Τα πανό των Αρμενίων που συγκινούν όλους τους Έλληνες – Λευτεριά στην Κύπρο

Κοινοποίηση:
ΑΡΜΕΝΙΑ 2

Στην πρωτεύουσα Ερεβάν, η Εθνική Κύπρου αντιμετώπισε σε φιλικό αγώνα την αντίστοιχη της Αρμενίας (2-2). Η κίνηση των φιλάθλων της πολύπαθης χώρας να «σηκώσουν» δύο πανό για την τουρκική εισβολή συγκίνησε τους Κύπριους και θα πρέπει να προβληματίσει τους Έλληνες, ειδικά με τα όσα αποκαλύπτονται (και μεθοδεύονται;) τις τελευταίες μέρες γύρω από τις θέσεις της ελληνικής κυβέρνησης.

Στο πρώτο (κεντρική φωτογραφία) έγραφαν: «Καλώς ορίσατε αδέλφια της Κύπρου», ενώ το δεύτερο γραμμένο στα αγγλικά, προφανώς για να περάσει το μήνυμα σε περισσότερο κόσμο ζητούσε «ελευθερία στην Κύπρο».

Αξίζει να σημειώσουμε ότι στην Κύπρο υπάρχει ισχυρή αρμενική μειονότητα που βοήθησε τη χώρα σε όλες τις πολιτικές και στρατιωτικές περιπέτειες.

ΑΡΜΕΝΙΑ

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

7 Σχόλια

  1. ΤΑ ΓΕΩΡΓΙΑΝΑ ΤΕΦΑΛ ΜΗΝ ΥΠΟΘΑΛΠΕΤΕ ΜΟΝΟ

  2. Συγχαρητήρια σε όλου τους Αρμένιους.
    Οι πιο πολλές βρωμικες ομάδες είναι γεμάτες άπλυτους κομμουνιστές και αλβανά.
    Μόνο η Μαύρη Θύελλα και λίγοι ακόμα ξεχωρίζουν για τους Ελληνόψυχους οπαδούς.

    1. VIVA BULLDOGS CLUB. Ότι καλύτερο στην Μαύρη Θύελλα.

  3. Μπράβο σας. Η Ελλάδα πούλησε την Κύπρο και η Αρμενία την θεωρεί αδερφή ψυχή.

  4. Αδέλφια μας Αρμένιοι, είμαστε δίπλα σας, ο Αληθινός Τριαδικός Θεός να σας έχει υπό την Σκέπη Του και εμείς να γίνουμε άξιοι για να σας συμπαρασταθούμε με πράξεις και όχι με λόγια και ευχές!

  5. Μπράβο ρε μάγκες. Στην Ελλάδα θα βγαίνανε τα “σκατα” σε κάθε βοθροκαναλο και θα τους αποκαλούσαν ναζιστες. Θα έστειναν ιστορίες περί εγκληματικών οργανώσεων, ο Δενδιας, ο Βοριδης, η Κλαπα και Ντογιακος.

  6. Αρμενιοι, πραγματικα αδερφια του Ελληνισμου! Χριστιανοι στη κυριολεξια! Μακαρι να φιλοξενουσαμε περισσοτερους στη χωρα μας!

Comments are closed.