Ταξίαρχος καταγγέλλει τον δημοσιογράφο Μιχάλη Ιγνατίου! Είναι Τουρκόφιλος; Οι κεραυνοί και η κοινοποίηση σε OPEN και ΕΑΑΣ…

Κοινοποίηση:
ιγνατιου1

Μια απίστευτη καταγγελία για τον δημοσιογράφο-ανταποκριτή του OPEN στην Αμερική Μιχάλη Ιγνατίου έφτασε στα δημοσιογραφικά μας γραφεία και, όπως αναφέρει ο αποστολέας της, έχει κοινοποιηθεί στην εκπομπή του Άκη Παυλόπουλου αλλά και στην Ένωση Απόστρατων Αξιωματικών Στρατού (ΕΑΑΣ).

Πρόκειται για ταξίαρχο εν αποστρατεία τα πλήρη στοιχεία του οποίου είναι στη διάθεσή μας, ο οποίος χαρακτηρίζει απαράδεκτα τα όσα είπε στην πρωινή ενημερωτική εκπομπή του Άκη Παυλόπουλου και της Ντόρας Κουτροκόη, ο Μιχάλης Ιγνατίου. Είναι Τουρκόφιλος ο δημοσιογράφος;

Ο ταξίαρχος παραθέτει το άρθρο του μαζί με το απόσπασμα του σημερινού διαλόγου παρουσιαστών και ανταποκριτή και ζητά να βγάλει ο καθένας μας τα συμπεράσματά του:  

                                                                              «ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΜΕ

 Πέμπτη πρωί, 12 Νοεμβρίου 2020. Τηλεοπτικός Σταθμός OPEN. Πρωινή εκπομπή «Ώρα Ελλάδος» με παρουσιαστές τον Άκη Παυλόπουλο και την Ντόρα Κουτροκόη.

Παράλληλη σύνδεση με Κωνσταντινούπολη, ανταποκρίτρια Μαρία Ζαχαράκη και την Ουάσιγκτον με τον έγκυρο ανταποκριτή και σοβαρό αναλυτή Μιχάλη Ιγνατίου. Θέμα, Αμερικανοτουρκικές σχέσεις μετά την εκλογή Τζο Μπάιντεν.  Το ρολόι της εκπομπής δείχνει 08:17 όταν το λόγο παίρνει ο κ. Ιγνατίου και με αφορμή το ταξίδι του υπουργού εξωτερικών των ΗΠΑ κ. Μάικ Πομπέο στην Κωνσταντινούπολη, προκειμένου να επισκεφθεί τον Οικουμενικό Πατριάρχη κκ Βαρθολομαίο, διεξάγεται αυτολεξεί, ο παρακάτω διάλογος :

ΙΓΝΑΤΙΟΥ: Σύμφωνα με τουρκικούς κύκλους στην Αμερική, δεν αποκλείεται να μην επιτρέψουν στον κ. Πομπέο να προσγειωθεί στην Κωνσταντινούπολη και να πάει να δει τον Πατριάρχη. Αν συμβεί αυτό όπως καταλαβαίνεται……

ΖΑΧΑΡΑΚΗ :    Εν τάξει αν συμβεί αυτό τότε θα γίνει πόλεμος με την …

ΙΓΝΑΤΙΟΥ : Οπωσδήποτε, οπωσδήποτε. Πάντως για να είμαστε δίκαιοι αυτό που κάνει ο κ. Πομπέο, μπορεί να μας αρέσει, έτσι; Χωρίς αμφιβολία, αλλά είναι αντιδιπλωματική ενέργεια.

ΚΟΥΤΡΟΚΟΗ : (καταλαβαίνει τι επέρχεται προσπαθεί να τον μαζέψει) Μιχάλη, Μιχάλη…

ΙΓΝΑΤΙΟΥ : (αποφασισμένος να πει αυτό που θέλει). Ένα λεπτό παιδιά, ένα λεπτό. Θα μας άρεσε εμάς, και κλείνω, θα μας άρεσε εμάς εάν πήγαινε στην Αλεξανδρούπολη και έπαιρνε το αυτοκίνητο του πρέσβη και πήγαινε στην Κομοτηνή να δει τον μουφτή τον παράνομο που δεν αναγνωρίζουμε και στη συνέχεια να φύγει χωρίς να πάει στην Αθήνα; Αυτό κάνει αυτήν τη στιγμή …..

ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΣ : Δεν είναι ίδια μεγέθη ο Οικουμενικός Πατριάρχης, Μιχάλη μου…….

ΙΓΝΑΤΙΟΥ : (Αμετανόητος). Για την Τουρκία ο Πατριάρχης δεν είναι τίποτα, ένας απλός ιεράρχης είναι, εμείς μπορεί…. Τον αναγνωρίζει η Τουρκία Μαρία ως Οικουμενικό Πατριάρχη;

ΖΑΧΑΡΑΚΗ (Κάτι ψελλίζει που δεν καταλαβαίνω)

ΙΓΝΑΤΙΟΥ : Δεν είπα ότι είναι το ίδιο πράγμα, αλλά φθάνει στην Κωνσταντινούπολη και αρνείται να πάει στην Άγκυρα. Προφανώς του πρότεινε η Τουρκία να πάει στην Άγκυρα και να συναντηθούνε. Αυτός είπε όχι.

ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΣ : (προσπαθεί να τα μαζέψει). Έχουν μπλέξει κι άλλα πράγματα. Είναι οι γαμπροί που αποκαλύπτονται, οι μίζες, είναι μπλεξίματα, άντε κανείς να τα ξεμπλέξει. Καλημέρα σας.

Κλείνει η σύνδεση.

Τι μας είπε ο σοβαρός αναλυτής και έγκριτος δημοσιογράφος κ. Ιγνατίου, χωρίς κανείς να του φέρει αντίλογο και χωρίς κανείς να μπορέσει να τον σταματήσει :

  • Ο Οικουμενικός Πατριάρχης δεν είναι τίποτα, σύμφωνα με την Τουρκία, ένας απλός ιεράρχης είναι !!!!
  • Ταύτισε τον αρχηγό της Ορθοδοξίας με τον παράνομο ψευτομουφτή της Κομοτηνής!!!!!! Τον άνθρωπο που με την ανοχή του Ελληνικού Κράτους και της αδέκαστης δικαιοσύνης, διαπράττει συνεχώς και αδιαλείπτως το αδίκημα της παραποίησης Αρχής.

Έχουμε την εντύπωση ότι όλα αυτά τα είπε τυχαία; Και μάλιστα στο τέλος της σύνδεσης, για να μας μείνουν χαραγμένα στο μυαλό και να τα καταλάβουμε καλά.

ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΜΕ;

Κρίσεις και συμπεράσματα δικά σας

…………………………..

Αξιωματικός ε.α.»

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

23 Σχόλια

  1. Αυτό ακριβώς!!! Εεεεεεε όοοοχι και τουρκόφιλος ο Ιγνατίου. Θα καούν τα εγκεφαλικά μου κύτταρα !!!!

  2. Ποιος είναι πιο κομπλεξικος ,αυτός που λέει αλήθειες που τρυπάνε το κόκκαλο ή αυτός που τις αποφεύγει γιατί του χαλάνε την ψευδαίσθηση στην οποία ζει????

  3. ε οχι ρε παιδια να δυσφημησουμε και τον Ιγνατιου. πολυ παη.

  4. ΠΡΓΑΜΑΤΙΚΑ ΔΕΝ ΤΟΝΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΤΟΝ ΜΑΓΚΑ ΤΙ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΠΕΙ??? ΠΟΣΕ ΦΟΡΕΣ ΗΡΘΑΝ ΤΟΥΡΚΑΚΙΑ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΚΑΙ ΕΠΙΣΚΕΓΘΗΚΑΝ ΜΟΝΟ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΨΥΧΟΥΣ ΣΤΗΝ ΘΡΑΚΗ ΜΑΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΔΟΥΝ ΑΞΙΟΜΑΤΟΥΧΟΥς ΕΛΛΗΝΕΣ? ΠΟΣΕΣ????

  5. O Ιγνατίουυ έχει κυκλοφορήσει τρια βιβλία (Ίμια, Σημίτης) που ξεμπροστιάζει τους Ελληνες προδοτες πολιτικούς, έχει κάνει ερωτήσεις και συνεντευξεις που κράζει τους τουρκόφιλος αμερικανούς πολιτικούς και εσεις ασχολειστε με ένα σχόλιο του, που το παραποιεί ο κάθε τυχάρπαστος άκαπνος ταξίαρχος. Εξαιρετικός δημοσιογράφος πολύ καλός αναλυτής και φίλος του μακαρίτη του Τάσσου Παπαδοπουλου. Ντροπή να πολέματε με τετοιοιο αήθη τρόπο έναν γνησιο και χρησιμο πατριωτη!!!

  6. Ρε πουλημένα κατευθυνόμενα κουμάσια είναι όλοι τους και πάνε όπου φυσάει ο άνεμος.
    Χτες με το συριζα σήμερα με τον κούλη αύριο με το γιο της ντόρας και πάει λέγοντας.

  7. Συμφωνώ με κάποιον που τα είπε ΒΟΘΡΚΑΝΑΛΑ (όταν τον συνέφερε κι αυτόν βέβαια!!!)

  8. Δεν είναι τουρκόφιλος αλλά σίγουρα παρουσίασε με άκομψο τρόπο το πως τα βλέπουν τα πράγματα οι τουρκομογγόλοι, ενώ η αλήθεια είναι πως οι τούρκοι έχουν και ψεύτικο τούρκο ψευτο-οικουμενικό πατριάρχη που δεν αναγνωρίζεται από κανένα αλλά αποδεικνύει πως προσπαθούν με κάθε μέσο να εκμηδενίσουν τον θεσμό του Οικουμενικού Πατριάρχη και της Ορθόδοξης Εκκλησίας στην Τουρκία.

    1. Χαιρετίσματα…Ο Ιγνατίου είναι από τους μεγαλύτερους Ελληνες πατριώτες

      1. αρχίδι@ ειναι….

  9. Ο Μιχάλης Ιγναντίου είναι Έλληνας πατριώτης.-

  10. Να δω πότε ο έγκριτος, λαλίστατος δημοσιογράφος κ. Ιγνατίου θα τολμήσει να φιλοξενήσει στην ιστοσελίδα του κάτι σαν το παρακάτω απαγορευμένο(για τουρκολάγνους) βίντεο : https://www.youtube.com/watch?v=zA2QxVMyXwY

  11. μια χαρα τα ειπε ο κ. Εγνατιου.
    Τι ακριβως δεν καταλαβαινετε???

  12. Απο οσα συμβαινουν,αυτο πειραξε τον Ταξιαρχιδη???
    Οι Τουρκοι,γραφουν στα αρχιδια τους και το Πατριαρχη και το αξιωμα του! Και το δειχνουν σε καθε ευκαιρία.
    Γιατι επιτρεπουν σε τετοιους μαλακες να γινονται Αξιωματικοι??? Τι στοκος!

  13. Παρακολουθούσα φανατικά τον Μιχάλη Ιγνατίου και τον θαύμαζα. Σήμερα άκουσα τα ανωτέρω από τον ίδιο στην εκπομπή του Open και έμεινα αλλαλος… Απαράδεκτος!!! Δεν μπορώ να καταλάβω τι του συμβαίνει… Όλα είναι πιθανά… Εκβιάζεται?? Κούραση??? Επιπολαιότητα??? Χρηματισμός??? Σε κάθε περίπτωση οφείλει να ζητήσει συγγνώμη!!

    1. O κυριος ιγνατιου αν προσεχατε παντα ειναι με τους νεοταξιτες γι αυτο υποστηριζει μπαιντεν ,ποτε δεν μας εχει αναφερει ο κυριος οτι η αντιπροεδρος κ.χαρρις ανηκει στην μουσουλμανικη αδελφοτητα και τις σχεσεις τησ με τουρκους αξιωματουχους κατα τα αλλα έγκριτος.

      1. Οχι ρε Κύριε, η Κάμαλα Χάρρις δεν είναι μουσουλμάνα, όταν ήταν μικρή ήταν Ινδουίστρια.

  14. σ’αυτα τα πηγαδακια τυπου καφενε, ο καθενας εκφραζει μια γνωμη και ο καθενας μπορει να διαφωνει. ΟΜΩΣ αλλο ο καφενες της γειτονιας ΚΑΙ ΑΛΛΟ κουβεντες του καφενε στην τηλεοραση.ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΜΗΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ.

  15. Εάν έγιναν έτσι τα πράγματα όπως περιγράφονται , στην συγκεκριμένη περίπτωση είναι μέγα ολίσθημα του Μιχάλη Ιγνατίου.
    Ομως ο συγκεκριμένος δημοσιογράφος μέχρι σήμερα θεωρείται ένας από τους πλέον αξιόπιστπους δημοσιογράφους . Επίσης έχει κάνει μεγάλο αγώνα υπέρ της Ελλάδος και της Κύπρου και είναι πολύ βαρύ από μία λάθος θέση ή μπορεί και λάθος διατύπωση να τον χαρακτηρίζουμε Τουρκόφιλο.

Comments are closed.