Τα γνωστά σαπάκια του Καραμανλή- Φωτιά έπιασε αστικό λεωφορείο – Ευτυχώς ήταν εκτός λειτουργίας

Κοινοποίηση:
fotia_leoforeio

Συναγερμός έχει σημάνει στην Πυροσβεστική Υπηρεσία για φωτιά που ξέσπασε πριν από λίγη ώρα σε αστικό λεωφορείο στην ανατολική Θεσσαλονίκη, στην περιοχή του πάρκου της Νέας Ελβετίας.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του GRTimes, ο οδηγός του λεωφορείου επρόκειτο να ξεκινήσει το δρομολόγιο της γραμμής 66 από το τέρμα.

Ενώ το λεωφορείο βρισκόταν ακινητοποιημένο και είχαν επιβιβαστεί κάποιοι επιβάτες, οδηγός αντιλήφθηκε να βγαίνει αρχικά λευκός καπνός και κατάλαβε ότι κάτι περίεργο συμβαίνει.

fotia_leoforeio fotia_leoforeio1

Τόσο ο οδηγός όσο και άλλοι συνάδελφοί του που βρίσκονταν στο σημείο προσπάθησαν να σβήσουν τη φωτιά με πυροσβεστήρες ωστόσο δεν τα κατάφεραν καθώς πήρε γρήγορα μεγάλες διαστάσεις.

Μόλις αντιλήφθηκε ότι πρόκειται για πυρκαγιά που ξέσπασε στη μηχανή του λεωφορείου στο πίσω μέρος, αμέσως αποβίβασε τον κόσμο ενημερώνοντας ταυτόχρονα την πυροσβεστική που έφτασε γρήγορα στο σημείο σβήνοντας την πυρκαγιά και με ειδικό αφρώδες υγρό, πριν αυτή επεκταθεί στους υπόλοιπους χώρους του λεωφορείου.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

3 Σχόλια

  1. Κανα λαδακι τιποτα, κανα παραφλου, καποια συντηρηση, κατι τελος παντων?
    Φυρι φυρι το πανε για….ψησιμο επιβατων!

  2. Μαύρο, αλύπητο, ξύλο στον αλήτη μούλο, όχι μόνο μαύρη ψήφο…

  3. Για αυτό ψηφίζουμε ΑΧ καραμαν αλή, για να μας φέρνει φύκια, να μας λέει πως είναι μεταξωτές κορδέλες και να τσεπώνουμε την διαφορά.
    Καταλάβατε τώρα;

Comments are closed.