Τα πέταξε όλα η plus size Αφροδίτη και όποιον πάρει ο χάρος! Εμφανίστηκε τσιτσίδι στις κάμερες (ΦΩΤΟ)

Κοινοποίηση:
1

Τρέχουν και δεν προλαβαίνουν στο Big Brother, καθώς το ένα ευτράπελο διαδέχεται το άλλο, αυτή τη φορά η plus size παίκτρια Αφροδίτη Γεροκωνσταντή εμφανίστηκε σε ζωντανή μετάδοση χωρίς ρούχα. 

Πολλές είναι οι φορές που τους έχουμε δει να αλλάζουν τα πλάνα από δωμάτιο σε δωμάτιο, όταν δεν θέλουν να μεταδοθεί κάτι συγκεκριμένο, με τους ιθύνοντες να έχουν καταστήσει σαφές πως είναι απαραίτητο οι εργαζόμενοι να προσέχουν κάθε δευτερόλεπτο τι θα φτάσει στον θεατή και τι όχι μετά την απαράδεκτη ατάκα του Κρητικού Αντώνη Αλεξανδρίδη που ξεσήκωσε θύελλα αντιδράσεων και οδήγησε στην αποβολή του.

Σήμερα, όμως, δεν πρόλαβαν… Δεν πρόλαβαν να γυρίσουν εγκαίρως τα πλάνα ή να «παγώσουν» τη μετάδοση.

Και το λάθος τους πρόλαβε να καταγραφεί από μερίδα θεατών και αυτή τη στιγμή να κάνει τον γύρο του διαδικτύου. Όπως προδίδει η φωτογραφία, η Αφροδίτη Γεροκωνσταντή βγήκε απ’ το μπάνιο  του δωματίου των γυναικών -στο οποίο βρίσκονταν και μιλούσαν η Σοφία Δανέζη και ο Θέμης- χωρίς καν μια πετσέτα επάνω της, πηγαίνοντας στη ντουλάπα να βρει ρούχα, με τις κάμερες να καταγράφουν.

Το αποτέλεσμα:

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

21 Σχόλια

  1. Το να είναι χοντρός/ή κάποιος/α, οκ δεν είναι υγιεινό ούτε σέξι αλλά στη τελική δε μας πέφτει λόγος. Αλλά το να είναι ζώο στη συμπεριφορά, ε παραπάει. Δες τις αντιδράσεις για τη γυμνή γελάδα, όλοι τη βρίζουν. Αν όμως είχε κάνει ακριβώς την ίδια εικόνα με το γυμνό αλλά ήταν γενικά ένα νορμάλ ευχάριστο συμπαθητικό άτομο που έχει καλό χαρακτήρα, δε νομίζω να τη βρίζανε τόσο. Προφανώς το μεγαλύτερα σκατά τα έχει μέσα της και όχι έξω της…

  2. οτι πιο συχαμερο εχει περασει απο την ελληνικη τηλεοραση, της αξιζει οτι παθαινει γιατι ειναι σκατοψυχη ,εχει ολα τα κομπλεξ του κοσμου γι’αυτο πασαρει την μουρη της ατσι .μια κουραδομηχανη και μιση.

  3. Εσεις ολοι εδω μεσα μιλατε για εμετο επειδη εχει τρισαθλιο σωμα.αν ηταν καποιο μανεκεν δεν θα ηταν εμετος;;;;;;η γυμνια δεν ειναι εμετος;;;;;αλλα τι λεω ο βλαμμενος,αφου ολοι ξημεροβραδιαζεστε στα pornsites.αν ηταν η μανα σας στο big brother και εμφανιζοταν τσιτσιδη θα γουσταρατε και παλι;;;;;;;;;αλλα τετοιοι ειστε!!!!!!χαμηλου επιπεδου σαν και τον αρθρογραφο του μακελειο που καθε μερα “ανεβαζει” ξεκολα!!!!!!εμετος λοιπον αφου το λετε,εμετος!!!!!!!!!!!

    1. Πολύ τον γουστάρω τον αρθρογράφο(ους) του makeleio. Χρησιμοποιεί σωστές εκφράσεις για να ειρωνεύεται , διάλεγει κατάλληλες φωτογραφίες για να κοροϊδεύει όποιον μπορεί και γενικά ειναι πολύ παιχνιδιαρης.

  4. ΜΜΕ…
    ΣΕ ΔΙΑΤΕΤΑΓΜΕΝΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΘΕΣΜΩΝ ΚΑΙ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ !
    Μαύρες μέρες ξανά ζει η δημοκρατία στην Ελλάδα με την κατάντια του τηλεοπτικού κράτους των πολιτικών απατεώνων της ψευτοδεξιάς που δίνουν τώρα τον νυν υπέρ πάντων αγώνα υπέρ της αποβλάκωσης των ιθαγενών, αφού με τα τηλεσκουπίδια που επιχειρούν να προσφέρουν αυτές τις μέρες, κάνουν τις οργουελικές δυστοπίες να φαντάζουν με παιδικό παραμύθι.
    Τα ιδιωτικά κανάλια που πρωτοστάτησαν όλα τα προηγούμενα χρόνια στην επιβολή μέσω των μνημονίων των συμφερόντων τραπεζών και εργολάβων, προχωρούνε σε μια θηριώδη αποκοίμιση του Ελληνικού Λαού, προσφέροντας στους υπηκόους προπαγάνδα του τύπου ΑΡΤΟΥ ΚΑΙ ΘΕΑΜΑΤΑ, που κάνει τον οποιοδήποτε αντικειμενικό παρατηρητή να αναρωτιέται αν αξίζει πλέον να είναι στην πρίζα ΤΟ ΚΟΥΤΙ ΜΑΖΙΚΗΣ ΕΞΑΠΑΤΗΣΗΣ.
    Για αυτό, πρέπει κάποιος να σταματήσει επιτέλους αυτούς τους αδίστακτους διεστραμμένους καναλάρχες που με πρόσχημα την τηλεθέαση, δολοφονούν καθημερινά το λαό λανσάροντας τον ΜΕΓΑΛΟ ΑΔΕΛΦΟ προσπαθώντας να μας κάνουν να πιστέψουμε ΠΩΣ ΔΕΝ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΚΑΤΙ ΟΤΑΝ Η ΚΑΜΕΡΑ ΣΕ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙ 24 ΩΡΕΣ ΤΟ 24/ΩΡΟ δείχνοντας μας για παράδειγμα μια Αφροδίτη να εμφανίζεται τσιτσίδι στις κάμερες, την ώρα που ο σκηνοθέτης θα μπορούσε να δώσει πλάνα από άλλο δωμάτιο του σπιτιού ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΑΠΟ ΜΙΑ ΜΙΚΡΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ ! ! !
    β. τεζαρης
    ϶ϵλληνας ψηφοφόρος, βαναύσως φορολογούμενος και 365 ημέρες τον χρόνο, όμηρος του καθεστώτος των Αθηνών ! ! !

  5. Αυτοί που γράφουν είναι καλύτεροι???
    Εγώ το λυπάμαι πάντως το καημένο το κορίτσι!!

  6. Επιτέλους ξεκουμπίστηκε η ξετσίπωτη χλαπάτσα που ήθελε και στρίγκ.

  7. Εμετός και αηδία η χλαπατσα η κουράδα η φαλαινα

  8. λενε οτι μετα χεστηκε πανω της και βρωμισε ολο το δωματιο αληθευει ρε παιδια???

  9. ΣΙΧΑΜΑ …
    ΒΟΘΡΟΣ ΓΕΜΑΤΟΣ ΣΚΑΤΑ ΕΙΝΑΙ Η …ΟΡΚΑΑΑΑΑΑΑ

Comments are closed.