Τα είπε ΟΛΑ “έξω από τα δόντια!” ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟΣ ΠΑΥΛΟΣ ΣΑΡΑΚΗΣ για το ΕΓΚΛΗΜΑ των ΤΕΜΠΩΝ! Τα ΞΕΠΟΥΛΗΣΑΤΕ ΟΛΑ! Γιατί δεν τολμάτε να πείτε την ΑΛΗΘΕΙΑ στον ΛΑΟ; Η κατάρα των ΑΘΩΩΝ θα μετουσιωθεί σε ΘΕΙΑ ΔΙΚΗ! Δεν θα σας γλιτώσει ο ΜΑΜΩΝΑΣ! (ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
ππ

Η Ομιλία “Έξω Από Τα Δόντια”, Του Βουλευτή Επικρατείας Παύλου Σαράκη Στην Ολομέλεια Για Την Συζήτηση Επί Του Κατατεθέντος Πορίσματος Της Εξεταστικής Επιτροπής, Με Θέμα: “Για Την Διερεύνηση Του Εγκλήματος Των Τεμπών Και Όλων Των Πτυχών Που Σχετίζονται Με Αυτό”, Που Ανακοινώθηκε Στην Ολομέλεια Της Βουλής Στις 13 Μαρτίου 2024.

Εμείς Δεν Θα Ξεχάσουμε Το Έγκλημα Των Τεμπών!!!

Θα Γκρεμίσουμε Το Σάπιο Σύστημα Της Διαφθοράς, Της Διαπλοκής, Της Ασυλίας Του Πολιτικού Κόσμου Και Της Οικονομικής Ολιγαρχίας!!!

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

9 Σχόλια

  1. ΜΠΡΑΒΟ!!!!!! ΜΠΡΑΒΟ !!!!! ΑΞΙΟΣ
    δεν ξερω τη θα κανει ο βελοπουλος αν γινει αξιωματικη αντιπολιτευση αλλα πιστευω οτι με τετοιους βουλευτες κατι θα αλλαξει

  2. Ο Βελόπουλος είναι λαμόγιο μην τον εμπιστεύεστε.Τωρα ωραία τα λέει ..και όποιος το έπιασε το έπιασε .Ο Σαρακης είναι μια κατηγορία μόνος του .Άνθρωπος αξιοπρεπής!

  3. Τέτοιους θελουμε στην Βουλή…όχι όμως τον μ@λ@κα τον Βελόπουλο

    1. Και ο κύριος Βελόπουλος και ο κύριος Σαράκης! Μαζί πρέπει να είναι και μαζί πρέπει να ανέβουν και να γίνουν αντιπολίτευση. Αν δεν είναι μαζί στο ίδιο κόμμα πίστεψε με θα γκρεμιστούν όλα!

    2. Γιατί έχει κυβερνήσει και σε αδίκησε; Μεσσίες δεν υπάρχουν. Τουλάχιστον μετά τις εκλογές μόνο αυτός κάνει αντιπολίτευση και λέει αλήθειες. Και δεν έχω καμία σχέση μαζί του ούτε με το κόμμα του, απλώς βλέπω.

      1. Τις αλήθειες ο Βελοπουλος τις έλεγε μετά από την δημοσιογραφική έρευνα του Χίου που του την πρόσφερε έτοιμη τροφή και στο τέλος αυτό ήταν το ευχαριστώ! Γιατί τώρα ποιος να πιστέψει ότι ο Καψαμπελης ενήργησε μόνος του .Και μόνο το γεγονός ότι απάντησε στη έκκληση του Χίου για εξηγήσεις και να κατέβει το επίμαχο άρθρο 5 μέρες μετά και αφού είδε την έκταση που πήρε το θέμα στο μακελειό και το πολιτικό κόστος για το αφεντικό του βελόπουλο το κάνει ακόμη πιο ύποπτο και στημένο . Αυτό το πράμα δεν το περίμενε κανείς . Ο Σπινος είπε ευθαρσώς στον Χίο ότι ευτυχώς που για την βλακεία δεν υπάρχει βλακομετρο και όλα αυτά για μια αντιπαράθεση σχετικά τους Εβραίους αν θυμάμαι καλά η τον Κασιδιάρη μάλλον ..και ο Χίος του απάντησε στα ίσα . Ο Σπινος δεν είναι σαν τον Χίο που τα λέει στα ίσα και εκεί τελειώνει είναι μνησίκακος και του την φύλαγε .Η είσοδος του Μπογδάνου στο δελτίο διεμήνυσε το σκηνικό . Προφανώς θίχτηκαν που ο Χίος ξανάρχισε τις εκπομπές στο μακελειό και θεώρησαν ότι πρέπει ότι είδηση έχει να την δίνει αποκλειστικά στο αλερτ .Από την άλλη τα ευχέλαια στο Μαρινάκη και το mega αλλά ενίοτε και στη κόρη της Λάτση την Εριέττα μόνο τυχαία δεν ήταν ..δεν θα μας πεις λοιπόν ότι ο Βελόπουλος είναι η ιδανική λύση για τα δεξιά της δεξιάς ..αυτή η λάσπη στο Χίο μόνο τυχαία δεν είναι ..γιατί ξέρουν ότι ο Χίος έχει προοπτική για ευρωβουλευτής και τον τρέμουν ..θέλουν να βγάζουν μόνο τις αλήθειες που έχουν εντολή να βγάλουν και ο Χίος δεν καταλαβαίνει από κόπτες στη αλήθεια

  4. Ωραία τα είπε.Ε και;Ακούει κανείς;Οι υπεύθυνοι θα έπρεπε να έχουν εκτελεστεί με συνοπτικές διαδικασίες…Αλλά …Τι κρίμα…Εδώ δεν είναι Κίνα.Είναι το γρακυλοπιθηκιστάν.

    1. Δώστε του δύναμη να ανέβει το κόμμα του και μαζί του και ο κύριος Σαράκης και ώστε να γίνουν αντιπολίτευση για να τους κοντραρουν ασφυκτικά ώστε να μην μπορεί η κυβέρνηση να κάνει τα δικά της.

Comments are closed.