Τα “έγραψε” όλα και όλους στα παλιά του τα παπούτσια ο Πολάκης! Δείτε εδώ το τσιμπούσι που οργάνωσε εν μέσω καραντίνας (ΦΩΤΟ)

Κοινοποίηση:
1

«Εμείς θα το γλεντίζομε κι όπου το βγάλει η βράση ή που θα σιάξει η δουλειά ή που θα σιοχαλάσει», σημειώνει στο facebook – ΝΔ: Ο Πολάκης παρακινεί τους πολίτες να παρανομήσουν


Απτόητος εμφανίστηκε παρά τα νέα, περιοριστικά μέτρα ο πρώην Αναπληρωτής Υπουργός Υγείας του ΣΥΡΙΖΑ, Παύλος Πολάκης, ο οποίος αγνόησε, όπως φαίνεται, κάθε ίχνος κοινωνικής συμμόρφωσης με την καραντίνα.

Τουναντίον, αφού ολοκλήρωσε δύο χειρουργεία, βρέθηκε σε φιλικό σπίτι, τρώγοντας και πίνοντας χωρίς μάσκες, αποστάσεις και σεβασμό στις συστάσεις των ειδικών.

Παρά το υψηλό ιικό φορτίο και στην Κρήτη, «εμείς θα το γλεντιζομε κι όπου το βγάλει η βράση ή που θα σιάξει η δουλειά ή που θα σιοχαλασει» αντέτεινε ο κ. Πολάκης, ο οποίος δίνει το «παράδειγμα» ως γιατρός και πολιτικός.

ΝΔ: Ο Πολάκης παρακινεί τους πολίτες να παρανομήσουν

Σε ανακοίνωσή της η Νέα Δημοκρατία τονίζει: Ο ιατρός και πρώην Αναπληρωτής Υπουργός Υγείας κ. Πολάκης, γράφει στα παλιά του τα παπούτσια τα μέτρα για την καταπολέμηση της πανδημίας και παρακινεί τους πολίτες να παρανομούν.
Αν αυτό δεν αποτελεί κεντρική γραμμή από τον κ. Τσίπρα, τότε οφείλει άμεσα να διαγράψει τον κ. Πολάκη από την κοινοβουλευτική ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

5 Σχόλια

  1. ΠΑΛΙ ΤΙΣ ΕΦΑΓΕ ΤΙΣ ΓΙΔΕΣ ΑΓΑΠΗΤΙΚΕΣ ΤΟΥ Ο ΚΑΝΙΒΑΛΟΣ ΒΟΣΚΟΣ ΠΟΛΑΚΗΣ.. ΕΚΕΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ. ΑΛΛΑ ΞΕΧΑΣΑ ΟΤΙ ΤΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΚΟΥ ΛΗ ΕΙΝΑΙ ΚΟΛΗΤΑΡΙΑ. ΣΤΟ ΛΑΙΜΟ ΝΑ ΣΟΥ ΣΤΑΘΕΙ ΤΟ ΦΑΓΗΤΟ ΓΙΔΟΒΟΣΚΕ ΝΤΡΟΠΗ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ.

  2. ΠΑΛΙ ΤΙΣ ΕΦΑΓΕ ΤΙΣ ΓΙΔΕΣ ΑΓΑΠΗΤΙΚΕΣ ΤΟΥ Ο ΚΑΝΙΒΑΛΟΣ ΒΟΣΚΟΣ ΠΟΛΑΚΗΣ.. ΕΚΕΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ. ΑΛΛΑ ΞΕΧΑΣΑ ΟΤΙ ΤΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΚΟΥ ΛΗ ΕΙΝΑΙ ΚΟΛΗΤΑΡΙΑ. ΣΤΟ ΛΑΙΜΟ ΝΑ ΣΟΥ ΣΤΑΘΕΙ ΤΟ ΦΑΓΗΤΟ ΓΙΔΟΒΟΣΚΕ..

  3. ΠΑΛΙ ΤΙΣ ΕΦΑΓΕ ΤΙΣ ΓΙΔΕΣ ΑΓΑΠΗΤΙΚΕΣ ΤΟΥ Ο ΚΑΝΙΒΑΛΟΣ ΒΟΣΚΟΣ.. ΕΚΕΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ. ΑΛΛΑ ΞΕΧΑΣΑ ΟΤΙ ΤΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΚΟΥ ΛΗ ΕΙΝΑΙ ΚΟΛΗΤΑΡΙΑ. ΣΤΟ ΛΑΙΜΟ ΝΑ ΣΟΥ ΣΤΑΘΕΙ ΤΟ ΦΑΓΗΤΟ ΓΙΔΟΒΟΣΚΕ..

  4. Σιγά μωρέ το τσιμπούσι.
    Γιατί εμείς όταν μαζεύεται όλη η οικογένεια παππούδες παιδιά εγγόνια γυναίκες να φάμε θα φοράμε μάσκες επειδή το λέει ο Σύψας και η Παγώνη;;;;.
    Μπράβο του που έχει το θάρρος να το αναρτήσει και όχι σαν κάτι άλλους που κάνουν πάρτυ στα κρυφά χωρίς μάσκες και καμία προφύλαξη και την άλλη μέρα παίζουν θέατρο στις τηλεοράσεις φορώντας μάσκα.

  5. “Σαν θες να μάθεις” – Κουρήτες – Πεντοζάλι – Μαρτσάκης Σκορδαλός (Pentozali Martsakis)…. watch?v=UYZMrFWnMes

Comments are closed.