Τα “παίρνει” απ’ τους φονιάδες των τερατογενέσεων ο Τσιόδρας. Υπόθεση χρηματισμού του “σωτήρα” απ’ την υπόλογη για εγκλήματα φαρμακευτική GlaxoSmithKline των εμβολίων. Μεγάλα χρηματικά ποσά στον λογαριασμό του εν μέσω πανδημίας. Κύριε, καθηγητά, καλό είναι ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΤΕ ΣΗΜΕΡΑ , στη συνέντευξη τύπου

Κοινοποίηση:
1.indd

teaser4-5

Διαβάστε στο μοναδικό αντισυστημικό ΜΜΕ στην Ελλάδα, στο  Μακελειό της Δευτέρας 4-5-2020, του Έθνους των Ελλήνων Χριστιανών και των μεγάλων αποκαλύψεων, της πρώτης και τελευταίας υπερήφανης αυτοχρηματοδοτούμενης ελληνικής εφημερίδος που τιμά τη λέξη «δημοσιογραφικό ρεπορτάζ», δεν ανήκει σε κανέναν κομματικό και παραταξιακό μηχανισμό, δεν τα παίρνει από κανέναν κι τσακίζει το καρτέλ της ψευτοενημέρωσης και του χρεωκοπημένου εκδοτικού κατεστημένου, επί 5 συνεχή χρόνια. Με κόστος αλλά πάντα με συνέπεια έναντι των αναγνωστών μας. Σε αυτούς που δίνουμε λόγο και δικαίωμα να μας κρίνουν και σε κανέναν άλλο. Κι ας λυσσομανάει κόντρα η διαπλοκή και οι βρωμιάρηδες του συστήματος. Την εφημερίδα που έριξε την κυβέρνηση των κατσαπλιάδων και ασκεί σκληρή κριτική στους «καινούργιους». Πάντα απέναντι στην εξουσία και σε κάθε κατασταλτική κρατική αρχή, διαφθοράς και ψέματος εις βάρος του εθνικού και δημοσίου συμφέροντος.

 -Στο μοναδικό ταμπλόιντ φύλλο που κυκλοφορεί στην Ελλάδα και πάει κόντρα στη σαπίλα της «πυραμίδας» αχρείων και ξεπουλημένων ηγετών, ντόπιων και αλλοδαπών ολιγαρχών, με την ίδια σταθερή τιμή των 0.80 ευρώ αλλά και με το καλύτερο ρεπορτάζ της πιάτσας, από τις 19-1-2015 , με μια αποφασισμένη ομάδα δημοσιογράφων που υπηρετούν την αλήθεια του Λαού.
Συνεχίζουμε χωρίς ανάσα τις αποκαλύψεις και τον αγώνα για μια ελεύθερη και αδούλωτη πατρίδα.
-εθνικό είναι ότι είναι αληθινό
–αλήθεια είναι η αλήθεια του λαού
Banner-supermarket
-Αυτοί που κρύβουν την αλήθεια, είναι εχθροί του λαού και οφείλουμε να τους ξεμπροστιάζουμε με το ρεπορτάζ και την δημοσιογραφική αποκάλυψη ως θεματοφύλακες-μαζί με την κοινή γνώμη- του λαϊκού συμφέροντος.
Κανένας- μηδενός εξαιρουμένου- δεν είναι πάτρωνας του ελληνικού πατριωτικού λαού. Κανένας δεν δικαιούται να τον καπηλεύεται. Την ιστορία πια δεν τη γράφουν οι αριστεροί, τη γράφουν οι Έλληνες αληθινοί πατριώτες κι όχι οι πολιτικοί μαφιόζοι, οι ψεύτες, οι τυχοδιώκτες και οι υποκριτές. Η Ελλάδα ανήκει μόνον στους αληθινούς Έλληνες και όχι στους νεόκοπους πολιτικούς αλήτες που στεγάστηκαν στα ψευδεπίγραφα λάβαρα της κονόμας, της συναλλαγής και του συμβιβασμού.
Όποιοι δεν βρίσκουν την εφημερίδα ΜΑΚΕΛΕΙΟ στα περίπτερα- πάγκους σούπερ μάρκετ ή βλέπουν όλες τις εφημερίδες κρεμασμένες και όχι το ΜΑΚΕΛΕΙΟ, να μας τηλεφωνούν στο 6946- 357733 ή στο τηλ. της εφημερίδος 210-9590361 ή να μας στέλνουν sms (γραπτό μήνυμα), για να τακτοποιούμε κάποιους -δια της νομικής οδού- που επιδιώκουν το σαμποτάζ , τις επαγγελματικές αλητείες αλλά και τη νόθευση κυκλοφοριών και σκηνοθετημένων πανελλαδικών αποτελεσμάτων.
24_sport.indd

Teaser Εφημερίδας “Μακελειό” για Δευτέρα 04-05-2020 from Makeleio WebTV on Vimeo.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

4 Σχόλια

  1. – Σχολια στο διαδικτυο, εμπλεκουν και την Μαρεβα, στην παραγωγη, μασκων.
    Στο μεταξυ εμεις, τις εξαγουμε και στην Γαλλια. Αναζητηστε και το σχετικο αρθρο, που τα Ellinika?? Hoaxes, εκριναν fake.
    – Προστιμο 380 εκ.ευρω, στην GlaxoSmithKline για μιζες στην Κινα
    – Η GlaxoSmithKline αγοραζει μεριδιο της Novartis για 13 δις δολλαρια.
    – H1N1: Μια πανδημια που αγορασε η Roche και η GlaxoSmithKline
    – Νταβελης: Ποινη φυλακισης 30 μηνων, χωρις αναστολη, για τα αδικηματα της Πλαστογραφιας με χρηση και απατης κατ’ εξακολουθηση ιδιαιτερας μεγαλης αξιας.

  2. O Ηλίας Μόσιαλος κατάγεται από Τρίκκαλα. Ο πατέρας του ελασίτης δολοφόνος καταδικάσθηκε εις θάνατον, αλλά διεσώθη από τον αξιωματικό αδελφό του.
    Ανήκε στο ΚΚΕεσωτ. μετά δε την διάσπαση του 1986 ακολούθησε τον Γιάννη Μπανιά στο ΚΚΕεσωτ.-Ανανεωτική Αριστερά.
    Συνεργάσθηκε με κυβερνήσεις του ΠΑΣΟΚ, όπως, άλλωστε, πολλοί κομμουνισταί.
    Ο αδελφός του που υπογράφει ως Χρήστος Ξανθάκης, επί δεκαετίες δημοσιογράφος της Ελευθεροτυπίας.
    Προσφάτως απελύθη από το «εθνος» του Ιβάν Σ.Εξακολουθεί να αρθρογραφεί στην ιστοσελίδα του Τάκη Χατζή.

  3. Ο Montagnier ισχυρίστηκε ότι η πανδημία κορωνοϊού 2019-20 δημιουργήθηκε από τον άνθρωπο σε εργαστήριο και αυτό θα μπορούσε να είναι αποτέλεσμα μιας απόπειρας δημιουργίας εμβολίου για τον ιό HIV / AIDS .
    Ο κορωνοιος μεταλλάσσεται διαρκώς σε εκα
    τομμυρια στελέχη,καθως και περιέχει μέσα
    του στοιχεία ρετροϊού (ιού του Aids),όπως
    είπε ο ίδιος ο montagner.
    Κύριε ΤΣΙΟΔΡΑ ,τα πήρατε που τα πήρατε,
    να μας απαντήσετε δημοσίως:Πως αφού
    δεν έχει βρεθεί ακόμα το εμβόλιο για τον
    ιό του Αids θα βρεθεί εμβόλιο για τον κορωνοιο??Αν δε γνωρίζετε κάντε μια ερώτηση στη συνεργαζόμενη φαρμακευτική.!!
    Εμείς οι απλοί Έλληνες πολίτες ,που καταστράφηκαν οι ζωές μας από τα μέτρα σας περιμένουμε μια τεκμηριωμένη ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ απάντηση από μέρους σας.
    Αν δεν μας στη δώσετε έχουμε όλο το δικαι
    ωμά να ΜΗΝ ΕΜΒΟΛΙΑΣΤΟΥΜΕ αν δεν θελήσουμε!!!

  4. Οι χοντρεμποροι αγοραζουν μασκουλες απο κινα με 0.30 και πουλανε χοντρικη 0.45-0.50
    ΠΩΣ. ΓΙΝΕΤΑΙ Ο ΚΟΛΛΗΤΟΣ ΤΗΣ ΝΤΟΡΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΥΡΙΑΚΟΥ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΕΡΓΟΣΤΑ??ΣΙΟ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΜΑΣΚΩΝ ΝΑ ΠΟΥΛΑΕΙ 0.50-080 .?????
    Μηπως ταιζει καποιους……….???
    Ρε πρωθυπουργε. Ξυπνα επιτελους…………..μην εισαι κουλης………….
    Εμεις παντως ζωα. Δεν ειμαστε…..

Comments are closed.