Τί σημαίνει αν «έρθει» κάποιος Άγιος στον όνειρό σου

Κοινοποίηση:
Dreams in blue

Η παρουσία των Αγίων στα όνειρα αποκτά διαφορετικές σημασίες, ανάλογα με το φύλο τους ,αν είναι άνδρες ή γυναίκες, με το ύφος και τη διάθεση που δείχνουν απέναντι μας, με τα χαρακτηριστικά του προσώπου τους κλπ.

Οι Άγιοι, όπως ακριβώς και οι Άγγελοι, είναι όργανα παρηγοριάς ή ολέθρου.

Η παρουσία γυναικών αγίων στα όνειρα αποτελεί εγγύηση αναμονής καλύτερων ημερών και χαρμόσυνων ειδήσεων.

Όταν όμως αυτές έχουν βλέμμα βλοσυρό ή στέκονται απλώς απέναντι μας και μας κοιτάζουν εξεταστικά ή ζητούν ν’ αγγίξουν το χέρι μας, τότε ίσως θα έχουμε οδυνηρά μαντάτα.
Η παρουσία των ανδρών αγίων σχετίζεται περισσότερο με τις επαγγελματικές μας δραστηριότητες:Αν ο Άγιος σας πλησιάσει, ευοδώνονται. Αν σας απευθύνει τον λόγο, θα πρέπει να φυλαχτείτε από κινδύνους που ελλοχεύουν. Αν δείτε λείψανο Αγίου, φροντίστε την υγεία σας. Αν ο Άγιος σας καλεί, θα σας απειλήσει μια σοβαρή ασθένεια.

Αν δείτε ότι προσκυνάτε εικόνα Αγίου, τότε θα ξεπεράσετε ένα δύσκολο πρόβλημα ,υγείας ή επαγγελματικό.

Πηγή: ekklisiaonline

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

4 Σχόλια

  1. ΩΠΑ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ???ΠΟΥ ΤΑ ΞΕΡΕΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙ????ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΟΣ ΟΝΕΙΡΟΚΡΙΤΗΣ ??? ΣΥΜΦΩΝΕΙ Η ΛΙΤΣΑ ΠΑΤΕΡΑ???

  2. Χαχαχα.Πολύ καλό. Αλλά αν δεις τον Αρχάγγελο Μιχαήλ, σημαίνει οπωσδήποτε να μην ετοιμάζεσαι για οτιδήποτε, επειδή ήδη θα βρίσκεσαι στο άλλο δωμάτιο.

    1. Εαν ήμουν στο άλλο το ⚰️δωμάτιο, δεν θα έβλεπα τον Αρχάγγελο Μιχαήλ αλλά τον Άγιο Πέτρο.
      HillBilly – Blind Guardian 1-0

  3. Εάν δεις τον Αρχάγγελο Μιχαήλ να παρουσιαζεται εμπρός σου ερχόμενος από ψηλά με τα φτερα του κανονικα οπως τον βλεπουμε στις αγιογραφιες,ντυμένο με ολόχρυση πανοπλία και σπαθί να σε κοιτάζει να χαμογελάει ,να χτυπάει μια φορά την πανοπλία του ,να ηχεί αυτή και μετά από λίγο να εξαφανίζεται στον ουρανό με μορφή φωτός τι σημαίνει;;;;
    🤔Μάλλον να ετοιμαζόμαστε για κάτι μεγάλο λέω εγώ. Πολεμο με τους άθεους ίσως.

Comments are closed.