Τα σάρωσε όλα ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης: Το Maestro μπήκε στο top 10 του Netflix παγκοσμίως

Κοινοποίηση:
dfb

Το  «Maestro» αποδεικνύει ότι έχει όλα εκείνα τα «συστατικά» ενός σαρωτικού θεάματος που πήγε τον Χριστόφορο στην κορυφή!

Αποθέωση για τον Παπακαλιάτη

Από την Παρασκευή 17 Μαρτίου, η παραγωγή του Χριστόφορου Παπακαλιάτη ξεκίνησε να προβάλλεται παγκοσμίως μέσω της πλατφόρμας του Netflix, έχοντας την ονομασία «Maestro in Blue». Μεταγλωττισμένη σε όλες τις γλώσσες, θα προβληθεί σε όλον τον κόσμο μεταφρασμένη εκτός από την Κίνα.

Μέσα σε λιγότερο από τρεις ημέρες προβολής, το «Maestro in Blue» κατάφερε να κερδίσει τους συνδρομητές και συγκαταλέγεται στο top 10. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το Flixpatrol το οποίο δημοσιεύει top 10 και Netflix charts, η σειρά βρίσκεται στην όγδοη θέση με τα top shows του Netflix.

Την ίδια ώρα, οι χρήστες του Twitter παγκοσμίως αποθεώνουν την ελληνική παραγωγή στο Twitter με τα περισσότερα σχόλια να αφορούν στην υπέροχη εικόνα, τη σκηνοθεσία και, φυσικά, τα πλάνα από την Ελλάδα. «Ξεκινάω τη μέρα παρακολουθώντας την πρώτη ελληνική σειρά #maestroinblue. Δεν κουράζομαι να λέω πόσο όμορφη είναι αυτή η χώρα», «Ωραίος τρόπος να συνδέσεις τη μουσική με ψυχές γεμάτες θλίψη και συναισθήματα που περιβάλλονται από την απεραντοσύνη της θάλασσας», «Κυκλοφορεί η πρώτη ελληνική σειρά στο Netflix και δεν θα μπορούσα να είμαι πιο ενθουσιασμένος που την παρακολουθώ», «Η πρώτη ελληνική παραγωγή είναι πλέον διαθέσιμη στο Netflix παγκοσμίως. Είναι μια εκπληκτική σειρά με τίτλο “Maestro in Blue” που πραγματεύεται θέματα όπως η ενδοοικογενειακή βία και τα κοινωνικά πρότυπα», ήταν μερικά μόνο από τα σχόλια.

Ανυπομονούμε για τον δεύτερο κύκλο

Σε λίγες ημέρες ξεκινούν τα γυρίσματα του δεύτερου κύκλου της σειράς «Maestro», που θα προβληθεί στο MEGA τη σεζόν 2023-2024. Όπως αποκάλυψε ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης, πριν από λίγες ημέρες, μέσα από το προφίλ του στο Instagram, έχει ήδη στείλει στους πρωταγωνιστές τα τέσσερα πρώτα επεισόδια. Τα πρώτα γυρίσματα θα γίνουν στην Αθήνα, ενώ θα ακολουθήσουν αρκετά στους Παξούς.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

4 Σχόλια

  1. ΚΑΙ ΠΟΣΟ ΔΥΣΚΟΛΟ ΚΑΤΟΡΘΩΜΑ ΑΝ ΠΟΥΛΑΣ ΛΟΑΤΚΙΛΙΚΙΑ (ΕΙΔΙΚΑ ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΠΡΟΥΠΗΡΕΣΙΑ ΣΕ ΑΜΣΤΕΡΝΤΑΜΙΚΟ ΓΑΜΟ..)

  2. ΑΝ ΨΑΧΝΕΙΣ ΑΧΡΗΣΤΕΣ ΤΑΙΝΙΕΣ ΚΑΙ ΣΕΙΡΕΣ ΜΕ ΛΟΑΤΚΙ ΚΑΙ ΝΕΟΤΑΞΙΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΟΝΟ ΝΕΤΦΛΙΞ

Comments are closed.