09/05/2024 Τηλέφωνο καταγγελιών: 694 635 77 33 - 698 632 33 23 | email: info@makeleio.gr | kataggelies@makeleio.gr

Τα λέει έξω από τα δόντια και ρίχνει “γροθιά” στους κυβερνώντες η Ελένη Ράντου: «Το lockdown είναι μία προσομοίωση έλλειψης ελευθερίας»(ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
aab1a5c67d6ca134b8892a54af22cd98_XL

Η Ελένη Ράντου μίλησε στην Ναταλία Γερμανού στην εκπομπή «Καλύτερα δεν γίνεται» για το πως περνάει την καραντίνα και την διαδικτυακή προβολή τις επόμενες ημέρες της μεγάλη θεατρικής επιτυχίας της «Μαγειρεύοντας με τον Έλβις».

Η Ελένη Ράντου μίλησε από το σπίτι της στην Ναταλία Γερμανού και το «Καλύτερα δεν γίνεται» για το πως βιώνει το δεύτερο lockdown.

Η ηθοποιός, ενόψει και της διαδικτυακής προβολής της πολύ μεγάλης θεατρικής επιτυχίας της «Μαγειρεύοντας με τον Έλβις», με την οποία ξεκινάει το αφιέρωμα στα χρόνια που πέρασε στο τιμόνι του θεάτρου Διάνα, εξήγησε ότι το lockdown είναι γι’ αυτήν μια πρωτόγνωρη εμπειρία που προσπαθεί να διαχειριστεί με διαφορετικό αποτέλεσμα κάθε μέρα.

«Έχω περάσει όλες τις φάσεις, ανάλογα με την στιγμή. Να κοιτάζω το ταβάνι, να θέλω να δραστηριοποιηθώ, να καθαρίζω σπίτια και να τα στήνω. Δεν υπάρχει μία σταθερή αντίδραση. Κάθε μέρα παίζει ανάλογα το πως ξυπνά κανείς. Είναι πολύ ζόρικο. Έχω βρει καταφύγιο στον σκύλο μου που τον βγάζω βόλτες και μου φτιάχνει την διάθεση, σε προβολές σειρές και ταινιών, στο αναπολώ προς τα πίσω, στο να σκέφτομαι τι θα έρθει μπροστά. Παίζει πολύ η διάθεση. Είναι μία προσομοίωση έλλειψης ελευθερίας τόσο μεγάλη που παγώνεις. Καμία φορά αισθάνεσαι ότι δεν ξέρεις πως να αντιδράσεις. Ακόμα και το να στείλεις ένα μήνυμα, είναι πρωτόγνωρο».

 Και παραδέχτηκε ότι ο φόβος είναι ένα από  τα συστατικά αυτής της κατάστασης που δεν την έχει αφήσει αλώβητη.
«Γυρίζω από μία βόλτα και θερμομετρούμαι και λέω δεν ξέρω κι εγώ τι μπορώ να έχω κολλήσει. Είναι ένας φόβος που νομίζεις ότι το έχεις.»
ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

  1. Δεν μας τα λέει καλά η κυρία. Σαράντα χρόνια υπηρετεί πιστά και αναντίρρητα το σύστημα από την καλλιτεχνική της ιδιότητα. Ο δε σύζυγός της, αυτοπροβάλλεται μεν ως επικριτής των ναρκωτικών, καλλιτεχνικά όμως, ξεσήκωνε με ναρκωποτισμένους στίχους των τραγουδιών του γενιές και γενιές άμυαλων νεαρών στην χρήση τους. Ή μήπως κάνουμε λάθος;

  2. Ναι, προσομοίωση είναι,δεν είναι πραγματική κατάργηση ελευθερίας. Τόση μεγάλη προσπάθεια να μην στεναχωρήσουν τον Κούλη.

Comments are closed.