Τα εμβόλια και οι παρενέργειές τους… Η προσωπική μαρτυρία πολίτη που το έζησε!

Κοινοποίηση:
emvolio

Αναγνώστριά μας, διαβάζοντας το περιστατικό με τη νοσηλεύτρια στην Κέρκυρα και την παράλυση που φέρεται να είναι παρενέργεια του εμβολίου για τον κορωνοϊό, θέλησε να μοιραστεί την προσωπική της εμπειρία, με το εμβόλιο για την γρίπη όταν εκείνο είχε πρωτοβγεί.

Διαβάστε αναλυτικά τι γράφει:

“Σχετικά με αυτά που ακούω για την νοσηλεύτρια  στην Κέρκυρα και την παράλυση που έπαθε αισθάνομαι θυμό και οργή. Η μητέρα μου το 2010, 60 χρονών τότε, έκανε το εμβόλιο για την Η1Ν1 που τότε είχε πρωτοβγεί. Αμέσως μετά εμφάνισε ολική παράλυση. Κουνούσε μόνο το κεφάλι. Λίγο να καθυστερούσαμε να πάμε στο γιατρό θα είχε πεθάνει. Οι γιατροί είπαν ότι είχε μείνει ανάπηρη κατά 80%. Ευτυχώς με την βοήθεια του θεού το ξεπέρασε κατά ένα μεγάλο ποσοστό.

Μάθαμε ότι και άλλοι που τότε έκαναν το εμβόλιο εμφάνισαν το ίδιο πρόβλημα και μάλιστα κάποιοι πέθαναν. Κάποια στιγμή όταν πήγε σε γιατρό να γράψει φάρμακα την ρώτησε ο γιατρός αν κάνει το αντιγριπικό εμβόλιο και η μητέρα μου είπε “όχι”. Όταν μετά είδε το ιστορικό της είπε ” με όλα αυτά που έχεις πάθει για να το κάνεις είσαι;” Αυτή είναι η προσωπική μου ιστορία και θέλω να γίνει γνωστή”.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

15 Σχόλια

  1. Με την παραμικρή καταγγελία σε κυνηγάνε εισαγγελείς και φορείς, λες και τα φάρμακα δεν έχουν παρενέργειες όλα, αλλά το πόσο σοβαρές είναι αυτές στα συγκεκριμένα φοβούνται για τούς δικούς τους λόγους … να μας πούνε. Ως ερευνητής της υπόθεσης Κοντοστάθη ψευτογιατρού, πού είναι οι σωτήρες αυτοί πού με την άδεια κλινικαρχών ο κύριος αυτός σκότωνε κόσμο!
    Ποια η θέση τους, και ποια η βοήθειά τους? Καμία. Άρα κάποια βρωμιά κρύβεται μαζί με κάποια παρενέργεια εικάζω. Η στάση τους … αυτό μου λέει εμένα.

  2. ΕΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΡΟΣΒΛΗΘΗ ΑΠΟ ΠΑΡΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΤΟΥ ΕΜΒΟΛΙΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΤΡΑΦΕΙ ΔΙΚΑΣΤΙΚΩΣ ΕΝΑΝΤΙΩΝ ΤΩΝ ( ΔΙΑΚΕΚΡΙΜΕΝΩΝ ) ΚΑΘΗΓΗΤΑΔΩΝ ΛΟΙΜΩΞΙΟΛΟΓΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΣΥΝΙΣΤΟΥΝ .

  3. Elli
    πριν από 20 ώρες
    Δυστυχώς δεν υπάρχουν πολλοί. Οι περισσότεροι είναι υλιστές και βολεψάκιδες. Αν ήταν άνθρωποι, αν ήταν πραγματικοί άνθρωποι οι σημερινοί επιστήμονες δε θα κάθονταν με σταυρωμένα τα χέρια να δέχονται όλο αυτό το ζόφο. Είμαι νοσηλεύτρια, έχω μιλήσει και με γιατρούς που κατ’ ιδίαν μου έχουν πει πως αυτοί που κινδυνεύουν από τον ιό, και όχι θέσφατα, είναι οι πολύ ηλικιωμένοι και ευπαθείς. Αλλά και μια κοινή γρίπη ή λοίμωξη έτσι κι αλλιώς θα ήταν επικίνδυνη γι αυτούς. Οι υπόλοιποι στην ουσία δεν έχουν πρόβλημα, και είναι μια μορφή γρίπης, άντε και λίγο πιο έντονης. Τι είναι όλο αυτό που γινεται; Με ποιο σκοπο; Εγώ τους ειπα: Γιατί δε μιλατε; Γιατί δεν αντιδράτε να πείτε την αληθεια; Σιγή..Ο κόσμος πρέπει να αντιδράσει, ο απλός κόσμος. Αυτοί όλοι, επιστήμονες, ειδήμονες, δικαστικοί κτλ είναι κλίκες, όλοι προσκυνούν το χρήμα και την καλοπέραση, και τυχαινουν ελάχιστοι που έχουν το σθένος και την τόλμη να αρθρώσουν λογο δημοσια. Δεν υπάρχουν δυστυχώς πολλοί σαν τον Κο Ποντίκα..Δυστυχώς..

    1. Σιγή βέβαια από τους γιατρούς… γιατί κοτσάνα πέταξες

  4. Σύνδρομο Guillain-Barré

    Μελέτες δείχνουν ότι ο απόλυτος κίνδυνος του συνδρόμου Guillain-Barré (GBS) μετά τον εμβολιασμό κατά της γρίπης είναι περίπου μία περίπτωση ανά εκατομμύριο εμβολιασμών . Ο κίνδυνος από τη λοίμωξη είναι μεγαλύτερος (περίπου 17 περιπτώσεις ανά εκατομμύριο).

    Αν και τα στοιχεία σχετικά με τον εμβολιασμό κατά της γρίπης και το GBS είναι ανεπαρκή για την αποδοχή ή την απόρριψη συσχέτισης, καλό θα είναι να αποφεύγεται ο εμβολιασμός σε άτομα με ιστορικό GBS αγνώστου αιτιολογίας. Ο πιθανός κίνδυνος υποτροπής του GBS λόγω εμβολιασμού πρέπει να ζυγισθεί με τον κίνδυνο GBS από την ίδια τη λοίμωξη. Και φυσικά πρέπει να ληφθεί ανάλογη απόφαση.

    Canadian-immunization-guide / http://www.Canada.ca / 2021
    Κ.Σιακαβέλλας,παιδίατρος

    1. Ενδιαφέρον.
      Τότε γιατί τα περιστατικά GB αυξήθηκαν αναλογικά του πληθυσμού αφότου εισήχθησαν τα εμβόλια;;;
      Έλεος με τις παπαρολογίες που τρώτε αμάσητες ορισμένοι γελοίοι συνάδελφοι.

    2. Σιακαβελα παιδιατρος μπορει να εκπαιδευτηκες αλλα ο βαθμος νοημοσυνης σου δεν ανεβηκε. μονος σουν δεν ανακαλυψες τιποτα οτι σου ειπαν λες κατα την εκπαιδευση απλα ησουν καλο σκυλακι…

      1. Εγω προσωπικα ρωταω την κομμωτρια μου γι αυτα τα θεματα

  5. Εγω παντος οταν το κανω δε με πειραζει αν παραλυσω ολος απλα μονο το καυλι μου να σηκωνετε και ειμαι οκ!!!

    1. Εσύ σκέφτεσαι με το κάτω κεφάλι. Κάτι μαλακοτρίφτες σαν εσένα κάνουν ζημιά.

Comments are closed.