Τα οπίσθια της Samantha Gangewere “ρίχνουν” το Instagram!

Κοινοποίηση:
samantha-2

Πριν αρκετό καιρό ανακαλύψαμε την Samantha Gangewere και οφείλουμε να πούμε ότι μείναμε με το στόμα ανοιχτό, καθώς πρόκειται για μια πολύ σέξι γυναίκα, η οποία αναρτά συνεχώς προκλητικές φωτογραφίες που αφήνουν ελάχιστα στην φαντασία του ανδρικού κοινού.

Η ξανθιά καλλονή κατάγεται από την Πενσυλβάνια των Η.Π.Α. και έγινε ευρέως γνωστή μετά από ένα βίντεο με προσωπικές στιγμές που “διέρρευσε” στο διαδίκτυο το 2015. Πλέον διαθέτει πάνω από 1,5 εκατ. οπαδούς στο Instagram, οι οποίοι την αποθεώνουν σε κάθε της ανάρτηση.

Όπως θα δείτε και παρακάτω, η Samantha διαθέτει χυμώδεις καμπύλες και οπίστευτα οπίσθια, τα οποία είναι και το μεγάλο της προσόν. Σίγουρα δεν είναι καθόλου ντροπαλή μπροστά στην κάμερα, καθώς οι περισσότερες φωτογραφίες της είναι κάτι παραπάνω από προκλητικές.

Απολαύστε την!

ω

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

11 Σχόλια

  1. Τούτη δω είναι από κείνες που πουλάνε τα αέριά τους σε βάζα ή από κείνες που σφίγγονται και τουμπανιάζουν από ντροπή;

  2. Τέτοιες πληθωρικές υπάρξεις είναι για δυνατούς για άντρες με κεφαλαία…

  3. ποση ωρα να καθεται στην τουαλετα με τετοιο πατο , ενα χαρτι στην καθησια της θελει

  4. Τέτοιος κώλος χρειάζεται τουλάχιστον Mandingo ή Dredd 😉

  5. Μην έχετε κόμπλεξ και πείτε ελεύθερα ότι είστε π@υστηδες. Μην σχολιάζετε αρνητικά την θεά. Έλεος!

  6. Χοιρινό μπουτάκι με πατατούλες στον φούρνο…Ετσι το βλέπω και να με συμπαθάτε…Αυτά κάνει η υπερπροσφορά μπουτιών και κώλων…Αηδία έχει καταντήσει, έλεος μπλιό…

  7. Μας βλέπω να φτιαχνόμαστε μόνο με ζαχάροβα στο τέλος

  8. Οχι αλλους κωλους και στρινγκακια please! Εδω ειναι Ελλαδα η κοιτιδα του πολιτισμου! Αμα θελουμε να μας σ…….θει ξερουμε τα μονοπατια! Πηξαμε πια απο τα google moogle με πισινους! Μα που παμε που λεγε κι ο συγχωρεμενος ο Αυλωνιτης!

    1. ΠΕΣ ΤΑ ΡΕ ΜΕΓΑΛΕ!!! ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΜΑΝΑ ΤΟΥ ΕΥΛΟΓΗΤΟΥ ΑΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΓΑΜΗΣΟΥΜΕ!!!!

Comments are closed.