Τα…χρειάστηκαν οι Αλβανοί! Πως σχολίασαν το «θα σας συντρίψουμε»

Κοινοποίηση:
albans-635x430

Οι υψηλά ιστάμενοι των στρατιωτικών στην Ελλάδα έχουν γίνει ασυνήθιστα αυστηροί σε προειδοποιήσεις προς την Τουρκία, απειλώντας να ‘κονιορτοποιήσουν’ τα σώματά των Τούρκων, αν τολμήσουν να αμφισβητήσουν κάποιο νησί του Αιγαίου, γράφει αλβανικό δημοσίευμα.

Αντιδρώντας στις παραβιάσεις του ελληνικού εναέριου χώρου από τα τουρκικά αεροσκάφη πάνω από το Αιγαίο, ο υπουργός Άμυνας Πάνος Καμμένος, προειδοποίησε την Άγκυρα ότι θα πληρώσει κάθε τίμημα.
«Αν κάνουν την παραμικρή κίνηση, θα τους συντρίψουμε», απείλησε ο Καμμένος. Η Αθήνα επιδιώκει την ειρήνη και την αρμονία, είπε, δεν παραχωρεί σε κανέναν ούτε μία σπιθαμή γης.

Ο υπουργός επισκέφθηκε ένα φυλάκιο σε μικρό νησί του Αιγαίου και η προειδοποίησή του αυτή επαναλήφθηκε από το ναύαρχο Ευάγγελο Αποστολάκη, Επικεφαλής του ελληνικού Γενικού Επιτελείου.

«Εάν οι Τούρκοι αποβιβασθούν σε κάποιο βραχώδες νησί, θα το ισοπεδώσουμε. Αυτή είναι μια κόκκινη γραμμή που υποστηρίζεται από την κυβέρνηση», δήλωσε ο Αποστολάκης, όπως αναφέρει το αλβανικό δημοσίευμα.

Τόνισε ότι μια στρατιωτική αντιπαράθεση με την Τουρκία είναι δυνατή, αλλά, πρόσθεσε, ότι «μαζί με τις ΗΠΑ και την Ευρωπαϊκή Ένωση θέλουμε να διασφαλίσουμε ότι οι Τούρκοι δεν θα φθάσουν σε αυτό το σημείο», σημειώνεται χαρακτηριστικά.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

3 Σχόλια

  1. Οι Αλβανοί μαζί μέ όλους τους υπόλοιπους τρωγλοδύτες θα έπρπε να εχουν εκδιωχθεί από την Ελληνική επικράτεια εδω και πολλά χρόνια. Ομως, η τεμπελιά και η ανοησία του γελοίου νεοέλληνα βλάκα, αντιπροσωπευτικού είδους γαι έρευνα από ξένα πανεπιστήμια, τους έκρινε απαραίτητους ως εργατικά χέρια!!! Αλλοίμονο ο Ελληναράς ο βαρύς να δουλέψει τα χωράφια του ή τα ζώα του. Τι θα πει ο κόσμος: οτι είναι αγρότης: δηλαδή γύφτος:

    Ελπίζω μόνο να μην είναι αργά πια αν και το φοβάμαι. Να δω ποιοί θα πολεμήσουν τους Τούρκους και τα Αλβαναριά όταν ξεκινήσει και εάν ξεκινήσει όλο αυτό……!

  2. Οι τουρκοι θα μπουκαρουν με την βοηθεια των αλβανων !!

  3. Αλητες κατσαπλιαδες με μια αλλη Εθνικη πολιτικη ηγεσια και οχι με τον καραγκιοζη και προδοτη Τσιπρα θα σας ειχαμε παρει φαλαγγι κλεφτοκοταδες.Γαμω την Αλβανια και τον πουστη τον Εντυ Ραμα.

Comments are closed.