Τα καλοθρεμμένα “μοσχάρια” δεν παθαίνουν τίποτα. Θετικός στον COVID αν και εμβολιασμένος ο Κ.Καραμανλής

Κοινοποίηση:
karamanlis

Θετικός στον κορωνοϊό βρέθηκε ο υπουργός Υποδομών και Μεταφορών, Κώστας Καραμανλής σε rapid test στη Βουλή αν και είναι εμβολιασμένος και με τις δύο δόσεις κάτι που απλά δείχνει την κατάρρευση του κυβερνητικού αφηγήματος για τον κοινωνικό αποκλεισμό (σε σημείο πογκρόμ) όσων δεν έχουν εμβολιαστεί.


Η κυβέρνηση και οι υπουργοί της έχουν εδώ και πολλούς μήνες έναν «πόλεμο» κατά όσων δεν θέλουν ή φοβούνται να εμβολιαστούν, με συνεχείς περιορισμούς θέλοντας έτσι να δείξουν ότι αυτοί είναι οι «υπεύθυνοι» για την διασπορά ενώ οι εμβολιασμένοι δεν έχουν κανένα πρόβλημα.

Πάνω από 6.500 κρούσματα Covid-19 και 16.000 νεκρούς, αριθμός ρεκόρ από την έναρξη της πανδημίας, με επίσης ρεκόρ πάνω από 70% στους εμβολιασμένους, διαψεύδουν το κυβερνητικό αφήγημα της «ελευθερίας», επιβεβαιώνουν ότι οδεύουμε στο χάος και τα ανακυκλούμενα lockdown, με μόνο βέβαιο αποτέλεσμα τους περιορισμούς των ανθρωπίνων και πολιτικών δικαιωμάτων.

Η κυβέρνηση αρνείται να αναλάβει τις ευθύνες της γιατί είναι η μόνη χώρα στην Ευρώπη που με τέτοιο ποσοστό εμβολιασμένων σημειώνει ρεκόρ κρουσμάτων από την αρχή της πανδημίας ενώ επίσης αρνείται πεισματικά να δεχθεί ότι οι εμβολιασμένοι νοσούν και μεταδίδουν στους ανεμβολίαστους που ουσιαστικά βιώνουν μια γενοκτονία από την έλλειψη μέτρων των εμβολιασμένων.

Ο κ. Καραμανλής συμμετείχε στη συνεδρίαση της Επιτροπής για το νομοσχέδιο που αφορά στο νέο τρόπο χορήγησης αδειών οδήγησης  όταν πληροφορήθηκε το αποτέλεσμα του rapid test. 

H συνεδρίαση της Επιτροπής διακόπηκε και ο υπουργός Μεταφορών υποβλήθηκε στη συνέχεια σε μοριακό τεστ το αποτέλεσμα του οποίου αναμένεται.

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

10 Σχόλια

  1. Για φαντάσου κ εμάς που χρησιμοποιούμε ΜΜΜ για να βγάλουμε ένα μεροκάματο.

  2. Εμείς οι εμβολιασμένοι μπορεί να κολλήσουμε κορονοιό αλλά συνήθως δεν το γνωρίζουμε ή το περνάμε ελαφρά.
    Εχω κάνει και τα τρία εμβόλια, είμαι ηλικιωμένος. Δεν ρισκάρω την υγεία μου και ακόμα φοράω μάσκα, ειμαι όμως κατά των μέτρων κατά του κορονοιού που επιβάλουν οι κυβερνήσεις για τους ανεμβολίαστους.

  3. Πως βγήκε Θετικός στον COVID ο μπούλης των Σερρών, δεν ήταν εμβολιασμένος;
    Άρα η πανδημία, δεν είναι των ανεμβολίαστων όπως παραμυθιάζουν τους υπηκόους οι προπαγανδιστές του Φαλήρου, αλλά όλου του κόσμου, ενώ οι εμβολιασμένοι και νοσούν και μεταδίδουν….
    Φυσικά σπάω το κεφάλι μου να δω που κόλλησε αφού δεν κυκλοφορεί με τις συγκοινωνίες που έφτιαξε, αλλά με την κουρσάρα του που την πληρώνω εγώ.
    β. τεζαρης
    ϶ϵλληνας όμηρος του καθεστώτος των Αθηνών ! ! !

  4. Και ο Εισαγγελατος ψιλοταπα ήτανε σήμερα. Ακουγοταν κάπως μπουκωμενος. Αλήθεια , ρίξτε μια…ακοη στο ιντερνετικό Μέγκα .
    Τον βλέπω να μη βγαίνει αύριο.
    Μεγάλο φάουλ να μην κάνουν τέστ οι μπολιασμενοι για να μπουν κάπου,πολύ μεγάλο.Δεν πολεμάς τη διασπορά έτσι σε καμία περίπτωση.
    Και μεγαλύτερο φάουλ κάνει αυτός, που ενώ γνώριζει ότι κάτι έχει ή και που νιώθει κάπως, διασπείρει την όποια γριπη παντού.(μπολιασμενος ή και αμπολιαστος το ίδιο μου κάνει ,δεν διαχωρίζω γιατί γνωρίζω ότι και οι δύο μεταδίδουν) Σε αυτούς πρέπει να κόβουν τον κ🤬λ🤬.
    Βασικά ότι συμπτώματα γρίπης και να έχει κάποιος δεν πρέπει να έρχεται σε επαφή με τον πληθυσμό.
    Άμα δεν έχουμε παιδεία σε αυτά όπως οι Ιάπωνες δεν κάνουμε τίποτα με κανέναν κορονοιο.

  5. Να ησε καλά λεβέντη μου! Αλήθεια από που κατάγεται η ράτσα σου;;;;;

  6. Νάτος νάτος ο Πρωθυπουργός.

  7. Θα τον μπουκωσουν με τα φάρμακα που δεν δίνουν στον λαουτζίκο για να μην παραδεχτούν οι ρεζιλιδες ότι το εμβόλιο είναι μια μπούρδα!

  8. αχου το μοσχαρακι μου να μην παθει τιποτα και μας λειψει

  9. Άρχισαν το θέατρο μετά τους ηθοποιούς φτιάχνουν ιστορίες και οι πολιτικοί για να συνεχίζουν να ταίζουν κουτόχορτο τον κόσμο με μηνύματα εξαπάτησης “αν και πλήρως εμβολιασμένοι βγήκαμε θετικοί αλλά όλα θα πάνε πρίμα γιατί έχουμε κάνει το εμβόλιο”
    Περίεργα πράγματα, κοίτα να δεις που αυτό ισχύει μόνο για αυτούς και όχι για τον απλό κόσμο

    1. Δεν μπορείτε να καταλάβετε κάποια πράγματα ορισμένοι ή κάνετε σκοπίμως διαστρέβλωση? Λοιπόν για να τελειώνουμε, το εμβόλιο μειώνει τις πιθανότητες να κολλήσει κάποιος ή και να χρειαστεί νοσηλεία αλλά δεν τις μηδενίζει. Προστατεύει σε μεγάλο βαθμό αλλά όχι 100%.

Comments are closed.