“Τα σύνορα της Ελλάδας είναι και σύνορα της Αυστρίας” το μήνυμα του Καρλ Νεχάμερ

Κοινοποίηση:
austriakos

«Τα σύνορα της Ελλάδας είναι και σύνορα της Αυστρίας», ανέφερε ο υπουργός Εσωτερικών της Αυστρίας, Καρλ Νεχάμερ κατά τη συνάντηση εργασίας στο υπουργείο Μετανάστευσης και Ασύλου με τον υπουργό, Νότη Μηταράκη και τον αναπληρωτή, Γιώργο Κουμουτσάκο, σύμφωνα με ανάρτηση του κ. Μηταράκη σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης.

Ο κ. Νεχάμερ χάρισε στους κ.κ. Μηταράκη και Κουμουτσάκο το επίσημο τζάκετ της αυστριακής ομάδας «Κόμπρα», που επιχειρεί στα ελληνοτουρκικά σύνορα. «Ένα δώρο που αντανακλά την υψηλή σημασία που δίνει η Αυστρία στην προστασία των εξωτερικών συνόρων της ΕΕ», έγραψε ο κ. Μηταράκης στην ανάρτησή του.

Αργότερα οι κ.κ. Μηταράκης, Κουμουτσάκος, Νέχαμερ μαζί με τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλη Χρυσοχοΐδη, θα αναχωρήσουν με προορισμό την Αλεξανδρούπολη, όπου και θα επισκεφθούν τις Καστανιές και τις Φέρες στον Έβρο.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

3 Σχόλια

  1. Θέλουμε καμιά δεκαπενταριά ακόμη μέχρι τα είκοσι εκατομμύρια;

  2. καλα τα συνορα…. με την υφαλοκριπιδα και με την ΑΟΖ τι γινεται;;;;;;;;; γι αυτα να πει το @ρχιδι….

  3. Τα λογια αυτα ακουγονται ευχαριστα, μονο που με την χρονια ανοχη, στην λαθροεισβολη, των γυμνοσαλιαγκων των Αθηνων, οι εισβαλοντες απο τον Εβρο, δεν εισβαλουν στην Αυστρια, αλλα στην Ελλαδα και φουνταρουν με δεκα αγκυρες να τρωνε και να πινουν και να εγκληματουν ολοι αυτοι οι ισλαμιστες εις βαρος των κοροιδων, τα οποια κοροιδα δεν λενε να ξυπνισουν και να τους πεταξουν εξω απο την χωρα με τις κλωτσιες, μαζι και αυτους που τους επετρεψαν και επιτρεπουν να εισβαλουν ακομα και τωρα!!!!!!!!

Comments are closed.