Τα τελειώνουν όλα! Μπαίνει τέλος τους «ανοιχτούς» χώρους με… πλαϊνές τέντες σε καφέ και εστιατόρια

Κοινοποίηση:
εστιαση

Δεν αναμένεται αυστηροποίηση των μέτρων κατά του κορονοϊού ωστόσο, η κυβέρνηση θέλει να βάλει φρένο στις αυθαιρεσίες ιδιοκτητών καφέ μπαρ και εστιατόρια. Σύμφωνα με πληροφορίες, η κυβέρνηση θα προχωρήσει στον αυστηρό ορισμό των ανοιχτών χώρων – όπου σημειωτέο επιτρέπονται και οι ανεμβολίαστοι – εισηγήθηκαν τα μέλη της Επιτροπής Εμπειρογνωμόνων προς την ηγεσία του υπουργείου Υγείας, καθώς όσο πέφτει η θερμοκρασία διαπιστώνεται ότι αρκετοί ιδιοκτήτες κλείνουν τα πλαϊνά με τέντες, δημιουργώντας συνθήκες υπερμετάδοσης.

Μάλιστα, πρότειναν να ακολουθηθεί το μοντέλο του αντικαπνιστικού νόμου – που προβλέπει οι αίθριοι χώροι να παραμένουν ανοιχτοί -, ενώ παράλληλα τα μέλη της επιτροπής εστίασαν στην ανάγκη να υποβάλλονται σε διπλό rapid test κάθε εμβομάδα και οι εργαζόμενοι στους παιδότοπους.

Σημειώνεται δε, ότι εκτενής αναφορά έγινε και στην υιοθέτηση των «μωβ ζωνών» με το θέμα, εντούτοις, να παραμένει ανοιχτό.

Σε κάθε περίπτωση και στο πλαίσιο αυτής της συζήτησης, οι ειδικοί σέδωσαν έμφαση στη πιθανή ανάγκη λήψης μέτρων από τους τοπικούς παράγοντες αλλά και στην ενεργοποίηση… μωβ συναγερμού προς της δομές Υγείας στη περίπτωση σημαντικής επιβάρυνσης.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

17 Σχόλια

  1. Βαλτε μια ταξη στις αυθαιρεσιες τις εστιασης δωστε πισω στον κοσμο τις πλατειες τους πεζοδρομους και τα πεζοδρομια ελεεινοι αρπαχτες του δημοσιου.Ημαρτον πια.

  2. ΤΗΝ ΕΖΗΣΑ ΤΗΝ ΖΩΗ ΜΟΥ ΣΤΑ ΠΑΠ……Α ΜΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΘΑΝΩ

  3. Τους ξεπουλημένους ειδικούς δεν τους πειράζουν τα μπουζούκια και τα γήπεδα και θέλουν ο ανεμβολίαστος να μην μπορεί ούτε σε εξωτερικό χώρο να κάτσει! Ουστ λαμόγια των φαρμακευτικών που σκοτώσατε τόσο κόσμο με την αναβολή των χειρουργείων χώρια τα εκατομμύρια που καταστρέψατε και τόσους που αυτοκτονήσανε. Όταν θα έρθει η Θεία Δίκη, δεν θα υπάρχει ακαταδίωκτο.

  4. ΤΟ ΕΙΠΕ ΚΑΘΑΡΑ Ο ΥΠΟΥΡΗΟΣ ΠΡΩΤΑ ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΘΑ ΤΣΙΠΑΡΟΥΝ.
    ΟΥΠΣ ΕΣΥ ΜΑΛΛΟΝ ΠΡΟΗΓΕΙΣΑΙ ΟΛΩΝ ΠΡΟΒΑΤΑΡΑ!

  5. Τον αντικαπνιστικό νόμο τον έχουνε απαξιώσει οι ιδιοκτήτες καφέ μπαρ και εστιατόρια με αυτά τα πλαϊνά και τις τέντες σε παράπονα που γίνανε επικαλούνται “ανοικτός χώρος” για να φουμάρουν ελεύθερα, ζητάμε ταπεινά την βοήθεια από το κράτος έλεος πια με τα τσιγάρα τους

  6. Βλέπω ότι σας πονάει υπερβολικά η αλήθεια και τσούζει το ότι είσαστε στο 1% και θα παραμείνετε εκεί, έέέ;
    Το υπόλοιπο 99% ευτυχώς θα συνεχίσει τη ζωή του.
    Για εσάς θα φροντίσει ο Δαρβίνος.

  7. ΔΕΝ ΠΑΝΕ ΝΑ ΤΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΟΛΑ! ΔΕΝ ΕΜΒΟΛΙΑΖΟΜΑΣΤΕ!! ΠΑΙΖΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΦΩΤΙΑ..ΡΙΣΚΑΡΟΥΝ “ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΝΥΠΑΚΟΗ”!!! ΤΗΝ Ν.ΣΜΥΡΝΗ ΤΗΝ ΞΕΧΑΣΑΝΕ???

  8. Γιατί ντρέπεστε βρε κουτά να το πείτε;; Λεφτά θέλουνε .

  9. Υπαρχει “υπερμεταδοση” εξω απο μαγαζι που ειναι κλειστα μονο τα πλαϊνα…και δεν υπαρχει υπερμεταδοση μεσα σε σουπερ μαρκετ!
    Ο,τι να’ναι…!

  10. ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ Η ΜΕΓΑΛΗ ΩΡΑ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.
    ΜΕΡΙΔΑ ΥΠΕΡΠΑΤΡΙΩΤΩΝ ΟΛΙΓΑΡΧΩΝ ΑΙΣΘΑΝΟΜΕΝΟΙ ΤΥΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΑ ΑΙΣΧΗ ΚΑΙ ΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΠΑΤΕΡΑΔΩΝ ΤΟΥΣ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΜΠΑΤΡΙΩΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΔΙΔΩΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΣΤΟΥΣ ΝΑΖΙ, ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΝ ΝΑ ΕΞΙΛΕΩΘΟΥΝ.
    ΦΡΟΝΤΙΣΑΝ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΧΩΡΙΣ ΕΣΕΝΑ.
    ΒΡΗΚΑΝ ΤΟΝ ΙΔΑΝΙΚΟ ΗΓΕΤΗ ΠΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣΑΝ ΣΤΗΝ ΚΑΒΑΝΤΖΑ ΓΙΑ ΕΚΤΑΚΤΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ. ΒΡΗΚΑΝ ΤΟΝ ΗΓΕΤΗ ΠΟΥ ΘΑ ΕΠΑΝΑΦΑΙΡΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΑ, ΔΗΚΑΙΩΣΥΝΗ, ΠΡΑΣΙΝΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΑΣΙΝΑ ΑΛΟΓΑ.
    ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΤΟΝ ΓΝΩΣΤΟ ΚΑΙ ΣΥΜΠΑΘΕΣΤΑΤΟ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΓΕΩΡΓΙΟ ΑΝΔΡΕΑ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ.
    ΕΡΧΕΤΑΙ ΓΕΜΑΤΟΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑ, ΙΔΕΕΣ, ΚΑΙ ΘΕΛΗΣΗ ΝΑ ΑΝΑΒΑΘΜΗΣΕΙ ΤΗ ΧΩΡΑ, ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ, ΚΑΙ ΕΥΗΜΕΡΙΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ. Ο ΛΑΟΣ ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΕΧΕΙ ΤΟΝ ΛΑΟΦΙΛΗ ΑΡΧΗΓΟ ΤΟΥ. ΕΝΑ ΑΡΧΗΓΟ ΑΞΙΟ ΝΑ ΜΑΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ ΩΣ ΛΑΟ ΚΑΙ ΧΩΡΑ. ΕΝΑ ΧΑΡΗΣΜΑΤΙΚΟ ΑΡΧΗΓΟ ΠΡΩΤΟΠΟΡΟ ΤΗΣ ΠΡΑΣΙΝΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ.

  11. Θα κάνουν και κάμπριο τα μέσα μαζικής μεταφοράς?
    Γιατί εκεί επιτρέπουν να μπαίνουν σαν σαρδέλες όλοι?

  12. Τον κακό σας τον καιρό τον στραβό και τον ανάποδο ειδικοί της φαπας και της καρπαζιας.

  13. ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΟ ΤΡΙΤΟ ΤΟ ΜΑΚΡΗΤΕΡΟ ΟΙ ΤΑΒΕΡΝΙΑΡΑΙΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΦΕΝΤΖΙΔΕΣ ΘΑ ΨΑΧΝΟΥΝ ΠΕΛΑΤΕΣ ΜΕ ΤΟ ΚΥΑΛΙ………

  14. ΤΟ ΔΡΟΜΟΚΑΙΤΕΙΟ ΔΕΝ ΠΕΦΤΕΙ ΜΑΚΡΙΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΩΡΑΙΟ ΜΕΡΟΣ ,ΒΛΕΠΕΙ ΒΟΥΝΟ ΚΑΙ ΘΑΛΑΣΣΑ ..ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΠΑΝΕ ΜΙΑ ΒΟΛΤΑ ΨΥΧΑΝΑΛΥΤΙΚΗ ΝΑ ΞΕΚΟΠΛΕΞΑΡΙΣΤΟΥΝ ΚΑΙ ΜΕ ΚΑΝΑΔΥΟ ΗΛΕΚΤΡΟΣΟΚ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΟΞΥΓΟΝΟ Ο ΚΑΜΕΝΟς ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ ΤΟΥΣ …ΑΝ ΔΕΝ ΠΙΑΣΕΙ ΤΟΤΕ ΨΥΧΡΟΛΟΥΣΙΑ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΜΟΥΛΙΑΣΟΥΝ ΕΩΣ ΤΟ ΜΕΔΟΎΛΙ

    1. Εσύ πάντως συνέχισε τις δόσεις σου μέχρι τέλους. Κάνε γρήγορα την τρίτη γιατί σε περιμένει και η τέταρτη. Αν ω μη γένει τω πάθεις κάτι, θα υπάρχουν οι μουλιασμένοι μέχρι το μεδούλι να σε διαβάσουν! Καλή σου τύχη…

Comments are closed.