Τα δάκρυα της Πάολας… Συγκλονισμένοι οι κορυφαίοι τραγουδιστές από τον θάνατο του βιρτουόζου του βιολιού που νικήθηκε από τον κορωνοϊό… (Εικόνες)

Κοινοποίηση:
παολα

Για την Πάολα ήταν ακόμη μια απώλεια μετά από αυτές του πατέρα της, του Παντελή Παντελίδη και τις αγαπημένης της κουμπάρας.

Ο βιρτουόζος του βιολιού Ζήσης Κασιάρας που συνεργάστηκε με όλα τα πρώτα ονόματα της πίστας και για κάποιους από αυτούς είχε γίνει οικογένεια, κηδεύτηκε χθες στον Εύοσμο Θεσσαλονίκης.

Δες περισσότερα εδώ:

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

9 Σχόλια

  1. Έχει αναρωτηθεί κανείς γιατί νέοι άνθρωποι πεθαίνουν όταν τους βάζουν εντατική? Μήπως από τα φάρμακα που τους χορηγούν και όχι από τον ιό ?

    1. είναι το μόνο σίγουρο, ξέρω αρκετές περιπτώσεις. Την σήμερον ημέρα όποιος μπει εντατική ατύχησε.

  2. ΄Ελεος πια με τον κορωνοϊό …
    Ο άνθρωπος (ο Θεός να αναπαύσει την ψυχή του) είχε χρόνιο πρόβλημα υγείας … Δεν έφυγε από κορωνοϊό …
    Σταματήστε, επιτέλους, να υποτιμάτε την νοημοσύνη μας και να παίζετε με τα νεύρα μας …

  3. τον έφαγαν τον άνθρωπο… όρθιος μπήκε και βγήκε οριζοντίως.. τους βάζουν στην εντατική και τους εξολοθρεύουν, τι το ήθελε κι αυτός το νοσοκομείο με λίγο πυρετό που ανέβασε;; Κρίμα… Ασχημο πράγμα ο Φόβος!!!

  4. Μιλάμε για τον ιό θαύμα! Το 2020 εξαφανίστηκε κάθε άλλη αιτία θανάτου! Απόλυτη ίαση κάθε άλλης ασθένειας στην ανθρωπότητα, ακόμα και της πείνας! Τώρα πια όσοι είναι για να διαβούν, πάνε μόνο από κοροϊδο-ιό!

  5. αν ειναι απο την κηδεια που ειναι οι μάσκες?μιας και όπως λενε πεθανε ο ανθρωπος απο τον ιο δεν φοβουνται?

  6. μια ερώτηση? πριν κάτι χρόνια πέθανε ο παππούς μου και η γιαγιά μου, λέτε να πεθάναν και αυτοί από κορωνοϊό ? εγώ νομίζω πως ναι, και αν μου λέτε πως όχι ελάτε να μου το αποδείξετε

  7. Και εχει εξαφανιστει η γριπη…ρε αι…μας τα κανατε αεροστατα!

  8. ε αι σιχτιρ με τον κορωνοιο ρε μαγκες. κανεις πια δεν πεθαινει normal. fuck my horn,

Comments are closed.