Τα έχασαν οι αστυνομικοί στην Κρήτη – Ανήλικος κυκλοφορούσε οπλισμένος σαν αστακός

Κοινοποίηση:
ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ

Άναυδοι έμειναν οι αστυνομικοί της Άμεσης Δράσης, όταν σταμάτησαν για έλεγχο έναν έφηβο στην περιοχή των Δειλινών στο Ηράκλειο και διαπίστωσαν ότι κυκλοφορούσε οπλισμένος μέχρι τα… δόντια! Πλέον, εξετάζουν αν το μόλις 15 χρόνων αγόρι εμπλέκεται σε συμμορίες ανηλίκων που δρουν στην πόλη.

Ούτε λίγο ούτε πολύ, κατά την σωματική έρευνα που έκαναν στον 15χρονο οι αστυνομικοί βρήκαν στην κατοχή του ένα αεροβόλο, απομίμηση πυροβόλου όπλου, και δύο μαχαίρια τύπου “πεταλούδα”! Έτσι, προχώρησαν στην σύλληψή του, ενώ λίγο αργότερα συνελήφθη και η μητέρα του που κατηγορείται για παραμέληση της εποπτείας ανηλίκου και οδηγήθηκαν μαζί στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ηρακλείου. Το Α’ αστυνομικό τμήμα της πόλης διενεργεί προανάκριση για να εξακριβώσει αν τυχόν ο έφηβος είχε εμπλακεί σε επεισόδια ή επιθέσεις.

Τον έπιασαν με ματσέτα, μαχαίρια και κάνναβη

Σε έλεγχο υποβλήθηκε από αστυνομικούς της Ο.Π.Κ.Ε. ένας Έλληνας στην περιοχή του Θέρμου Αιτωλοακαρνανίας και στην κατοχή του βρέθηκαν ένα μαχαίρι τύπου ματσέτα, δύο μαχαίρια στρατιωτικού τύπου και μικροποσότητα κάνναβης, τα οποία κατασχέθηκαν. Ο ένοπλος συνελήφθη και προσήχθη στην Ασφάλεια, που σχημάτισε σε βάρος του δικογραφία για παράνομη οπλοκατοχή και κατοχή ναρκωτικών και τον οδήγησε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Αγρινίου

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

    1. ΚΑΝΑΠΕΔΑΤΟ ΠΙΩΜΕΝΟ ΓΥΦΤΡΟΝΙ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ

Comments are closed.