Τα σχόλια δικά σας! Είναι αυτή εμφάνιση για το Προεδρικό Μέγαρο;; Μπήκε χωρίς να τον σταματήσουν στην είσοδο – ΞΕΦΤΙΛΙΖΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ (ΦΩΤΟ)

Κοινοποίηση:
314138005_548871923736348_685713069540550941_n

Στο Προεδρικό Μέγαρο στην δεξίωση προς τιμήν του βασιλικού ζεύγους της Ολλανδίας δόθηκε δείπνο στο οποίο υπήρχαν καλεσμένοι σωστά και κατάλληλα ντυμένοι.


Υπήρχαν καλεσμένοι που δεν ήταν κομψά ντυμένοι, ίσως γιατί το επίπεδο αισθητικής τους δεν είναι αυτό που πρέπει.

Υπήρχε όμως και μια τρίτη κατηγορία, βασικά ένας τύπος που ήταν μια κατηγορία μόνος του: Ο Παύλος Ευμορφίδης, ιδιοκτήτης της εταιρείας στρωμάτων Coco Mat.

Δεν θα πούμε ότι ήταν ντυμένος ακατάλληλα.

Δεν θα πούμε ότι ήταν ντυμένος σαν γύφτος, γιατί αποκλείεται οι γύφτοι να ντύνονταν έτσι σε μια τέτοια εκδήλωση.

Δεν θα μπούμε καν στο κόπο να κάνουμε κριτική για την εμφάνισή του με σαγιονάρες και το κοντομάνικο καφέ πουκάμισο σαν Κουβανός εργάτης στις φυτείες καπνού.

Αυτό που θα ρωτήσουμε είναι, πώς και γιατί επιτράπηκε η είσοδός του στο Προεδρικό Μέγαρο σε μία εκδήλωση που πληρώνει ο ελληνικός λαός σε αυτό το ενδυματολογικό κατάσταση.

Υπάρχει πρωτόκολλο το οποίο αποσκοπεί στην προστασία του θεσμού, ναι ή όχι;

Το ότι διαβεβαιώνεται ότι «είναι προσωπικός φίλος του βασιλιά Γουίλεμ Αλεξάντερ, ενώ η σύζυγός του είναι Ολλανδέζα» μας αφήνει παγερά αδιάφορους.

Αν θέλουν ας πάνε μαζί με τον Ολλανδό βασιλιά για μπάνιο στην θάλασσα και ας φορέσουν σαγιονάρες ή ας πάνε και ξυπόλυτοι.

Το Προεδρικό Μέγαρο όμως, δεν είναι τσιφλίκι της Σακελλαροπούλου, ούτε κανενός άλλου, πλην του Ελληνικού Λαού.

Και ακριβώς γι αυτό υπάρχουν τα πρωτόκολλα και συμπεριφοράς

Όποιος θέλει να γελοιοποιήσει τον θεσμό και «να κάνει λεζάντα», πρέπει να εμποδίζεται η είσοδός του. Τίποτα περισσότερο και τίποτα λιγότερο.

Εδώ πληρώνει ο λαός.

Και ο λαός, απαιτεί, τουλάχιστον σεβασμό.

Ο λαός, οι πολίτες, στις γιορτές πάνε «με τα καλά τους», όπως μας έλεγαν παλιά.

Γιατί σέβονται πάνω απ’όλα την εκδήλωση και τους τιμώμενους.

Και πάλι η ευθύνη είναι της τραγικής Σακελλαροπούλου. Γιατί ο Ευμορφίδης μπορεί να ήθελε να μπει με το μαγιό του ή και με το σώβρακό του.

Την ευθύνη της παρουσίας και της εμφάνισής του την έχει η Προεδρία. Καθαρά και σταράτα.

 

proedriko megaro
paul1
eumorfidis
paul3
ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

45 Σχόλια

  1. Η πρώτη κυρία με φόρεμα σαν τραπεζομάντηλο,ο άλλος άπλυτος με τη παντόφλα και από πίσω του η κυρία με φτηνιάρικο φόρεμα και παπούτσια αρλεκίνου.Γύφτους να καλούσαν καλύτερα ρούχα θα είχαν.Όσο για τον COCOΜΑ…α ρε μεγάλε δεν ντρέπεσαι καθόλου;Τα νύχια τα έκοψες ή πήγες με τη μπιχλα;Αν θες να διαφημίσεις τις μαλ..ες σου να τα δείξεις στη τηλεόραση όχι στο προεδρικό μέγαρο.Ξεφτίλα.

    ΥΓ:Μιλφάρα η βασίλισσα.

  2. Το ειδα και το ξαναειδα ! ειναι δυνατον ::::::::::
    πως αφηνουν τετοια ατομα να κανουν τετοια πραγματα ! εξευτελισμος του θεσμου της Δημοκρατιας απο μερικα ατομα σαν και δαυτους !ουτε τα ενδυματολογικα πρωτοκολλα δεν ΤΗΡΟΥΝ…αν ειναι δυνατον !
    Οπως ειπε καποιος παραπανω ντρεπομαι που ειμαι/στε Ελληνες. Εγω θα πηγαινα ποιο ευπρεπες ντυμενος !
    ΞΕΦΤΙΛΑ με κεφαλαια !!!!!

  3. ΚΙ ΟΜΩΣ ΤΟ ΑΝΩΦΟΡΙ ΤΟΥ ΚΟΣΤΙΖΕΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 350000€. ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΣΚΑΤΑ ΔΑΙΜΟΝΩΝ

  4. eimai katoikos ollandias kai edo egine proto thema eleos ntropi ntrapika pou eimai kai ellinas me auta ta pragmata aisxos palo dimosios rwzili giname opos panta diladi

  5. εχουμε ανοιχτομυαλη ΠτΔ..αφου δεν φορεσε και βερμουδα ο τυπος, παλι καλα

  6. αν πήγαινε σε κανένα σοβαρό casino θα έτρωγε πόρτα εκεί επιβάλλεται γραβάτα σκαρπίνι

  7. Ετσι κανεις λεφτα. Φραγκοφονιας… Δεν πληρωνει για ρουχα κι το παιζει κι αποψη. Αν τολμουσε να παει ετσι στην Αγγλια θα τον επερναν τεσσερις, χαχαχα

  8. Κοιτάω και ξανακοιτάω την προτελευταία φώτο με την γυναικάρα αριστερά, την δικιά μας αφρόχαρη-Μουστάκα δεξιά και τον λέτσο στην μέση….αχαρακτήριστη εικόνα!

  9. ΕΙΝΑΙ ΚΑΡΑΕΒΡΑΙΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΕΚΑΝΕ ΑΥΤΟ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΦΤΙΛΗΣΕΙ ΤΟΝ ΘΕΣΜΟ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΝΟΧΗ ΤΗΣ ΚΑΤΩΤΕΡΗΣ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΚΑ ΣΤΗΝ ΙΕΡΑΡΧΙΑ…ΚΑΤΙΝΑΣ.
    Η EΠΕΝΔΥΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΙΔΡΥΣΕΙ ΛΕΓΕΤΑΙ BLUE CEDAR. ΔΗΛΑΔΗ ΜΠΛΕ ΚΕΔΡΟΣ. Ο ΚΕΔΡΟΣ ΕΧΕΙ ΜΑΚΡΑ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΣΤΗΝ ΕΒΡΑΙΚΗ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΚΙ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΠΑΝΤΟΥ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΜΕ ΕΞΕΧΟΝΤΑ ΤΟΝ ΣΟΛΩΜΟΝΤΑ. ΗΡΘΕ ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΠΟΙΟΙ ΔΙΟΙΚΟΥΝ.
    ΜΟΝΟ ΕΝΑ ΠΕΡΙΟΥΣΙΟ ΝΕΟΤΑΞΙΤΙΚΟ ΚΑΤΑΚΑΘΙ ΘΑ ΤΟ ΕΚΑΝΕ ΑΥΤΟ.

  10. Μόνο οι ποδιτσες έχουν τη δύναμη να καταπατούν και να εξευτελίζουν τους θεσμούς αυτοί άλλωστε και τους διατηρούν για να κοροϊδεύουν και να γελάνε το πόπολο.

  11. Οσο δεν τους παιρνουμε σβαρνα,τοσο θα μας ρεζιλευουν θα μας υποτιμαν και θα μας ειρωνευονται.[οπως κανει συνεχεια ο ανυποχρεος Μητσοτακης]Γιατι,οσο και βλαχαδερο κουλερ λοκαλ να εισαι,μια ευπρεπεια την διαθετεις,τιμωντας τον φιλο σου Βασιλια.Αυτο ειναι σκατομαγκια του τυπου:εγω ειμαι και ειμαι μαλακας οσο γουσταρω.ΕΡΩΤΗΣΗ:Ο ανευ ιδιοτητας γκομενος της αβλεπεστατης,εκει κυκλοφορουσε;

  12. ΜΗΝ ΤΑΡΑΖΕΣΤΕ!!!!
    ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΤΗΣ ΚΑΤΙΝΑΣ ΤΗΣΝΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ
    ΚΙ ΕΤΣΙ ΕΧΕΙ ΣΤΟ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ ΜΥΑΛΟ ΤΗΣ, ΤΗΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΩΝ ΘΕΣΜΩΝ…..
    Δ Η Θ Ε Ν
    αριστεροί, οι τεμπέληδες της Πατρίδας μου, της πείνας, του δελτίου αλλά του ρουσφετιού και της κονόμας

  13. Δεν σεβεται τον χωρο γιατι ειναι ΑΝΑΤΟΛΙΤΗΣ εγινε πλουσιος με κρατικα δανεια και επιδοτησεις.
    Μας μιλαει για λιτοτητα οταν κυκλοφορει ο τυπος με αεροπλανα και ελικοπτερα.

    1. Εσύ ξέρεις????? Το δημόσιο χρήμα και οι λοποδητιές στην ΒΙ.ΠΕ Ξάνθης…….τελευταία με την Μπλέ Κέδρος στο real estate? Θα ρωτήσετε αν ξέρουν τις παπάτζες με τα άχυρα ο κόσμος…..άντε τώρα κοροιδέυει τον κόσμο το Λαμόγιο.
      Δουλέψτε κορόιδα μοιράστε στυλό και προσπέκτους πιθήνια κορόιδα…………….

  14. Το να ξεφτιλίζουν τα πάντα, να μειώνουν και να ταπεινώνουν την Ελλάδα και τους Έλληνες είναι μέσα στα σχέδια τους. Ένας τρόπος να σιχαθούμε κι εμείς τα πάντα. Ακόμα και την πατρίδα μας. Η ψυχολογία είναι μεγάλο εργαλείο και ξέρουν να το χρησιμοποιούν. Ας σκεφτούμε όμως πως αααλλο πράγμα η πατρίδα και αααλλο το κράτος. Το ανθελληνικό αυτό κράτος το μισούμε και ευχόμαστε να μπορέσουμε να το γκρεμίσουμε ωστε να το φτιάξουμε σωστό απο την αρχή. Την πατρίδα μας όμως την αγαπάμε και ότι κι αν κάνουν δεν θα καταφέρουν να μας κάνουν να την μισήσουμε.

  15. τα ρασα δεν κάνουν το παπά λέε λαική παροιμία,αυτό τα λέει όλα.

  16. Θυμίζει παλιό κατουρημενο στρώμα coco mat. Σε λάθος άτομα πάνε τα λεφτά..

  17. Tον ξέρω. Ήταν διοικητής φυλακίου στη Σάμο. Του έκανα έφοδο. Σκορποχωρι. Τον έβγαλα αναφορά και τον πήραν άρον άρον.

  18. Καλά έκανε. Έπρπε να κρατάει και φραπέ με τσιγάρο. Μαρέσει που δε σας άρεσε ο Κωνσταντίνος γιατί ήταν μοναρχία και καλά. Ενώ τώρα τρώμε Δημοκρατία.

  19. ΒρωμιαρηΣ αυτος ο γυφτουλας …
    ΒΡΩΜΙΑΡΑ και ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ η ΣΙΧΑΜΕΝΗ βατραχο-ποντικομουρα …
    ΦΤΟΥ ΣΑΣ ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΟΙ …

  20. Χα χα χα…!
    Ο ορισμος του γιατακάγκουρα!
    Quiz: Θυμαστε σε ποιο ελληνικο νησι ειχε παει η Σακεραλοπουλου και περπατησε στο κοκκινο χαλι κατεβαινοντας απο το προεδρικο αεροσκαφος φορωντας σπορτεξ Hogan;

  21. Δηλαδή με κοστουμι και γραβατα δεν θα ηταν παλι λετσος?… αν υπηρχαν σφαλιαρες και κανα δυο κλωτσιες ουτε που θα πλησιαζε.

  22. Ρακένδυτος, αξούριστος και με πακιστανική παντόφλα…Ο ορισμός του ΛΕΤΣΟΥ…Αίσχος…

  23. Είναι οικολογικό το ντύσιμο από ίνες κοκοφοινικα. Για αυτό και εμφανίστηκε έτσι. Θέλει να προάγει την οικολογική ενδυμασία, μετά τα οικολογικά στρώματα από κοκοφοινικα. Αμέσως να τον καταδικάσετε τον άνθρωπο. Εξάλλου στις φυτείες κοκοφοινικα αυτά τα ρούχα φορούν, απλή διαφήμιση έκανε. Πάντως έχει πλάκα αυτή η χώρα.

  24. Όσα λεφτά και να έχει και ότι γνωριμίες εγώ θα σας ρωτήσω κάτι, όποιος θέλει απαντάει. Θα πίνατε έναν καφέ μαζί του; Εγώ με τίποτα.

    1. τσαι πινει μονο αυτος και κυκλοφορει με ενα ξυλοποδηλατο με καροτσα μπροστα στιν Διονυσιου Αεροπαγειτου….κοντα στο εκτρωμα που λεει ξενοδοχειο……

    1. Οχι και μπουρντζοβλαχος παντραιμενος με ολλανδεζα γυναικα απο ενας απλος καθηγητακος της Σεβιτανηδιου εφτιαξε ολοκληρη αυτοκρατορια στρωματων κοληταρι με το βασιλικο ζευγος και ενα παρανομο ξενοδοχειο……..διπλα στιν Ακροπολη

  25. Ο ΣΤΡΩΜΑΤΑΣ ΕΧΕΙ ΙΣΧΥΡΕΣ ΠΛΑΤΕΣ ΠΩΣ ΑΛΛΟΣΤΕ ΕΧΤΙΣΑΙ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΔΕΚΑΟΡΟΦΟ ΚΤΗΡΙΟ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΓΙΑ ΤΟΣΟΥΣ ΟΡΟΦΟΥΣ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΥΠΕΡΠΟΛΥΤΕΛΕΙΑΣ ΣΤΙΝ ΟΔΟ ΦΑΛΗΡΟΥ ΣΤΙΝ ΟΔΟ ΜΑΚΡΗΓΙΑΝΝΗ…….ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΙΚΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΜΕΙΩΣΕΙ ΚΑΤΑ ΕΝΑΝ ΟΡΟΦΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΓΙΑΤΙ ΚΑΝΕΙ ΟΤΙ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ ΝΑ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΙΣΧΥΡΕΣ ΠΛΑΤΕΣ ΤΟΥ……….

    1. ΕΝΑ ΕΚΤΡΩΜΑ ΕΦΤΙΑΞΑΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΚΡΟΠΟΛΗ ΠΟΛΥΟΡΟΦΟ ΜΑΛΛΟΝ ΔΩΔΕΚΑΟΡΟΦΟ ΕΠΙΣΚΙΑΖΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΥΡΩ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΚΡΟΠΟΛΗ …….ΝΑΙ ΟΝΤΟΣ ΥΠΑΡΧΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΚΑΤΕΔΑΦΙΣΗΣ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΝΟΣ ΟΡΟΦΟΥ ΑΛΛΑ ΟΠΩΣ ΞΕΡΕΤΑΙ ΣΤΙΝ ΕΛΛΑΔΑ ΟΤΑΝ ΕΧΕΙΣ ΠΛΑΤΕΣ ΤΙΠΟΤΕ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΓΙΑΤΙ Ο ΤΥΠΟΣ ΠΗΓΕ ΜΕ ΤΙΣ ΠΑΝΤΟΦΛΕΣ ΣΤΟ ΜΑΞΟΙΜΟΥ ΝΑ ΠΟΙΟΥΣ ΕΧΕΙ ΠΛΑΤΕΣ ΣΩΣΤΟΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ

  26. Αν προσέξεις τη φάτσα του, θα διαπιστώσεις ότι το επώνυμο στον κύριο θα πρέπει να αποδόθηκε κατ’ ευφημισμό και αναλογία όπως στον Εύξεινο Πόντο ή στον Ειρηνικό Ωκεανό. Τέτοια σούργελα στην αρχαία Αθήνα αφενός μεν δεν είχαν πολιτικά δικαιώματα διότι ήταν κατώτερης πνευματικής στάθμης, ασχέτως ως μέτοικοι είχαν τα φράγκα και έκαναν το εμπόριο στον Πειραιά, πλήρωνα το μετοίκιο για να αποτελέσουν μέρος της Αθηναϊκής κοινωνίας (τιμητικά). Επομένως, όλος αυτός ο συφερτός ήταν ξένα λαμόγια, που κατάφεραν να διαβρώσουν με την τρυφή τυ πλούτου τη ήθος και την πνευματικότητα του πολίτη. Κάτι παρόμοιο γίνεται και σήμερα. Οι περισσότεροι από αυτούς τους μεγιστάνες δεν είναι ικανοί να δέσουν τα βρακοζώνια τους. Αγοράζουν πτυχία Harvard, Oxford, Yale που τα παραλαμβάνουν με courier και προσλαμβάνουν πλειάδα κολαούζων για να τους κατευθύνουν και να ξεπλένουν τις βρωμιές τους.” Εισαγωγής” είναι οι περισσότεροι. Βέβαια έχει και ένα θετικό η περίπτωση. Κάνοντας επιγαμίες μεταξύ τους και μη ανακυκλώνοντας το αίμα βγάζουν προβληματικούς επιγόνους. Αλλά βασανίζουν εμάς τα όργια. Ο νοών νοείτω.

  27. Να μη δείξει ο καημένος ο Έλληνας ότι παραμένει μίζερος ; Ε ; Γιατί ; Και παντόφλα διαθέτει , και κοντομάνικο , και γένια άπλυτα , κακό είναι ; Όμοιος στον όμοιο ! Γιατί η γριά στην παρέλαση με το κινητό τι ήταν ; Κάτι καλύτερο ;

  28. Τσαντίρι κατάντησαν το μέγαρο. Αυτό το σουργελο με τη παντόφλα τον ήξεραν και στη βασιλική οικογένεια? Κατάλαβα…..

  29. Ρε καραγιδόγυφτα που πάς;στο σαβουροπάζαρο του Ελεώνα ήσουν και είπες να περάσεις;Ο πατατόγυφτας στο σχιστό καλύτερα θα ντυνόταν.. Ντροπή ρε….

  30. Εμφάνιση ανάλογη με της ΠτΔ…..τρομάρα μας…..

  31. ….saν ατοφιος ανατολιτης του 1890 εφορας του τοπικου πασα.

  32. πρόσκληση γράφει το είδος του ενδύματος, προφανώς η ασφάλεια της ΠτΔ, θα έπρεπε να τον πάρει σηκωτό. Αν όχι, ο εν λόγω δε σέβεται τον εαυτό του, επομένως δε σέβεται και το χώρο που εισήλθε.

Comments are closed.