Τα βροντάει και φεύγει από την Χρυσή Αυγή! Αποχώρηση ΒΟΜΒΑ

Κοινοποίηση:
MAKELEIO-ΜΑΚΕΛΕΙΟ-1

Συμπατριώτισσες και Συμπατριώτες,

περίμενα υπομονετικά, «να καθίσει η σκόνη» της πρόσφατης εκλογικής αναμέτρησης, πριν προβώ σε τούτη, την επιβεβλημένη πράξη αποτίμησης του αποτελέσματος της ψηφοφορίας, τόσο σε πανελλαδικό όσο και σε τοπικό επίπεδο.

Νιώθω, λοιπόν, πως έχω υποχρέωση να μοιρασθώ, μαζί σας, τα τεκμηριωμένα συμπεράσματά μου, για την επόμενη ημέρα της Πατρίδας μας και της Εκλογικής μας Περιφέρειας. Μια υποχρέωση που πηγάζει απ΄ τη συναίσθηση του βάρους που ανέλαβα, να διεκδικήσω την ψήφο σας, προκειμένου να εκπροσωπήσω, εσάς και τον τόπο μας, στη Βουλή των Ελλήνων.

Με απόλυτη ειλικρίνεια, οφείλω -εκ προοιμίου- να υπογραμμίσω ότι, στο σύνολο των ασφαλών συμπερασμάτων μου, τα οποία θέτω στην κρίση σας, σήμερα, είχα καταλήξει με την ολοκλήρωση της προεκλογικής περιόδου και όχι αφότου έγινε γνωστό το εκλογικό αποτέλεσμα, σε πανελλαδικό αλλά και στο επίπεδο της Αιτωλοακαρνανίας.

Προχθές, τέσσερα χρόνια σχεδόν, μετά το Δημοψήφισμα του Ιουλίου του 2015, η μία από τις δύο πολιτικές δυνάμεις που έφεραν τη χώρα στο χείλος του γκρεμού, η Νέα Δημοκρατία, χωρίς ίχνος μεταμέλειας και αυτοκριτικής, για όσα δεινά συνδιαμόρφωσε για τον Τόπο μας, ανέλαβε και πάλι, αυτοδύναμη, τη διακυβέρνηση της αποικίας χρέους που ονομάζεται Ελλάδα. Όχι γιατί έπεισε τους Έλληνες, πως «έβαλε μυαλό» και πως όσα επαγγέλθηκε συνιστούν τη διέξοδο που έχει ανάγκη η Πατρίδα. Αλλά, επειδή οι περισσότεροι Πολίτες αισθάνθηκαν την ανάγκη να τιμωρήσουν, να αποδοκιμάσουν την απελθούσα Κυβέρνηση, για την ανερμάτιστη και ανέλπιδη πορεία της, τόσο στο οικονομικό όσο και στο κοινωνικό πεδίο, και πρωτίστως στα κρίσιμα εθνικά μας θέματα.

Το κρίσιμο ερώτημα, λοιπόν, το οποίο ανέδειξε το αποτέλεσμα των Εκλογών της 7ης Ιουλίου, είναι ένα και αμείλικτο: Ποιος φέρει τη μεγαλύτερη ευθύνη, για την παλινόρθωση στην εξουσία, του ενός εκ των δύο πόλων της συμφοράς, που εξακολουθεί να βιώνει η Πατρίδα μας;

Χωρίς τον παραμικρό ενδοιασμό, με απόλυτη ειλικρίνεια και ευθύτητα, θα απαντήσω ότι, κατά την ταπεινή μου άποψη, δυστυχώς, το μεγαλύτερο μερίδιο της ευθύνης ίσως να μην αντανακλά στα λεγόμενα συστημικά κόμματα(Ν.Δ, ΠΑ.ΣΟ.Κ/ΕΛΙΑ/ΚΙΝΑΛ και η μετεξέλιξή του ο ΣΥ.ΡΙ.ΖΑ). Διότι, ευθέως ή σταδιακά, είχαν συνθηκολογήσει, άνευ όρων, με τους δυνάστες της Πατρίδας.

Το μεγαλύτερο μερίδιο αναλογεί σε εκείνες τις πολιτικές δυνάμεις, που ενώ άρθρωσαν αρχικά έναν εθνικό και πατριωτικό λόγο, είτε εξαργύρωσαν τη δύναμη που τις έδωσε η λαϊκή ψήφος, με τη συμμετοχή τους σε μνημονιακές κυβερνήσεις(ΛΑ.Ο.Σ και ΑΝ.ΕΛ), είτε εγκλώβισαν τεχνηέντως γνήσιες πατριωτικές δυνάμεις, με τελικό προορισμό να προδώσουν τις προσδοκίες τους. Στην κατηγορία αυτή ανήκει εκείνη , η θορυβώδεις πολιτική παράταξη, η οποία σχεδιάστηκε με όρους νεποτισμού, ως οικογενειακή εταιρία περιορισμένης ευθύνης και προσωρινής διάρκειας(Χρυσή Αυγή). Το κίνημα που κατόρθωσε να λειτουργήσει ως η «βαλβίδα ασφαλείας», η οποία διασφάλισε μια ελεγχόμενη κοινωνική εκτόνωση, προκειμένου να μην εκραγεί η «χύτρα», μέσα στην οποία «έβραζε και εξακολουθεί να βράζει» μια εξαθλιωμένη κοινωνία, εκατομμυρίων νεόπτωχων, που ζουν κάτω απ΄ το όριο της φτώχειας, με τις ψυχές τους πλημμυρισμένες αγανάκτηση, απελπισία και οργή.

Μια ολιγάριθμη, κλειστή παρεούλα συγγενών και φίλων, που κατόρθωσε για καιρό να κρατήσει κρυφή τη λειτουργία της αποκλειστικά και μόνο με όρους συμφέροντος, επενδύοντας σε ρητορική που χάιδευε τον πληγωμένο πατριωτικό εγωισμό των Ελλήνων. Κι αργότερα, αλλάζοντας το μείγμα προπαγάνδας, αφιερώθηκε αποκλειστικά και συνειδητά, στην προσπάθεια να ταυτίσει τον πατριωτισμό, με τον ναζισμό και το φασισμό, να ποτίσει, πολλούς από εμάς, τα μέλη της, με τυφλό κοινωνικό μίσος. Να κάνει ό,τι περνούσε από το χέρι της, για να κρατήσει αχαμνό και ελεγχόμενο το μπόι της οργάνωσης, που κατόρθωσε στο μεταξύ, με ακραίες ενέργειες, να τρομάξει τις Ελληνίδες και τους Έλληνες. Έτσι, κατάφερε να υπηρετήσει το στόχο που, απ΄ ό,τι φάνηκε, εξαρχής είχε, αλλά τον έκρυβε καλά και για χρόνια, πίσω από πατριωτικές κορώνες: Να μην μπορέσει ποτέ, ο πατριωτικός χώρος στην Ελλάδα, να αποκτήσει εκείνη τη δυναμική, εκείνη την εκπροσώπηση, που μπορούσε να πολεμήσει και να σταματήσει τον κατήφορο του Τόπου. Κι όταν κατάλαβε ότι, αμέτρητοι εγκλωβισμένοι πατριώτες, αμφισβητούν την αδιέξοδη πορεία, που χάραξε η ηγεσία του, δεν δίστασε να αποφασίσει ότι, έκλεισε ο κύκλος της ζωής για το συγκεκριμένο πολιτικό συνονθύλευμα .Το οδήγησε στην εκλογική χρεοκοπία και στην κοινωνική απαξίωση, μέσω των πρόσφατων Ευρωεκλογών και των Εθνικών Εκλογών απαξιώνοντας και διώχνοντας σοβαρά στελέχη (Επιτήδειο, Φουντουλη κτλ ) .

Όσοι με γνωρίζουν, αντιλαμβάνονται γιατί αποφάσισα, σήμερα, «να τραβήξω την κουρτίνα», μιλώντας ωμά για όσα οδήγησαν στην πολιτική χρεοκοπία και «στη δύση της αυγής», η οποία ήταν «χρυσή» μόνο για λίγους συγγενείς και φίλους… Θα μπορούσα να το κάνω την προπαραμονή των Εκλογών, όταν έτρεχα να τυπώσω ψηφοδέλτια, διότι, η ηγεσία αποφάσισε να μη δώσει ούτε σε εμένα ούτε στους άλλους συνυποψηφίους μου, πλην του εκλεκτού της, τον οποίο ενίσχυε με την φυσική παρουσία της αλλά και με κάθε άλλο τρόπο. Αν τους είχα καταγγείλει, σήμερα θα πρόβαλαν την καταγγελία μου ως άλλοθι, για την εκλογική συντριβή. Θα μου χρέωναν σίγουρα το 0,03%, που τους άφησε εκτός Κοινοβουλίου, εκτός ασυλίας και λοιπών προνομίων.

Έδωσα τη μάχη, μέχρι να κλείσουν οι κάλπες, με πλήρη συνείδηση ότι, αυτοί που θα με τιμήσουν με την ψήφο τους (1070 Συμπατριώτες τελικά), είναι οι Έλληνες που προσπαθούν καθημερινά να πορεύονται με συνείδηση της ιστορικής, θρησκευτικής και πολιτιστικής μας κληρονομιάς. Είναι η «μαγιά της Λευτεριάς», που έχουμε χρέος να επιδιώξουμε, απαλλαγμένοι από αυτούς που πρόδωσαν τις αξίες και τα ιδανικά μας.

Με αυτούς τους Συμπατριώτες μου και με τους χιλιάδες Συνέλληνες που επέλεξαν εκείνους τους υποψηφίους που εμφορούνται από αγνά, πατριωτικά ιδεώδη, είμαι βέβαιος ότι, θα κατορθώσουμε να συγκροτήσουμε, αλλά και να περιφρουρήσουμε, εκείνη την πατριωτική παράταξη που έχει ανάγκη η Ελλάδα, σήμερα, περισσότερο από ποτέ άλλοτε. Ενάντια στην παρασιτική ολιγαρχία του Τόπου, που αφενός κατάντησε την Πατρίδα μας φυλακή χρέους, διώχνοντας στα ξένα τα πιο μορφωμένα παιδιά της, κι αφετέρου χαρίζει ή αφαιρεί «ανάστημα», αναλόγως συνθηκών, σε πολιτικούς νάνους και συνδέσμους, μέχρι να έρθει «το πλήρωμα του χρόνου». Μέχρι να «τραβήξει την πρίζα», αφήνοντας το σκοτάδι, μαζί με την πικρή γεύση της προδοσίας, σε εκείνους που ονειρεύονται μια άλλη Ελλάδα, αντάξια του φυσικού της πλούτου και της ανεκτίμητης κληρονομιάς της.

Όλοι, κατά βάθος, ξέρουμε πως, τα δύσκολα δεν τέλειωσαν για την Πατρίδα, κι ανά πάσα στιγμή μπορεί να επιστρέψουμε στο 2010. Επειδή, η βάση απ΄ την οποία μας υπόσχονται όλοι ένα ελπιδοφόρο μέλλον, είναι σαθρή και υπονομευμένη. Από κοινωνικές επάλξεις που ενώνουν τους Έλληνες και συνιστούν υπόμνηση του χρέους, που έχουμε όλοι, απέναντι στις γενιές που θα έρθουν, με Πίστη στο Θεό και την Ελλάδα, με Ανιδιοτέλεια και Αλληλεγγύη, καλούμαστε να συνεχίσουμε τον αγώνα, για την απελευθέρωση της Πατρίδας.

 

Με αγωνιστικούς χαιρετισμούς,

Δημήτρης Μακρής

Υποψήφιος Βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

56 Σχόλια

  1. απ οτι καταλαβα,, η χα, παρα το σοκ των εκλογων, δεν ειναι διατεθειμενη να αλλαξει σε τιποτα για να γινει ενα κομμα θελκτικο στον πολυ κοσμο και να ηγηθει των πατριωτων και παλι …δυστυχως, δεν θελουν μεγαλα ποσοστα…ειναι πια βεβαιο, οτι η γνωμη των οι ψηφοφορων δεν εχει καμμια αξια για αυτο το κομμα.. οτι πει ο αρχηγος η εξω απ τη πορτα!!!διαβαζω εδω απαντησεις καποιων προφανως του στενου πυρηνα που ορυονται οτι ο εθνικισμος θελει θυσιες και φυλακες και …και….ε τοτε τι τους θελουν τους δικηγορους στη δικη? ακομα χειροτερα, εχουν ρωτησει καποιον ψηφοφορο που τους εκανε την τιμη τοσα χρονια , αν ειναι διατεθειμενος να τιναξει στον αερα γυναικα, παιδια και καριερα για να κυνηγιεται και να φυλακιζεται για το τιποτα ? ο εθνικισμος που ευαγγελιζεται ο σκληρος πυρηνας που απανταει εδω μεσα, αφορα ενα ποσοστο 0,2-0,5% του πληθυσμου…που μαλλον δεν εχει να χασει τιποτα…αν τοσους οπαδους θελει η χα,θα το πετυχει πολυ συντομα οπως παει, ειναι σιγουρο…το τραγικο βεβαια ειναι, οτι οι περισσοτεροι οπαδοι εκαναν ονειρα για ενα μεγαλο κομμα , ενω ο μιχαλολιακος οπως φαινεται, ηθελε απλα 100 ατομα να τον λενε αρχηγο 24 ωρες το 24ωρο…τετοιος αρχηγος, εμενα , δε μου κανει.

  2. ΡΕ ΒΟΥΡΤΣΑΡΑ ΕΧΕΙΣ ΑΚΟΥΣΕΙ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΔΕΣ ΣΑΝ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΣΟΥ, ΠΟΥ ΕΠΙΒΙΩΝΟΥΝ ΚΛΕΒΟΝΤΑΣ ΨΗΦΟΥΣ ΜΕ ΣΚΕΥΩΡΙΕΣ ΚΑΙ ΑΠΑΤΕΣ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΩΝ ΠΙΛΙΤΙΚΩΝ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΠΑΛΩΝ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; ΑΝ ΟΧΙ ΕΣΥ ΖΕΙΣ ΗΔΗ ΣΕ ΒΟΘΡΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΕ ΝΟΙΑΖΕΙ ΑΠΟ ΛΟΒΟΤΟΜΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΥΠΟΣΤΕΙ, ΑΝ ΝΑΙ ΤΟΤΕ ΣΑΣ ΞΕΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΑΣ ΓΥΡΕΥΟΥΜΕ………………………..

  3. πριν απο ενα μηνα:ο αρηs σπινοs υποψηφιοs με την Χρυση Αυγη στην περιφερεια Αττικηs με τον Ηλια Παναγιωταρο!
    μετα απο ενα μηνα:Αντωνηs Μυλωνακηs .Εναs αληθινοs πατριωτηs στο Ελληνικο κοινοβουλιο.
    edolio5.blogspot.com/2019/07/blog-post_21.html
    πρωκτογλυφτηs πεογλυφτηs το ιδιο ειναι;;;

  4. Τι λες ρε Τηλεμαχε δεν είναι ναζι ο μιχαλολιακος???? ο πυρήνας τους ο πολύ κλειστος είναι ναζιδια του κερατα ,τοσους υμνους εγραφαφν για τον φυρερ τους και τον εθνικοσοσιαλισμο, κανεις δεν λεει ότι οσοι τους ψηφισαν είναι τα ιδια ,αλλα υπαρχουν τέτοιοι και τους ψηφιζαν ανέκαθεν για αυτόν τον λογο ακριβως είναι ναζι,θα δεις τι ποσοστα επαιρναν πριν της εκλογες του 2012 και θα καταλάβεις,μην προσπαθεις να τους ξεπλυνεις,ετσι κι αλλιως οι ιδιοι δεν εκαναν ποτε προαπαθεια να αρνηθουν την ναζιστικη ιδεολογια.

  5. Ροντριγκο δεν μπορεις να την χωνεψεις ακομα την βουρτσα και ψάχνεις ακομα δικαιολογιες εεε??? οξω ναζιδια και φασισταρια γυριστε πισω στους βοθρους του 0?001 %.

    1. Τί να απαντήσω σε ένα σκουπίδι? Δυσκολεύομαι ξέροντας ότι δεν θα καταλάβει γρι. Άστο λοιπόν. Ασχολήσου με τη «βούρτσα» σου και άσε μας στην ησυχία μας…

  6. Εκείνο που δεν μπορώ να χωνέψω με τίποτα είναι το πώς χάθηκαν 120.000 ψήφοι σε έναν μόλις μήνα (από τις ευρωεκλογές στις βουλευτικές). Το περίεργο είναι πως η ΝΔ ήταν ήδη 10 μονάδες μπροστά, είχε σίγουρη πηγή ψηφοφόρων από Καρατζαφέρη και ΑΝΕΛ που δεν κατέβηκαν, είχε τον αέρα του φαβορί (παράσταση νίκης), οπότε… Πού πήγαν αυτοί οι 120.000 που έφυγαν από τη Χρυσή Αυγή και για ποιό λόγο το έκαναν σε τόσο σύντομο διάστημα? Πολιτικώς δυσκολεύομαι να ερμηνεύσω τη στάση τους… Αν πάλι έγινε όντως νοθεία στις εκλογές, τότε αλλάζει το πράγμα και δικαιολογούνται τα αδικαιολόγητα…

    1. εχεις απολυτο δικιο….πολλοι ομως απο αυτους, τσαντιστηκαν με τις δηλωσεις μιχαλολιακου μετα τις ευρωεκλογες, που ελεγε βλακες και σκασμος σε οσους τον αμφισβητουσαν

  7. Αν ειχε εκλεγει βουλευτης θα τα παρατουσε αραγε?

    Α ρε οψιμοι εθνικιστες.

    Καλα κανει ο Μιχαλολιακος και κραταει τον πυρηνα του ιδιο και απαραλλαχτο.

  8. Ο/Η Μιχαλοβλακο στα λεγαμε απτο 2015 φαε λουτσο δεξιο τωρα λέει:

    Παντως οποιον ρωτουσα μουλεγε Μητσοτακη για να διωξουμε την αριστερη χολερα,λογικο ειναι με τις Μαλακιες του Μιχαλοβλακου να την ψηφισαν και καποιοι που δεν γουσταραν αλλα επρεπε να φυγει η αριστερη χολερα

    1. Ο ΙΔΙΟΣ ΠΑΠΑΡΑΣ ΠΑΝΤΟΥ.
      ΛΑΣΤΙΧΟ ΤΟΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΙ.

  9. Προσεξτε ο Μακρης ηταν υποψηφιος βουλευτης σε αυτες τις εκλογες, ηταν δημοτικος συμβουλος Μεσολλογιου απο το 2014-2019 με την Χρυση Αυγη,αλλα τωρα ανακαλυψε οτι η Χρυση Αυγη ειναι …ναζιστες και φασιστες. Ξερετε κατι ισως μεσα σε αυτα ξεκαθαρισει το τοπιο και φανει ποιοι ειναι οι πραγματικοι ιδεολογοι και ποιοι οι ψευτοπατριωτες.

  10. Να μη βιαζόμαστε να βγάλουμε συμπεράσματα. Ο λαός ψήφισε ΝΔ επειδή ήταν δυνατός αντίπαλος ο Τσίπρας. Τον Τσίπρα τον ψήφισαν Ρομά,διάφορες κοπέλες που ίσως τον γούσταραν κλπ. Και έτσι ο κόσμος ενώθηκε γύρω από τη ΝΔ. Η ΝΔ είναι πιθανό να μην τα καταφέρει στα εθνικά θέματα(λαθρομετανάστευση,σκοπιανό). Και το 2023 η ΧΑ θα ξαναμπεί στη βουλή και μάλιστα με ποσοστό πάνω από 10%.

    1. Ναι άλλη δουλειά δεν είχαμε να ψηφίσουμε παλι τους μπράβους.Τους στηρίξαμε όσο τους στηρίξαμε τέλος τώρα.Σοβαρούς,καθαρούς και έντιμους πατριώτες θέλουμε πλέον.Χωρίς μαύρες κηλίδες στο ιστορικό τους και με εικόνα τραμπούκου με τατου μαίανδρο σε σχήμα σβάστικας.

      1. μη τα παραλες..ετσι οπως γραφεις, ποτε σου δεν ψηφισες χα εσυ

  11. Αντε στο καλο και αγερας στα πανια σου . Οι πιστοι που αγαπουν την πατριδα μενουν και συνεχιζουν τον τιμιο αγωνα οι φραγκοφωνιαδες που αγαπανε το χρημα φευγουν παντα ετσι ητανε σε αυτη την χωρα οσο ησουνα στην ΧΑ δεν ητανε Ναζι και φασιστες τωρα το θυμιθηκες οτι ειναι Ναζι……. Τη να σε κανουμε δεν ησουν τυχερος να μπεις στην Βουλη για να φορεσεις την γραβατα τωρα ισως τα καταφερεις εκει που θα πας! !!!!

  12. Και μία ερώτηση προς το Μακελειο:
    Γιατί παρουσιάζετε την αποχώρηση κάποιου υποψηφίου της ΧΑ σαν δήθεν αποχώρηση “βόμβα”; Δεν έχετε ακούσει ότι λίγο πρίν βουλιάξει ένα σκάφος τα ποντίκια το εγκαταλείπουν;
    Μόνο που εδώ το αίσθημα επικείμενου “βουλιάγματος” είναι ψευδαίσθηση. Το σκάφος στο οποίο επέβαινε ο εν λόγω κύριος δεν θα βουλιάξει. Ο καλός ο καπετάνιος στην φουρτούνα φαίνεται. όποιος όμως θεωρεί ότι θέλει να το εγκαταλείψει, ας πάει στο καλό. Αρκεί να ξέρει καλό κολύμπι γιατί αλλιώς κινδυνεύει να πνιγεί.

  13. Tι εννοείτε κ. Μακρή ότι η ΧΑ ανακέτεψε τον Πατριωτισμό με τον Ναζισμό και τον Φασισμό; Τι ναζιστικό ή τι φασιστικό έκαναν; Γιατί δεν τους επιτρέπετε να αυτοπροσδιορίζονται ως “εθνικιστές”; Γιατί τους κολλάτε μια ταμπέλα που οι ίδιοι δεν αποδέχονται; Σας ενημερώνω ότι ο Χ. Παππάς είναι θιός του Ηλία Παππά που εκτός από στέλεχος της 21ης Απριλίου ήταν και αξιωματικός του Ζέρβα στην περιοχή της Λάκας Σουλίου. Πολέμησε συνεπώς τον ναζισμό με τρόπο “γνήσιο” και όχι όπως τον πολεμούσε ο ΕΛΑΣ. Στις προηγούμενες εκλογές είχε μπεί και στην τελεθταία θέση στο ψηφοδέλτιο επικρατείας της ΧΑ. Τι άλλο “ναζιστικό” έχετε να τους προσάψετε εκτός του ότι “έδιωξαν” καταξιωμένα στελέχη; Εγώ δεν ήμουν υποψήφιος της ΧΑ αλλά πολύ πριν μπείτε εσείς στο ψηφοδέλτιο της ΧΑ είχα ακούσει ότι δεν θέλουν να δημιουργήσουν επαγγελματίες ευρωβουλευτές και για αυτό αποφάσησαν να κάνουν ανανέωση των υποψηφίων. Εσείς δεν το είχατε ακούσει αυτό; Σκεφθείτε τα λίγο τα παραπάνω γιατί σας τα γράφει κάποιος που κατάγεται από ένα χωριό της Ηπείρου που οι ναζί στις 25. 7. 1943 το έκαψαν εξ ολοκλήρου, σκοτώνοντας τους μισούς κατοίκους του, επειδή είχε μεγάλο αριθμό ανδρών στα ανταρτικά σώματα του Ζέρβα. Ανάμεσα στους σκοτωμένους υπήρχαν και κάποιοι συγγενείς μου. Δεν έχω λόγο να αγαπώ τους ναζί, αλλά τους Έλληνες εθνικιστές τους συμπαθώ. Τέτοιος είναι ο Μιχαλολιάκος και όχι ναζί.

    1. …καλά εσύ κοιμάσε όρθιος αδερφέ;;; ΔΕΝ είδες πουθενά την πιστη στο ναζισμό στη Χ.Α.;;;;;;;; ΕΛΕΟΣ…

      1. Να σου θεσω μια ερωτηση αγαπητε Πετρο, ο Μακρης που ηταν υποψηφιος στην Χρυση Αυγη δεν ηξερε αμα ηταν ναζιστικη ή οχι;

  14. Τοιουτοs ανηρ δια τηs αποχωρησεωs του…μπορει να συγκριθει μονον με την αφοδευσην μιαs κουραδαs απο τον Κ@ΛΟν..
    τραντζικ….
    απορια:
    η κοντοχοντρην αστρατευτην φυγοστρατην κουραδαν τρουπιαν κυλοταν ο πλαστογραφοs μπουγατσαs κυδωνιατηs βρωμοκαΜΠΙΝΕΣ με τα 19 ακινητα την βιλα σταs BRUKSELLAS και την βιλα που εχτισε στον Διονυσο στα καμμενα……………παραμενει επι 20ετιαν ειs τον πρωκτον του καταδικασμενου καμπουρη βαψωμαλλια σιχαμερου βρωμιαρη ελεεινου βρωμομασονου καμπαλιστη Οφσοροδοξου ΜΙΖΑ-ΝΟΝΟΥ Ελικοπτερακια Σουπερ Πουμα σεβασμιου γεροντοs με τον καθετηραν ερωτυλον παρ’ολιγον διγαμον με το εξωγαμον τηs ζωηρηs μαμαs χωριs μπαμπα τον μικρον σπυρον;;;;;

  15. ο αρχηγος τακανε σαλατα..ενα κανονικο κομμα, μετα το στραπατσο, θα διοργανωνε αμεσως αρχαιρεσιες και ημεριδα να συζητησει τα προβληματα του..αντι γι αυτο, ο αρχηγος καλει παλι αγωνες σε δρομους και πλατειες..αυτα τελειωσαν …με εκτιμηση

  16. ο μιχαλολιακος, ακομα και τωρα, δεν μπορει να καταλαβει τη διαφορα και την ευθυνη που συνεπαγεται αυτη η διαφορα, μεταξυ ενος κομματος του 0,30 και ενος κομματος του 7%…ακομα και τωρα δεν μπορει να καταλαβει , την ψυχολογια ενος οπαδου του σκληρου πυρηνα του 0,30, με την ψυχολογια ενος πρωην νεοδημοκρατη, πασοκτζη η απολιτικου, που αποφασισε να στηριξει τη χα για πολλους λογους, με αποτελεσμα να τη φτασει μεχρι την τριτη θεση της βουλης…γι αυτο, δεν εκανε ποτε, αυτα που επρεπε να κανει , μολις η χα μπηκε στη βουλη το 2012…δηλαδη , αποκηρυξη του παρελθοντος, τελος στα εγερθητω και στις παρελασεις , στις σωματικες ασκησεις στα βουνα, στους αναμμενους πυρσους και στα εμβατηρια, και στον ακτιβισμο του δρομου …τελος δηλαδη στο φολκλορ που ειχε μαθει η χα πριν τη βουλη…γιατι ναι μεν μπορει να μην ενοχλουσε τους αποφασισμενους ψηφοφορους, ενοχλουσε ομως το σαπιοσυστημα και εφερνε και τους οπαδους σε σταση αμυνας απεναντι στις κριτικες…μετα το 2015, ο κοσμος της χα που πια ηταν πολυς, επαψε να στηριζει τις ελπιδες της στον μιχαλολιακο και περιμενε αλλαγες..αλλαγες στο κομμα, στη νοοτροπια και κυριως στην ηγεσια..ο αρχηγος δεν ηταν πια αρεστος στον πολυ κοσμο, περα απο τον στενο πυρηνα..ο αρχηγος αυτο, δεν το δεχτηκε ποτε, ουτε υπηρχε περιπτωση να το δεχτει…αρχισαν και τα απαναωτα λαθη, ο περιορισμος του κομματος και του φρονηματος του λογω της δικης, καμμια αλλαγη δεν γινοταν, πουθενα οι βουλευτες του κομματος δεν φαινονταν να πουν τη γνωμη τους και παρα τη συμφωνια των πρεσπων, οπου κανονικα η χα επρεπε να εισπραξει μεγαλα ποσοστα, αντι να ανεβαινει, αρχισε να κατεβαινει!!τελευταιος σταθμος ευρωεκλογες..το καμπανακι χτυπησε για τον κινδυνο…ομως κι εκει ο αρχηγος, αντι να πει εστω δυο λογια λογικης και συμβιβασμου να ηρεμησει τον κοσμο, αρχισε να κατηγορει οποιον του εκανε κριτικη!!!ας μη μπω σε λεπτομερειες…και ιδου, σε ενα μονο μηνα,, απωλεια επιπλεον 2% και εξω απο τη βουλη…τραγικη καταληξη και πανηγυρια απο το σαπιο συστημα…ας μη πω περισσοτερα..θα πω μονο, οτι ευχομαι στους δυο ηλιες, κασιδιαρη και παναγιωταρο, να βρουν το δρομο τους και να μεγαλουργησουν αλλου, γιατι το αξιζουν!!καλη τυχη! κριμα για το αδοξο τελος…

      1. εγω τα ειχα πει και πριν τις εκλογες…ακομα και να εμπαινε στη βουλη η χα,με 3,1 , αν δεν αλλαζε πολλα πραγματα, μελλον δεν ειχε στο πολιτικο συστημα της χωρας…αν θελει να εχει μελλον στα πεζοδρομια και στις πλατειες, ειναι αλλο θεμα, εκει εχει οσο θελει…και απ οτι καταλαβα, δεν τους νοιαζει και πολυ η μαλλον καθολου…το σαιτ δεν εχει αλλαξει σε τιποτα…καταγγελιες στο ιδιο ακριβως μοτιβο οπως και πριν, και οργισμενα αρθρα για το αποτελεσμα…καμμια αυτοκριτικη …λοιπον…εγω με ανθρωπους που δεν δεχονται και δεν μαθαινουν απ τα λαθη τους, δεν κανω,,,με παλια υλικα, δεν χτιζεις καινουριο σπιτι

    1. Οι συμβιβασμοί με τους ελληνόφωνους προδότες ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑΚΑ φέρνουν τον συμβιβσζομενο σε θέση να γίνει ο ίδιος ΣΥΝΕΝΟΧΟΣ στην προδοσια, κατάλαβες δημοκράτη μου;;
      .
      Δεν είναι για όλους ο Εθνικισμος.
      .
      Εαν εσύ ζητάς ένα είδος “εθνικισμού” αλά καρτ, τότε τραβά να ψωνίσεις στον Σκλαβενίτη!
      .
      Χωρτασαμε με συμβιβαστικα δημοκρατακια του είδους ΣΟΥ!!
      .
      Μην μας γράψεις, σε έχουμε ήδη ΓΡΑΜΜΈΝΟ, στα αχαμνά μας!!
      .
      ΕΓΕΡΘΕΤΙ σε όποιον Πιστο προς το:
      .
      ΟΜΑΙΜΟ
      ΟΜΟΔΟΞΟ
      ΟΜΟΓΛΩΣΣΟ
      ΟΜΟΤΡΟΠΟ.
      .
      Και όποιανου του αρέσει!

      1. ε μεινετε στο 0,3, τι αλλο να πω, στραφι πηγαν 7 χρονια, τι την θελετε τη βουλη τοτε? αλλα ας το λεγατε στον κοσμο τουλαχιστον που τραβηξε τα πανδεινα να κρυβεται και να προσπαθει να αποδειξει οτι δεν ειναι ναζιστης, αλλοι εχασαν τη δουλεια τους

        1. Είπαμε.
          Εσείς, δημοκράτες μου, έχετε Σκλαβενίτη….
          .
          Κάποιοι δημοκρατες σαν κι εσένα φυλακισαν ΑΘΩΟΥΣ.
          Βλέπεις οι ΈΝΟΧΟΙ φωρανε ΠΆΝΤΑ τον μανδύα της δημοκρατίας.
          .
          Έτσι κρύβουν έντεχνα τα αιματοβαμενα χέρια ΤΟΥΣ/ΣΑΣ!

  17. Την ετικετα γνησιωτητας μην ξεχασεις στο μπλουζακι σου!μην σε παρουν για ημιτασιον

  18. Η πραγματική πατριώτες είναι αυτοί που φυλακίζονται
    και δεν τα παρατάνε.
    πιστεύουν στην πατρίδα, θρησκεία, οικογένεια
    ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΥΣ

    1. Και εναν αρβα να ποιασεις και ενα μαυρο και ενα αλβανο απο το κομας να ρωτησετε σε αυτα πιστευει

    2. ναι,, το 0,50% του πληθυσμου …αν τετοιο κομμα θελετε, τοτε μη διεκδικειτε βουλη..ο νορμαλ κοσμος, που εχει παιδια και παλευει να ζησει, δεν θελει ουτε να φυλακιστει, ουτε να χασει τη δουλεια του…αυτο δεν εχετε καταλαβει εκει στο στενο πυρηνα…ειναι γενναιο και αντρικιο αλλα οχι για να προοδεψει ενα κομμα στην πολιτικη.

  19. ΣΩΣΤΟΣ Ο ΜΑΚΡΗΣ ΕΧΕΙ ΔΙΚΙΟ ΣΕ ΟΛΑ Η ΑΙΤ/ΝΙΑ ΒΟΥΛΙΑΞΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΠΑΡΜΠΑΡΟΥΣΗ

  20. ΑΥΤΗΝ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΕΑΝ ΣΥΝΕΧΕΙΣΗ ΟΠΩΣ ΑΡΧΙΣΕ ΕΧΕΙ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ 20 ετίας , ΑΝ ΤΣΟΥΖΙ ΞΙΔΙ

    1. Αλλος ενας “πατριωτης” μας ετυχε….
      .
      “20 ετίας”;;;
      20 εβδομαδες, κι μετραμε την ημερομηνια πτωσης της !
      .
      κατσε να τα ξανα πουμε τον Νοεμβριο, αντε μεχρι τον επομενο Ιανουαριο.
      .
      μεχρι τοτε, εσυ να απολαυσεις capital control, επιδοματα στους ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ, μια οικονομια αλα Καμπουλ, και τους “μακεδονες” των σκοπιων να σε λοιδορουν….
      .
      καταλαβες πατριωταρα;;;

    2. ΑΛΛΟΣ ΕΝΑΣ ΜΑΛΑΚΑΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΣ ΤΟΥ ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΤΟΞΟΥ ΠΟΥ ΕΔΡΕΥΕΙ ΣΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΠΛΥΝΤΗΡΙΟ ΣΚΑΝΔΑΛΩΝ, ΤΗΝ ΒΟΥΛΗ.
      ΕΝΤΑΞΕΙ ΨΗΦΙΣΕΣ ΤΟΝ ΚΟΥΛΗ ΑΛΛΑ ΜΗΝ ΠΕΡΗΦΑΝΕΥΕΣΑΙ ΚΙ ΑΠΟ ΠΑΝΩ.
      ΝΑ ΣΟΥ ΚΑΝΩ ΚΑΙ ΜΙΑ ΠΡΟΒΛΕΨΗ; ΑΝ ΑΝΤΕΞΕΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 2.5 ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΤΕ ΘΑ ΖΗΤΗΣΩ ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ-ΨΗΦΟΦΟΡΟΥΣ ΤΟΥ ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΟΥ ΤΟΞΟΥ.ΑΚΟΜΗ ΚΙ ΑΠΟ ΕΣΕΝΑ ΤΟΝ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΗ.

      1. φιλε, αν δε σας αρεσει η βουλη, τοτε ας μη στενοχωριεστε που δεν μπηκατε ..αλλα για 7 χρονια μια χαρα βολευτηκανε εκει μεσα

  21. Φύγε αλλά μη μας ζαλίζεις τα “ούμπαλα” μεσιέ…στο καλό να πας και να μη μας γράφεις,γιατί απολογούμαστε όταν έχουμε δίκιο…το άδικο κουράζει κι εξαγριώνει…κατάλαβες ποντίκι?πήδα κι εσύ λοιπόν,το καράβι βουλιάζει και κάποιοι θα το επαναφέρουν,εσύ καλού-κακού σώσε τον πισινό σου και αί στον αγύριστο…που θα μιλήσεις για οικογενειοκρατία και ταύτιση του πατριωτισμού μας,με το ναζισμό και φασισμό… αυτά σε βάλανε να γράψεις?και μάλιστα τη στιγμή που εκκρεμούν δίκες αθώων συναγωνιστών?αυτούς δεν τους υπολογίζεις?είσαι ενα σκουπίδι…κι ένας πεινασμένος που περίμενε να μπει και να φάει …είμαι βέβαιοι πως κάποιοι σου έστρωσαν ήδη το τραπέζι κατσε φάε,σκάσε αλλά μη βγάζεις άχνα βρωμερέ που θα μιλήσεις για ναζισμό και φασισμό εσύ!!!!καλύτερα που φεύγεις κι εσύ και όποιος γουστάρει η Χ.Α.δεν ταίζει κανενός την τσέπη ,μόνο τη ΨΥΧΉ,και θα μείνουν μόνο ΕΛΛΗΝΟΨΥΧΟΙ.-

    1. Εσύ και τα άλλα υπαλληλάκια του ”αρχηγου” που κάνει ”λάθη” τώρα τελευταία,τουλάχιστον του μεταφέρετε τα παράπονα του κόσμου που τον ψήφιζαν τόσα χρόνια και μας απογοήτευσε ή μόνο μπινελίκια πετάτε για όποιον διαφωνεί?

  22. Δεν εφυγε και κανενας πρωτοκλασατος!Αυτον δεν τον ηξερε ουτε ο θυρωρος της πολυκατοικιας του.

  23. Κούλης ξε-κούλης ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΤΑ ΠΗΓΕ ΚΑΙ ΜΠΡΑΒΟ ΤΟΥ. ΌΛα τα άλλα είναι σάλια και μασάλια. Και μην αφηνιάζετε. Ακόμη δεν άρχισε. Ας δούμε πως θα τα πάει. Κ ?
    End of the story

    1. Τι εννοείς μια χαρά τα πήγε, μόλις προχθές βγήκε…..

  24. KAΠTAIN ΑΛΛΑΞΕ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ ΓΙΑΤΙ Η ΤΡΙΚΥΜΙΑ ΦΩΛΙΑΣΕ ΣΤΟ ΚΡΑΝΙΟ ΣΟΥ.
    ΤΡΙΚΥΜΙΑ ΕΝ ΚΡΑΝΙΩ…

  25. Ευτυχώς που δεν εκλέγηκες γιατί θα ήσουνα ο επόμενος χρυσοβαλάντης…
    Ευτυχώς που δεν μπήκε στην βουλή η χρυσή αυγή για να απαλλαγεί από όλους εσάς…

  26. Πηρες “μεταγραφη” δημητρακη μου;;;
    .
    Τι σου υποσεθηκε ο πασοκος ψηφοφορος των μνημονιων κουλις;;;
    .
    αντε καλο βουλευτικο μισθο… εχουν τα προβατα, προβια ακομα για κουρεμα…

  27. Φτιάξτε ενα Kαθαρό Πατριωτικό και Εθνικιστικό Κόμμα ή Κινημα που θα σεβεται το Εθνος, την Πατρίδα και τον Ελληνα! Με Οικογενειοκρατία, μπουνιες ,κλωτσιες και τσαμπουκαδες δεν γινεται τίποτα…

    1. Δες εδω ποσοι “πατριωτες” δημοκρατυες βγαινουν απο τις τρυπες; τους…………
      ,
      “πατριωτη” θα ερθουμε να κοψουμε μετρα για να βρουμε τι σου αρεσει…….
      .
      Στο εν διαμεσο, χρονικο σιαστημα, τραβα να ψηφισεις εκεινους που ΣΕ ΠΟΥΛΗΣΑΝ.
      .
      Εσενα κι τον μελλον των παιδιων σου !
      .
      αντε νεο ελληνακο – ΝΤΡΟΠΗ του Ελληνικου Εθνους !!!!!!

    2. KAΠTAIN ΑΛΛΑΞΕ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ ΓΙΑΤΙ Η ΤΡΙΚΥΜΙΑ ΦΩΛΙΑΣΕ ΣΤΟ ΚΡΑΝΙΟ ΣΟΥ.
      ΤΡΙΚΥΜΙΑ ΕΝ ΚΡΑΝΙΩ…

  28. μητσο τα λεγαμε αλλα δεν ακουγατε,οταν ο στραταρχης λεει τον ψηφοφορο του μαλακα επρεπε να καταλαβετε οτι ηρθε το τελος,

    1. Γιατί ο ψηφοφόρος δεν είναι χοντρομαλάκας;
      ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΧΕΙ ΠΟΙΝΙΚΟΠΟΙΗΘΕΙ ΣΕ ΠΟΛΛΟΥΣ ΤΟΜΕΙΣ ΑΛΛΑ ΚΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ, ΛΟΙΔΟΡΕΙΤΑΙ…
      ΑΥΤΟΣ Ο ΛΑΟΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΝΤΡΟΠΗ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝΑ ΘΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΜΟΝΟ ΟΤΑΝ ΠΕΣΕΙ ΓΕΝΙΚΗ ΠΕΙΝΑ.ΜΕΧΡΙ ΤΟΤΕ ΘΑ ΕΧΕΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΥ ΑΞΙΖΟΥΝ.

  29. Το προβλημα σου συμπατριωτα κ. Μακρη, ηταν ο Φυσσας, body building,αναρθρες κραυγες, οικογενειοκρατια.Διαφερει η θεωρια απο την πραξη.Ξεγελασατε αθωους και αγνους Ελληνες.Γι’ αυτο ο κουλης σας περιμενει στη γωνια.

    1. ευτυχως ηρθε ο κουλης ο μη οικογενειοκρατης… ουστ, απο τσιριγματα….καλυτερες οι κραυγες βεβαια.

    2. Ο ΓΝΩΣΤΟΣ ΜΑΛΑΚΑΣ ΜΕ ΤΑ ΠΟΛΛΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΠΟΥ ΨΗΦΙΖΕΙ ΠΡΟΔΟΤΙΚΑ ΚΑΙ ΚΟΥΝΑΕΙ ΤΟ ΔΑΚΤΥΛΟ ΣΤΟΥΣ ΓΝΗΣΙΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ.
      ΟΥΣΤ.

Comments are closed.