29/05/2024 Τηλέφωνο καταγγελιών: 694 635 77 33 - 698 632 33 23 | email: info@makeleio.gr | kataggelies@makeleio.gr

Τα Χανιά “πνίγονταν” και μερικοί παράγγελναν σουβλάκια – Αυτή είναι η μάχη του ντελιβερά (ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
dfd-696x465

Τους τελευταίους μήνες οι συνθήκες εργασίας των οδηγών ντελίβερι έχουν έρθει πολλές φορές στην επιφάνεια, κυρίως μέσω καταγγελιών των σωματείων βάσης του κλάδου αλλά και, δυστυχώς, λόγω του μεγάλου αριθμού νεκρών οδηγών εν ώρα εργασίας.

Τα σωματεία έχουν επανειλημμένα καταγγείλλει τις επικίνδυνες συνθήκες εργασίας με την εντατικοποίηση, τα κακοσυντηρημένα μηχανάκια που πληρώνουν από την τσέπη τους οι εργαζόμενοι, όπως και τις βενζίνες, την πίεση για να παραδοθεί γρήγορα η παραγγελία.

Έτσι συνεχείς είναι οι εκκλήσεις προς τους καταναλωτές, να μην παραγγέλνουν ντελίβερι εν μέσω ακραίων καιρικών συνθηκών. Κάτι που δεν πτόησε κατοίκους των Χανίων να παραγγείλουν χθες, εν μέσω σφοδρής θύελλας και με τους δρόμους να έχουν μετατραπεί σε ποτάμια, με αποτέλεσμα τις εικόνες που ακολουθούν.

Πηγή: zarpanews.gr
ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

6 Σχόλια

  1. Εσύ στις δύσκολες μέρες που ζούμε έτσι να κάνεις. Εμείς οι υπόλοιποι που σκεφτόμαστε ως άνθρωποι και σκεφτόμαστε και τους υπόλοιπους ως ανθρώπους και όχι ως ζώα, θέλουμε να υπάρχει λίγη κατανόηση. Δεν μπορεί ο κάθε μεγαλόψυχος να σκέφτεται τα γατάκια τα σκυλάκια τα πουλάκια όταν έχει καύσωνα και να τρέχει να βάζει κουβαδάκια με νερό, και όταν μιλάμε για συνανθρώπους του να αναπαύεται στο εάν θες εάν δε θες παραιτήσου. Το να είσαι γομάρι και παρτάκιας εύκολο, το να νοιάζεσαι δύσκολο. Στην τελική μάθε να μαγιερεύεις κιόλας.

  2. παιδια δουλευω 7 χρονια deliveras στα παπαρια τους η πελατες δεν σεβονται τιποτα ασε φιλε “παπακιας και εγω” εσυ αράζεις καπου για να αποστάσεις ο διανομεας δεν εχει τετοια πρεπει να παραδωσει την παραγγελια

    1. Μπράβο ρε νεοέλληνα. Διαίρει και βασίλευε. Και ποιος σου είπε ότι μπορώ να αράξω; Αυτή η μακακία θα μας φάει, ποιος είναι κατώτερος ή ανώτερος από τον άλλο. Έτσι για την ιστορία ΔΕΝ είμαι πλέον παπάκιας, αλλά ΔΕΝ παραγγέλνω όταν γίνεται της πόπης από σεβασμό. Διότι σκέφτμαι τον εαυτό μου πάνω στη σέλα του κάθε ενός που είτε έχει 5 λεπτά να παραδώσει είτε μπορεί να κάνει και ένα διάλειμα (έλεος δηλαδή εσύ θα ποινικοποιήσεις και το εάν κάποιος κάνει δέκα λεπτά στάση;). Ανόητε.

  3. ΑΣ ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΑ .ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΜΑΧΗ ΜΕ ΤΟ ΘΑΝΑΤΟ .ΔΙΧΩΣ ΣΧΕΔΟΝ ΕΝΣΗΜΑ, ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΠΙΕΣΗ ,ΜΕΓΑΛΟΣ ΚΙΝΔΥΝΟΣ!!!!!!!!!!!!ΑΣ ΤΑ ΧΩΣΕΙ Ο ΧΙΟΣ ΟΠΩΣ ΑΥΤΟΣ ΞΕΡΕΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΜΙΑ ΦΟΡΑ.ΑΣ ΜΗΝ ΜΕΓΑΛΩΣΕΙ ΑΛΛΟ Ο ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΤΩΝ ΝΕΚΡΩΝ ΝΤΗΛΙΒΕΡΑΔΩΝ.

  4. Εντάξει παιδιά δεν είναι μόνο οι ντελιβεράδες. Και εγώ τεχνικός δικτύων με παπί μια ζωή και με βροχή να έχει γίνει όλη η Αττική λίμνη, να ξεκινάω από Παλιό Φάληρο για Μέγαρα. Εντάξει δεν υπάρχει λέμε αυτή η εκμετάλευση από τις εταιρίες, η αδιαφορία των πελατών και πάνω από όλα η αδιαφορία του κράτους που εάν δε σκέφτεται ανθρώπινα ώστε να έχει νόμους και να τους επιβάλλει, τουλάχιστον να σκεφτεί ότι εάν τσακιστούμε θα κοστίσουμε ένα σκασμό λεφτά στα ταμεία και στα δημόσια νοσοκομεία. Τώρα για το συγκεκριμένο, ο λακαμάς που έκανα την παραγγελία θα ήθελε να είναι το παιδί του στο μηχανάκι; Ή ο εργοδότης, θα ήθελε να είναι το δικό του μπήπως; Αλλά μακριά από τον κώλο μας στο ελλαδιστάν του 2019 και στα απ’ αυτά μας, έτσι;

    1. Μεγάλε, όταν εγώ δε γουστάρω μια δουλειά παραιτούμαι.., εάν έχω ανάγκη κάνω υπομονή και ψάχνω κάτι καλύτερο, και όταν πιάνω μια δουλειά αποδέχομαι τις συμφωνηθέντες ευθύνες (υποχρεώσεις και δικαιώματα)

      Εάν υπάρχει ντελιβεράς που να συμφώνησε να μην δουλεύει όταν βρέχει και κάνει κρύο.. μπράβο του, και εγώ ψάχνω δουλειά για όταν έχει θερμοκρασία 28~32 μόνο

Comments are closed.