας Γαβρόγλου, η Ρένα Δούρου, ο Φώτης Κουβέλης, αλλά και πολύς κόσμος.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. για τα υπολοιπα τριαντα χρονια ο ανθρωπος αυτος θα ειναι παρον στο πολιτικο σκηνικο ισως και το ευρωπαικο… οποιος εχει νιονιο το καταλαβαίνουν… ειναι ο Ανδρέας στα νιατα του…

Comments are closed.