Τα κατακάθια του πολιτικού συστήματος: δημοσιογράφοι δούλοι, καναλάρχες “ζόμπι”, Ιερώνυμος τραπεζίτης και ένα ακόμη ανώμαλο κτήνος στην αγκαλιά της ΝΔ

Κοινοποίηση:
ΙΕΡΩΝΥΜΟΣ-ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΗΣ

Στην αρχή γράψαμε πρώτοι για την υπόθεση “δανεισμού” ανηλίκων επί χρήμασιν, από τον στενό σύμβουλο του πρωθυπουργού, Νίκο Γεωργιάδη, με τον οποίο κοιμόντουσαν μαζί, στο ίδιο σπίτι ως συγκάτοικοι, κατά την περίοδο που η επιχειρηματίας και σύζυγος του κυρίου Μητσοτάκη, ήταν σε διάσταση μαζί του.

Μετά ήρθε ο Λιγνάδης που απολάμβανε οφίτσια και “γραμμάτια” , από μία ηγεσία φρίκης της κυβερνητικής παράταξης, όπου φαίνεται ότι όλοι του χρωστούσαν.

Στην πορεία ήρθαν τα ασυνόδευτα ανήλικα του κρυπτοσυμβούλου Δοξιάδη, που η πρώην γυναίκα του τραύλιζε στο δικαστήριο, κάτι περί ανωμάλων παιδεραστών και δολοφόνων του Ταχτσή.

Μετά ήρθαν κανά δυο ακόμα ανώμαλοι και τώρα, έσκασε μύτη και ο Μίχος, ο χαρτέμπορας κομματάρχης του Πατούλη και του Ρώμα του καθαρού, στον Κολωνό.

Ο τύπος αυτός έχει παρεισφρήσει όπου υπάρχει αναγνωρίσιμος πολιτικός και δεσπότης. Παντού. Σε στέγες παιδιών, σε θρησκευτικές κοινότητες άστεγων ανηλίκων, στην Εκκλησία, ανώμαλων ρασοφόρων, σε κομματικά γραφεία πρώην πρωθυπουργών, στελεχών, βουλευτών, υπουργών και ότι μπορεί κανείς να φανταστεί. Με πελατολόγιο άνω των 250 ονομάτων. Ποιοι είναι αυτοί, φανταζόμαστε. Βουλευτές, υπουργοί, νοματέοι, κομματόφρονες.

 

Τα ανάλγητα ΜΜΕ της εξουσίας

Τέτοια είναι η αναλγησία, δημοσιογραφική υποκρισία και βαθύτατη σήψη των συστημικών ΜΜΕ, που κανένας από τους καλοταϊσμένους καναλάρχες αλλά και δουλόφρονες δημοσιογράφους τους (παιδιά δεν έχουν;), δεν τόλμησε να αρθρώσει λέξη ότι ο κατηγορούμενος, ήταν κομματάρχης του κυβερνώντος κόμματος, φωτογραφιζόμενος και διατηρών σχέσεις με όλους όσοι απαθανατίζονταν με το τέρας του Κολωνού. Και ουδείς από όλους αυτούς, μέχρι το βράδυ της 8ης Οκτωβρίου, δεν είχε κάνει μία δήλωση αποτροπιασμού, ειδικά οι πολιτικοί σωτήρες του τόπου, που περιέθαλπαν το βρωμερό σκουλήκι του Κολωνού, με μούρη ανθρώπου.

Αυτό το κωλοχανείο, δεν σώζεται με τίποτα. 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

16 Σχόλια

  1. Όλοι του δεξιού τόξου και του πατριωτικού χώρου και της εκκλησίας είστε αρχιλαμόγια και κουμάσια. Και ο Μίχος δικός σας παιδί είναι. Παριστάνετε τους καλούς Έλληνες και τους εισαγγελείς του πληκτρολογίου και το βράδυ κάνετε τις ανωμαλίες και τις λαμογιές σας. Φτου σας ξεφτίλες πατριώτες.

  2. Τομάρια, κλέφτες, λαμογια πολιτικοι, έχετε κάνει κομα με τους ανώμαλους παιδεραστές, βρωμιαριδες, δολοφόνους, καταχραστες τους δημόσιου χρήματος, Χάρης βρωμας, ΛΙΓΝΑΔΗΔΕΣ, ΣιχαΜενιος, ΤΡΑΓΚΙΔΕΣ, εκκλησία αλλά φυντάνια εκει… παντού κλεψιά ανωμαλία απατεώνια, και τι;;τι;; τι περίμενετε και δεν τους βάζετε μέσα ρε;; τι;; γιατί δεν τους παίρνετε τις περιουσίες να τα δώσετε στο κόσμο που λιμοκτονει;; Τ ΒΛΕΠΕΙΣ Κ ΕΣΎ ΤΣΙΠΡΑ;;; είδες τι νόμους έκανες;; έβγαλες έξω τους μορφονιους. Μουνοπανα, καθάρματα φωτιά να σας ρίξει ο Θεός να σας κάψει!

  3. Σήμερα εκεί που δουλεύω ακριβώς δίπλα έχει ένα ΓΥΜΝΑΣΙΟ.
    Ήρθε λοιπόν ο ΑΡΧΙΓΚΑΝΤΕΜΗΣ, το γιατί δεν το γνωρίζω.
    Πάω να παρκάρω σε παρακείμενο πάρκιν και οι αστυνομικοί με διώξανε με ευγενικό τρόπο ομολογώ.
    Δείτε τώρα το σκηνικό.
    Μέτρησα ΔΥΟ ΥΨΙΛΟΒΑΘΜΟΥΣ ΜΕ ΧΡΥΣΑ ΑΣΤΕΡΙΑ που συντονίζανε.
    ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΤΕΣΣΕΡΑ ΠΕΡΙΠΟΛΙΚΑ ΜΕ ΑΡΚΕΤΟΥΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ ΕΝΑ ΤΖΙΠ ΟΠΚΕ.
    Πάνω από 6 ΜΗΧΑΝΕΣ της ΕΛ.ΑΣ με ΟΔΗΓΟΥΣ και ΣΥΝΕΠΙΒΑΤΕΣ….
    Πρέπει να ήτανε ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 20 ΦΡΟΥΡΟΙ ΜΕ ΠΟΛΙΤΙΚΑ.
    Σε ΔΑΣΑΚΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΑΠΟ ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΕΙΧΑΝ ΑΚΡΟΒΟΛΙΣΤΕΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΑΛΛΟΙ 20 ΑΝΔΡΕΣ ΚΑΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΜΕ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΟΒΟΝΤΑΣ ΒΟΛΤΕΣ.
    ΣΕ ένα ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ-ΚΛΟΥΒΑ και μέσα σε ΚΛΟΥΒΙ ήτανε ΣΚΥΛΟΣ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ο οποίος ερεύνησε γιά πολύ ώρα τον ΧΩΡΟ του ΣΧΟΛΕΙΟΥ και ΠΕΡΙΞ ΑΥΤΟΥ…..
    ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑ λοιπόν πως ΤΡΕΜΟΥΝ και τον ΙΣΚΙΟ τους.
    Τώρα λοιπόν που οσονούπω φτάνει η οργή του λαού φαντάζομαι τι τρέξιμο έχουν να ρίξουν όλα τα πολιτικά σκουπίδια.
    Αλλά την πάτησα ο άνθρωπος με τον γκαντέμη…..
    Μόλις πήγα να πάρω το αυτοκίνητο για να φύγω μου γύρισε το πόδι…..

  4. ΜΟΝΟ ΜΕ ΕΜΕΝΑ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΒΓΑΛΕΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ.

  5. Ζητω η Ελλαδα ζητω η θρησκεια ζητω η ΝΕΑ ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΙΑ !!!!!

  6. Παπαδαριο αλλοι ανωμαλοι και φραγκατοι.Η εκκλησια αν ήθελε με την περιουσια που εχει θα είχε σωσει την Ελλάδα δίνοντας καποια,αλλα να μαζευει ξερει.Ουστ ρε

  7. μπραβο ολους τους ανεφερες……τους ΔΙΚΑΣΤΑΔΕΣ ΚΑΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ δεν τους ειπες ομως μςσα σε ολους αυτους….γιατι τους γλυφεις και εσυ Στεφανε ?????? γιατι αν εκαναν την δουλεια τους σωστα αυτοι δεν θα ειχαμε τωρα τετοια…….

  8. “ΜΑΚΡΙΑ ΑΠ ΤΟΥΣ ΑΝΤΡΕΣ ΜΕ ΤΑ ΜΑΥΡΑ ΦΟΥΣΤΑΝΙΑ”!!! – Ν.ΚΑΖΑΝΤΖΑΚΗΣ –

  9. ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΝΩΜΑΛΟΙ ΣΤΟ ΜΗΤΣΟΤΑΚΕΙΚΟ ΚΑΙ ΣΤΑ ΠΕΡΙΞ ΤΟΥ ΘΑ ΤΟΥΣ ΒΡΕΙΣ…………..

  10. Όπου βρωμιά,ανωμαλία,τρενάκι,η μουσάτη πόρνη με το μαύρο μάξι η Τιτίκα με τ όνομα πρώτη μούρη ο βρωμιάρης.

  11. Ιερώνυμε να δούμε πότε θα σε πάρουν είδηση και για τις φωτογραφίες που έκανες με τον κωλόγερο τον Κοτονιά και κανονίζατε βρωμοδουλειές εκατομυρίων

  12. Μπράβο ΣΤΕΦΑΝΕ Τώρα κατάλαβα ότι ειχες
    Πολλά στοιχεία για αυτούς τους ΑΝΩΜΑΛΟΥΣ
    ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΆΝΕ.

  13. ΒΡΩΜΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ……………………………………………..ΦΤΟΥΣΟΥ ΤΡΑΓΟ

Comments are closed.