“Τα βρωμόπαιδα του Γκέϊτς”. Απάτριδες, τσιράκια της Ν. Τάξης, έμμισθοι δούλοι των πολυεθνικών, σκουλήκια της οκάς, συνταξιούχοι απατεώνες, ψήφισαν τον υποχρεωτικό εμβολιασμό και το τσιπάρισμα.”Υγειονομικό διαβατήριο” και φακέλωμα ή φυλακή. Τα άρπαξαν για να μας σκοτώσουν με τα δηλητήρια των φαρμακευτικών. Πόσα, ρε; Πόσα;

Κοινοποίηση:
1sk.indd

teaser25-4

Διαβάστε στο μοναδικό αντισυστημικό ΜΜΕ στην Ελλάδα, στο Μακελειό του Σαββατοκύριακου, 25-4–2020, του Έθνους των Ελλήνων Χριστιανών και των μεγάλων αποκαλύψεων, της πρώτης και τελευταίας υπερήφανης αυτοχρηματοδοτούμενης ελληνικής εφημερίδος που τιμά τη λέξη «δημοσιογραφικό ρεπορτάζ», δεν ανήκει σε κανέναν κομματικό και παραταξιακό μηχανισμό, δεν τα παίρνει από κανέναν κι τσακίζει το καρτέλ της ψευτοενημέρωσης και του χρεωκοπημένου εκδοτικού κατεστημένου, επί 5 συνεχή χρόνια. Με κόστος αλλά πάντα με συνέπεια έναντι των αναγνωστών μας. Σε αυτούς που δίνουμε λόγο και δικαίωμα να μας κρίνουν και σε κανέναν άλλο. Κι ας λυσσομανάει κόντρα η διαπλοκή και οι βρωμιάρηδες του συστήματος. Την εφημερίδα που έριξε την κυβέρνηση των κατσαπλιάδων και ασκεί σκληρή κριτική στους «καινούργιους». Πάντα απέναντι στην εξουσία και σε κάθε κατασταλτική κρατική αρχή, διαφθοράς και ψέματος εις βάρος του εθνικού και δημοσίου συμφέροντος.

-Στο μοναδικό ταμπλόιντ φύλλο που κυκλοφορεί στην Ελλάδα και πάει κόντρα στη σαπίλα της «πυραμίδας» αχρείων και ξεπουλημένων ηγετών, ντόπιων και αλλοδαπών ολιγαρχών, με την ίδια σταθερή τιμή των 0.80 ευρώ αλλά και με το καλύτερο ρεπορτάζ της πιάτσας, από τις 19-1-2015 , με μια αποφασισμένη ομάδα δημοσιογράφων που υπηρετούν την αλήθεια του Λαού.
Συνεχίζουμε χωρίς ανάσα τις αποκαλύψεις και τον αγώνα για μια ελεύθερη και αδούλωτη πατρίδα.
-εθνικό είναι ότι είναι αληθινό
–αλήθεια είναι η αλήθεια του λαού
-Αυτοί που κρύβουν την αλήθεια, είναι εχθροί του λαού και οφείλουμε να τους ξεμπροστιάζουμε με το ρεπορτάζ και την δημοσιογραφική αποκάλυψη ως θεματοφύλακες-μαζί με την κοινή γνώμη- του λαϊκού συμφέροντος.

Banner-supermarket

Κανένας δεν είναι πάτρωνας του ελληνικού πατριωτικού λαού. Κανένας δεν δικαιούται να τον καπηλεύεται. Την ιστορία πια δεν τη γράφουν οι αριστεροί, τη γράφουν οι Έλληνες πατριώτες. Η Ελλάδα ανήκει μόνον στους αληθινούς Έλληνες . Όποιοι δεν βρίσκουν την εφημερίδα ΜΑΚΕΛΕΙΟ στα περίπτερα- πάγκους σούπερ μάρκετ ή βλέπουν όλες τις εφημερίδες κρεμασμένες και όχι το ΜΑΚΕΛΕΙΟ, να μας τηλεφωνούν στο 6946- 357733 ή στο τηλ. της εφημερίδος 210-9590361 ή να μας στέλνουν sms (γραπτό μήνυμα), για να τακτοποιούμε κάποιους -δια της νομικής οδού- που επιδιώκουν το σαμποτάζ , τις επαγγελματικές αλητείες αλλά και τη νόθευση κυκλοφοριών και σκηνοθετημένων πανελλαδικών αποτελεσμάτων.

24_sport.indd

Teaser Εφημερίδας “Μακελειό” για Σαββατοκύριακο 25 & 26-04-2020 from Makeleio WebTV on Vimeo.

TO ZHTHΣΑΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΞΑΝΑΔΙΝΟΥΜΕ

ΕΠΑΝΑΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ

agios-lazaros

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

15 Σχόλια

  1. Ο Bill Gates πιστεύω πώς προφανώς είναι, κατά τήν Ελληνική αλλά καί Διεθνή νομοθεσία, διεθνής ΒΙΟ-ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΣ καί, προφανώς, μέλος διεθνούς βιο-τρομοκρατικής οργάνωσης μαζί μέ προφανώς συνεργάτες του (ιδιώτες ή/καί φαρμακευτικές εταιρείες) πού μέ τίς δηλώσεις τους τρομοκρατούν (μέ προφανή δόλο) τόν κόσμο καί τά έθνη σέ όλη τήν υφἠλειο, ώστε οι άνθρωποι (όπου γής) νά απομακρύνεται ο ένας από τόν άλλον υπό τό κράτος τού πανικού καί τού φόβου τού θανάτου (λόγω κορωνοιού), μέ αποτέλεσμα νά κλείνουν οι επιχειρήσεις, νά καταστρέφονται οι οικονομίες καί ολόκληρος ο πλανήτης, νά πεθαίνουν εκατοντάδες χιλιάδες άνθρωποι σέ ολόκληρο τόν κόσμο καί η ανθρωπότητα νά απειλείται μέ αφανισμό. Καί όλα αυτά γιά νά πουλάει αυτός κάθε χρόνο εμβόλια κάι νά θησαυρίζει, δηλαδή πρός ίδιον όφελος. Ο άνθρωπος αυτός πρέπει ΑΜΕΣΑ να ελεγχθεί δικαστικά γιά τό προφανές τεράστιο έγκλημα κατά τής ανθρωπότητας καί νά τιμωρηθεί, όπως πιστεύω, μέ τήν ΕΣΧΑΤΗ ΤΩΝ ΠΟΙΝΩΝ. Σέ ότι αφορά τήν Ελλάδα οι αρμόδιοι εισαγγελείς είναι ΚΑΙ αυτοί αρμόδιοι νά εξετάσουν τά προφανή κακουργηματικά αδικήματα πού διέπραξε ο Gates (καί) κατά τής πατρίδας μας καί κατά τών Ελλήνων πολιτών καί νά απαγγείλουν κατηγορίες ώστε νά δικασθεί (καί) από τά Ελληνικά Δικαστήρια (καί μάλιστα μέ τήν μορφή τού κατεπείγοντος). Σέ κάθε περίπτωση δέν είναι δυνατόν νά μήν υπάρχει υπαίτιος/οι γι αυτήν τήν τεράστια ανθρωπιστική καί οικονομική ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ πού βιώνουν οι Ελληνες καί η Ελλάδα. Εμπρός Κοι Εισαγγελείς, προχωρείστε, ερευνείστε καί ασκείστε τά εκ τού Συντάγματος καθήκοντα σας !!!

  2. ολα στημενα ειναι.ποτε θα βρεθεί ενας πατριωτης Έλληναςκ Χριστιανός να μας κυβερνήσει.

  3. Δώσε ελπίδα με σφραγίδα ετσι καλά πάει το έργο «ελληνική λύση» η λύση και 5 βαζελίνες δώρο … όταν υπογράφεις με το σατανα πρέπει να κανείς ότι σου λεει γιατί αυτά που θα σου κάνει φαίνονται παιδικά μπροστά στο Χριστο… Άθεοι, ανάξιοι, τιποτένιοι μαζί και τα τσιράκια φυλλάδες και κανάλια μαζί τα τρώμε …

  4. Συμφωνώ με τον Αχέροντα. Δηλαδή πώς τους σκότωσε ο εστιάτορας; Έβαλε τον κορωνοϊό στο φαΐ;

  5. – 2016: Ο Πλανηταρχης επιβεβαιωνει την ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ!
    – 2014: Στο σκαμνι καθιζουν οι Ινδοι τον Bill Gates για τα φονικα εμβολια του!
    – Εμβολιασε ο Μπιλ Γκειτς τα παιδια του;
    – Επιπλεον 9 εκ. ευρω στα ΜΜΕ για την εκστρατεια ενημερωσης για τον κορονοιο
    – Συνεργατης Μητσοτακη: Λουλης: Το κρατος δεν ειναι ασφαλιστικη να αποζημιωνει εργαζομενους και επιχειρησεις, πηραν ρισκο (βιντεο)
    Για την Εκκλησια, τα μαθατε, ε; Για τα “Προσφυγοπουλα”, 1,1 εκ.

  6. Τον Βελόπουλο τον άκουσα στην Βουλή ότι δεν ψήφισε, είπε ότι είναι ΚΑΤΆ και ένα μεγάλο ΟΧΙ.

  7. Το ξέρουν ότι χωρίς ακραίες κρατικές απειλές και κρατική βία λίγοι θα εμβολιαστούν και θα τσιπαριστούν. Μόνο η συνεχής πλύση εγκεφάλου που δέχεται από τα ΜΜΕ ο εγκλεισμένος λαός δεν φτάνει.

  8. Ο γολγοθάς ενός μύθου… Ο Καζαντζίδης δικαιώθηκε για τη στάση του απέναντι στις εταιρίες από το λαό που τον αγάπησε,τον λάτρεψε και τον αποθέωσε. Τα τραγούδια του παραμένουν δημοφιλή και αθάνατα μέχρι σήμερα και ποιος ξέρει πόσους αιώνες ακόμη…Όσο περνούσαν τα χρόνια τόσο η φωνή του ανέδυε νέες ουράνιες μελωδίες. Απόδειξη τα τραγούδια που τραγούδησε τελευταία δίπλα στον αείμνηστο Γιαννάκη Παλαιολόγου,όπως τον αποκαλούσε ο ίδιος. Δεν έμπαινε σε καλούπι γιατί υπηρετούσε το λαικό αίσθημα. Ο Στέλιος πρέπει να είχε μεγάλο γινάτι με αυτόν τον άνθρωπο και μάλλον είχε δίκιο,γιατί όπως έλεγε στράφηκε ενάντια σε αυτόν που τον ανέδειξε,στον πατέρα του,όπως έλεγε ο ίδιος. Προσκλητήριο αθανάτων : ΣΤΕΛΙΟΣ ΚΑΖΑΝΤΖΙΔΗΣ… ΠΑΡΩΝ!

  9. Ο Βελόπουλος λέει κάθε μέρα στην εκπομπή του , ότι δεν ψήφισε για τον υποχρεωτικό εμβολιασμό! Τι είναι αλήθεια τελικά; Διευκρινίστε μας, σας παρακαλώ.

  10. Και μη χαίρεστε δεν θα προλάβετε. Το πιο μαύρο καλοκαίρι όλων των εποχών θα περάσει φέτος η Ελλάδα. Εμβολιαστε τα φιλαράκια σας τους λάθρο. Η Καμπούλ θα είναι παράδεισος μπροστά σε αυτά που θα γίνονται εδώ. Αυτοί βιάζονται να πετάξουν τον κόσμο από τα σπίτια να βάλουν τους νέους ψηφοφόρους μέσα. Θα γίνει εδώ Αφγανιστάν και Βιετνάμ μαζί. Άλλος θα καβαλήσει τα ελικόπτερα τελικά.

  11. Θυμάστε τον Αλβανό που κατέβασε τον Σταυρό από την Εκκλησία; Όσοι ψηφίσατε αυτό το νομοσχέδιο καρκίνο στα οστά όλοι να λιώνετε κάθε μέρα πουτάνες.

  12. Από ότι κατάλαβα σου κατέβασαν το άρθρο το χθεσινό με τον Ευαγγελάτο η σε ανάγκασαν να το κατεβασεις;
    Η κάνω λάθος.
    Δεν το βρίσκω πουθενά.
    Εδώ κατεβάζουν και από youtube ότι είναι ενάντια στον εξαναγκαστικο εμβολιασμό.
    Φαντάσου τι γίνεται.

    1. Φασιστα ξυπνα, δεν ισχυουν αυτά που λετε μεταξυ σας εσεις οι πυροβολημενοι

      1. Πες και κάτι πιο προτότυπο. Όλο φασίστες και φασίστες. Πάνε τα Σοβιέτ, ψόφησαν. Ξύπνα. Στο 2020 είμαστε. Καταλαβαίνω πως έχεις αγχωθεί για την υγεία του σύντροφου Κιμ αλλά μην κάνεις έτσι.

Comments are closed.