Τα λόγια της μητέρας της 34χρονης κοπέλας που δέχθηκε επίθεση με βιτριόλι στην Καλλιθέα από ψυχοπαθή που ακόμη κυκλοφορεί ελεύθερη

Κοινοποίηση:
βιτριολι

Η μητέρας της άτυχης 34χρονης, μίλησε  για την κατάσταση της κόρης της, έπειτα από την επίθεση με το οξύ.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, οι γιατροί στο Θριάσιο Νοσοκομείο συνεχίζουν να δίνουν μια μεγάλη μάχη για να μπορέσουν να βοηθήσουν την 34χρονη Ιωάννα τόσο στην αποκατάσταση των μεγάλων εγκαυμάτων που έχει όσο και στην ψυχολογική της κατάσταση. Όσον αφορά το πρώτο, μόλις το 7% του προσώπου της έχει παραμείνει αλώβητο ενώ το 93% έχει υποστεί μεγάλες βλάβες.
Ένα ειδικό επιτελείο ψυχολόγων βρίσκεται συνεχώς στο πλάι της άτυχης κοπέλας προκειμένου να βοηθηθεί η ψυχολογική της κατάσταση και να πάρει κουράγιο. 24 ώρες το 24ωρο στο πλευρό της, βέβαια, βρίσκεται και η μητέρα της.

“Η ψυχολογική της κατάσταση είναι δύσκολη, αλλά το παλεύουμε” σημείωσε χαρακτηριστικά η μητέρα της 34χρονης κοπέλας . “Έχει υποβληθεί σε δύο χειρουργεία, μέχρι στιγμής και περιμένουμε ενημέρωση, πότε θα ακολουθήσει το επόμενο” συμπλήρωσε.

Aύριο, Δευτέρα αναμένεται να δει η Ιωάννα στο νοσοκομείο το βίντεο της πιθανής δράστιδος.

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

3 Σχόλια

  1. Νομίζω ότι αυτή κοπέλα τα έχει κάνει σκατα στη ζωή της.Δεν θα μπορούσε να έχει τη δουλειά της ,το φίλο της και να έχει να φυσιολογική,ήρεμη ζωή;Αλλά όχι την έτρωγε το κορμί της,τα έπαιζε όλα για όλα για τις ανεσεις και την πολυτελή ζωή.Αυτα σχεδόν ποτέ δεν βγαίνουν σε καλό.Εαν ισχύει και ότι πηδιοταν και με τον άντρα της ξαδερφης της και μπήκε ανάμεσα στο ζευγάρι τότε τι να πει κανείς για την τιμή της άλληνης,κρέμασμα στο Σύνταγμα και οι δυο.

  2. Τώρα τι να πεις;Εσύ σαν μάνα δεν αναρωτήθηκες ποτε για την πολυτελη ζωή που κάνει το παιδί σου;δεν αναρωτήθηκες από που τόσα λουσα,τόσα πανάκριβα ταξίδια,δικό της σπίτι;μη μου πεις ότι σας έλεγε από την δουλειά της όλα αυτά γιατι δεν θα μας πείσετε.Εσενα δεν πήρε ποτέ το αυτί σου ότι πήγαινε και με τον άντρα της ξαδέρφης της;Για αγωγές και δικαστήρια πάλι τίποτα δεν είχες ακουσει.Εσυ σαν μάνα οταν ήταν να την μαζέψεις δεν ήξερες τώρα που σας έκανε ρόμπα τι να πεις.Περαστικα σας οικογενειακώς.

  3. Η ΨΥΧΟΠΑΘΗΣ ΚΑΝΕΙ ΠΡΩΤΗ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΑΛΛΕΣ ΜΕΤΑ

Comments are closed.