“Τέρατα γιατροί γέννησαν στα εργαστήρια βιολογικού πολέμου της Κίνας, Γιουχάν, το φονικό θηρίο”. Τα βγάζει στη φόρα, διδάκτωρ βιολόγος του ΕΚΠΑ: “Ψυχοπαθείς με λευκές μπλούζες, πήραν τον SARS, μετέφεραν γενετικό υλικό από ιό νυχτερίδας και προέκυψε ο δολοφόνος”

Κοινοποίηση:
1.indd

teaser18-3

Διαβάστε στο μοναδικό αντισυστημικό ΜΜΕ στην Ελλάδα, στο Μακελειό της Πέμπτης, 12-3-2020, του Έθνους των Ελλήνων Χριστιανών και των μεγάλων αποκαλύψεων, της πρώτης και τελευταίας αυτοχρηματοδοτούμενης  ελληνικής εφημερίδος  που τιμά τη λέξη «δημοσιογραφικό ρεπορτάζ», δεν ανήκει σε κανέναν κομματικό και παραταξιακό μηχανισμό, δεν τα παίρνει από κανέναν κι έσπασε το καρτέλ της ψευτοενημέρωσης και του χρεωκοπημένου εκδοτικού κατεστημένου, επί 5 συνεχή χρόνια. Με κόστος αλλά πάντα με συνέπεια έναντι των αναγνωστών μας. Σε αυτούς που δίνουμε λόγο και δικαίωμα να μας κρίνουν και σε κανέναν άλλο. Κι ας λυσσομανάει κόντρα η διαπλοκή και οι βρωμιάρηδες του συστήματος. Την εφημερίδα που έριξε την κυβέρνηση των κατσαπλιάδων και ασκεί σκληρή κριτική στους «καινούργιους». Πάντα απέναντι στην εξουσία και σε κάθε κατασταλτική κρατική αρχή, διαφθοράς και ψέματος εις βάρος του εθνικού και δημοσίου συμφέροντος.

  -Στο μοναδικό ταμπλόιντ φύλλο που κυκλοφορεί στην Ελλάδα και πάει κόντρα στη σαπίλα της «πυραμίδας» αχρείων και ξεπουλημένων ηγετών, ντόπιων και αλλοδαπών ολιγαρχών, με την ίδια σταθερή τιμή των 0.80 ευρώ αλλά και με το καλύτερο ρεπορτάζ της πιάτσας, από τις 19-1-2015 , με μια αποφασισμένη ομάδα δημοσιογράφων που υπηρετούν την αλήθεια του Λαού.
Συνεχίζουμε χωρίς ανάσα τις αποκαλύψεις και τον αγώνα για μια ελεύθερη και αδούλωτη πατρίδα
-εθνικό είναι ότι είναι αληθινό
–αλήθεια είναι η αλήθεια του λαού

-Αυτοί που κρύβουν την αλήθεια, είναι εχθροί του λαού και οφείλουμε να τους ξεμπροστιάζουμε με το ρεπορτάζ και την δημοσιογραφική αποκάλυψη ως θεματοφύλακες-μαζί με την κοινή γνώμη- του λαϊκού συμφέροντος.

Κανένας δεν είναι πάτρωνας του ελληνικού πατριωτικού λαού.

Κανένας δεν δικαιούται να τον καπηλεύεται.

Την ιστορία πια δεν τη γράφουν οι αριστεροί, τη γράφουν οι Έλληνες πατριώτες. Η Ελλάδα ανήκει μόνον στους αληθινούς Έλληνες.

@@@υποσημείωση

Όποιοι δεν βρίσκουν την εφημερίδα ΜΑΚΕΛΕΙΟ στα περίπτερα ή βλέπουν όλες τις εφημερίδες κρεμασμένες και όχι το ΜΑΚΕΛΕΙΟ, να μας τηλεφωνούν στο 6946- 357733 ή στο τηλ. της εφημερίδος 210-9590361 ή να μας στέλνουν sms (γραπτό μήνυμα), για να τακτοποιούμε κάποιους -δια της νομικής οδού- που επιδιώκουν το σαμποτάζ , τις επαγγελματικές αλητείες αλλά και τη νόθευση κυκλοφοριών και σκηνοθετημένων πανελλαδικών αποτελεσμάτων.

24_sport.indd

Teaser Εφημερίδας “Μακελειό” για Τετάρτη 18-03-2020 from Makeleio WebTV on Vimeo.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

30 Σχόλια

  1. ΟΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΙ ΑΒΑΝΤΑΔΟΡΟΙ ΤΩΝ LIDL ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΑΛΥΣΙΔΕΣ ΤΩΝ ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤΣ.παρα πολλες φορες οταν τα lidl πουλανε Ελληνικα λαχανικα τα Ελληνικα Μαρκετς πουλανε εισαγωμενα στην διπλασια και πανω τιμη

  2. ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΣΟΥ ΦΥΛΛΟ ΞΕΧΑΣΕΣ ΟΜΩΣ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥΣ ΜΠΑΣΚΙΝΕΣ ΤΟΥΣ ΔΙΑΣΩΣΤΕΣ ΤΟΥΣ ΓΙΑΤΡΟΥΣ ΠΟΥ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΙΤΑΝΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΚΩΛΟΑΡΡΩΣΤΙΑΣ ΞΕΧΑΣΕΣ ΝΑ ΕΥΧΑΡΗΣΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΩΝ ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΑΓΩΝΑ ΝΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΜΕ ΤΡΕΙΣ ΚΑΙ ΕΞΙΝΤΑ ΜΟΙΣΘΟ ΕΧΟΝΤΑΣ ΕΡΓΟΔΟΤΕΣ ΑΡΠΑΓΕΣ ΠΟΥ ΚΟΝΝΟΜΑΝΕ ΧΟΝΤΡΑ ΤΩΡΑ ΕΙΔΙΚΑ…… ΠΟΥ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟ ΧΡΗΜΑ ΔΕΝ ΛΟΓΑΡΙΑΖΟΥΝ ΤΙΠΟΤΕ ΟΥΤΕ ΜΠΟΝΟΥΣ ΟΥΤΕ ΑΥΞΗΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΔΕΙΝΟΥΝ ΜΟΝΑΧΑ ΔΙΕΥΡΗΜΕΝΟ ΩΡΑΡΙΟ ΚΑΙ ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΑΡΕΣΕΙ……………..ΜΠΡΑΒΟ ΛΟΙΠΟΝ ΣΤΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΤΩΝ ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ ΠΟΥ ΠΑΛΕΥΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΟ ΝΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ ΚΑΙ ΑΣ ΜΗΝ ΜΙΛΑ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙ ΑΥΤΟΥΣ……………….

  3. ΜΕΤΑ ΚΟΡΟΝΙΟΥ , ΕΠΟΧΗ ΝΑ ΠΑΝΕ ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ κ.λ.π. ΝΑ ΨΩΝΙΖΟΥΝΕ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΤΟΥ & ΕΦΟΣΟΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙΣΟΥΝΕ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΒΟΥΛΓΑΡΙΚΑ ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ & ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΧΡΟΝΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΤΗΣΗ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΣΤΑ ΥΠΟΤΗΘΕΜΕΝΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΟΠΟΥ ΠΟΥΛΗΘΗΚΑΝΕ ΣΤΟΥΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ , ΝΑ ΒΑΛΟΥΝΕ ΛΟΥΚΕΤΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΟΥΝΕ ΝΑ ΑΝΕΒΑΖΟΥΝΕ ΤΙΜΕΣ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΩΡΕΣ & ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΚΑΙΡΟ & ΣΕ ΟΠΟΙΑ ΜΑΓΑΖΙΑ ΟΠΟΥ ΑΝΕΒΑΣΑΝΕ ΤΙΣ ΤΙΜΕΣ ΝΑ ΜΗΝ ΞΑΝΑΠΑΤΗΣΕΤΕ ΠΑΛΙ ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΟΔΟΝΤΟΓΛΥΦΙΔΕΣ , ΕΛΛΗΝΕΣ ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ !!!

    1. ΟΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΙ ΑΒΑΝΤΑΔΟΠΟΙ ΤΩΝ LIDL ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΑΛΥΣΙΔΕΣ ΤΩΝ ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤΣ.παρα πολλες φορες οταν τα lidl πουλανε Ελληνικα λαχανικα τα Ελληνικα πολανε εισαγωμενα στην διπλασια και πανω τιμη

  4. ΑΥΤΟΣ ΤΙ ΝΟΜΙΖΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΖΗΣΗ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ , ΤΟΝ ΓΕΛΑΣΑΝΕ ΑΛΛΑ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΕΙ ΦΑΝΤΑΣΤΗΤΕ ΤΙ ΕΧΕΙ ΝΑ ΤΡΑΒΙΞΗ ΔΙΟΤΙ ΤΑ ΕΒΑΛΕ ΜΕ ΤΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΤΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ & ΑΣ ΜΗΝ ΠΙΣΤΕΥΗ ΤΟΠΟΤΑ ΑΦΗΣΤΕ ΤΟΝ ,ΟΥΤΩΣ Η ΑΛΩΣ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΗ , ΕΡΧΕΤΑΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΑΡΓΗ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΛΗΣΜΟΝΗ , ΚΑΠΟΙΑ ΜΕΡΑ ΘΑ ΔΩΣΗ ΛΟΓΟ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΕΙ & ΤΙ ΕΧΕΙ ΝΑ ΠΕΙ , ΣΚΟΤΑΔΙ !!!

  5. ΑΓΑΠΗΤΕ ΣΤΕΦΑΝΕ ΜΑΘΑΜΕ ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ ΟΤΙ ΤΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ ΕΝΟΙΚΙΑ ΜΑΡΤΙΟΥ ΚΑΙ ΑΠΡΙΛΙΟΥ ΘΑ ΚΑΤΑΒΛΗΘΟΥΝ ΜΕΙΩΜΕΝΑ ΚΑΤΑ ΣΑΡΑΝΤΑ ΤΟΙΣ ΕΚΑΤΟ ΚΑΙ ΤΟ ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΘΑ ΤΟ ΧΑΣΟΥΝ ΟΙ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΚΟ ΚΑΙ ΠΑΡΑΛΟΓΟ

  6. Με θλίβει αυτό που γίνεται παρακάτω. Ο καθένας είναι ελευθερος να λέει τη γνώμη του. Δεν χωρούν ειρωνείες, βρισιές κια προσβολές. Για να συμμετέχουμε στο σαιτ του μακελειο σημαίνει ότι έχουν μια συγκεκριμένη άποψη για τα πράγματα. Προσωπικά δεν θα πάρω θέση γιατί είμαι διχασμενος. Διαφωνεί κανεις ότι ο συγκεκριμενος ιός έχει πρωτόγνωρα χαρακτηριστικά; και στο παρελθον η ανθρωπότητα πέρασε πανδημιες κια αποδεκατιστηκε με την διαφορά ότι τότε δεν είχαν την επιστημονική γνώση να ανταπεξελθουν. Αν λοιπόν με όσα γνωρίζουμε τώρα για την ιατρική και με όλα τα μέσα που διαθέτουμε, ο χρήστης φοβόμαστε για την ανθρωπότητα, τότε με συγχωρείτε αλλά δεν μπορώ να μην σκεφτώ ότι κάτι παίζει. Και ειναι 1000% σίγουρο ότι αν φτιάχνεις κάτι σε εργαστηριο ξέρεις και τον κώδικα του πειράματος σου.; αν ξέρεις κώδικα γνωρίζεις και αντίδοτο. Αυτα

  7. Αγαπητε Στεφανε,ευγε για τα ρεπορταζ!!!οπως εγραψα και πριν επιτελους ακουγονται τα πραγματα με τ ονομα τους!!!
    Οσο για τον τυπο,που σχολιαζει χωρις να καταλαβαινει τι διαβαζει….ενα εχω να πω:πως ο αδειος τενεκες κανει τον περισσοτερο θορυβο!!!θα ηταν πιο χρησιμη η σιωπη του,απο την βλακεια του…ας κανει καλυτερα μουγκαρια μπανανα……
    Ο ιος,αστοιχειωτε τυπε,που σχολιαζεις εδω μεσα χωρις να καταλαβαινεις το τι διαβαζεις….τον εφτιαξαν ανθρωπομορφα τερατα,για καποιον λογο. Και οι οποιοι πληρωνονται ΑΔΡΑ απο καποιους για να τον φτιαξουν.Ποιος ο λογος???Ο λογος ειναι απλος…να μειωσουν τον πληθυσμο για να τον ελεγχουν και οτι αλλο συνεπαγεται απο αυτο…Δεν ειναι θεωριες συνομωσιας,ανοητε και σε πληρη αφασια τυπε!!!
    Το γιο της πλυστρας να φοβασαι…ελεγαν οι παλαιοι και δεν ειχαν ΑΔΙΚΟ…η προταση αυτη ειναι στην μεταφορικη της εννοια και οχι στην κυριολεκτικη!!και μην σπευσεις να απαντησεις,διοτι δεν ξερεις την διαφορα μεταξυ μεταφορας και κυριολεξιας….
    Πολυ οργανωτικα μας απαντησες,σαλτιμπαγκο,χωρις επιχειρηματα πριν, περι δηθεν συνομωσιας και δηθεν παπαρδο….
    Τα ζουλαπια φαινονται απο μακρια,εξαλλου!!γι αυτο κανε τζαλα και αραξε στα κιλα σου,βουτυρομπεμπε….ελληνοφωνε και οχι ελληνοψυχε….(αν καταλαβαινει ο τυπος την διαφορα,που πολυ αμφιβαλλω)
    Αγαπητε Στεφανε,εξακολουθω και επαναλαμβανω:ΕΥΓΕ για το ρεπορταζ σου και για το πρωτοσελιδο της εφημεριδας σου!!!!ακρως αφυπνιστικο!!!ΣΥΝΕΧΙΣΕ!!!ειμαστε μαζι σου,αφου κανεις καλη δουλεια!!!κανε περισσοτερα ρεπορταζ για τον Εβρο,τα νησια και τους λαθρο…

  8. πωα τον κατάντησαν τον κοσμακι έτσι οι πιο πολλοί βα τρώνε σανό.συμφωνω και εγω με τεζαρη.

  9. Τελος οπως στις ταινιες ερχονται οι Αμερικανοι και σωζουν τον κοσμο..

  10. Μπραβο ρε Στέφανε μονο εσυ ρίχνεις μπουνιά στο μαχαίρι….ο ΘΕΟΣ να σου δινει υγεία και δύναμη να συνεχίσεις τον πατριωτικο αγωνα σου.

  11. Ρε νοσηλευτή, είσαι τόσο ανόητος η το παίζεις;;; Που ζεις κ δεν αντιλαμβάνεσαι πως κινούνται όλα στη ζωή αυτή, και γιατί να σου εξηγεί κανείς εφόσον είσαι φελος. Άσε να ξέρει κάτι παραπάνω ο Τεζαρης από εσένα και όσο για τα φαρμακια της ψυχής σου το επίπεδο σου το καταλάβαμε . Διάβασε οστωσο, αν περνεις βέβαια από γράμματα, λίγο τις απόψεις κορυφαίων γιατρων κ ειδικών μιας και το πραμα αυτό δεν είναι μια απλή κοινή πνευμονία μα ξεκάθαρα ένα βιολογικό φονικό όπλο,, ανοητε και ανιστορητε. Υπάρχει και η άλλη η ηλίθια που συμφωνεί.

  12. Ρε νοσηλευτή Ιουδα, είσαι τόσο ανόητος η το παίζεις;;; Που ζεις κ δεν αντιλαμβάνεσαι πως κινούνται όλα στη ζωή αυτή. Άσε να ξέρει κάτι παραπάνω ο Τεζαρης από εσένα και όσο για τα φαρμακια της ψυχής σου το επίπεδο σου το καταλάβαμε . Διάβασε οστωσο, αν περνεις βέβαια από γράμματα, λίγο τις απόψεις κορυφαίων γιατρων κ ειδικών μιας και το πραμα αυτό δεν είναι μια απλή κοινή πνευμονία μα κάτι προφανές ξεκάθαρα ένα βιολογικό φονικό όπλο,, ανοητε και ανιστορητε.

    1. Σταμάτα ρε βλάκα να λες μαλακίες με άλλα ψευδονυμα,ο ίδιος είσαι που τα γράψεις και πριν,επιμένω όλο μαλακίες λες ξερολα του τιποτα

    1. Αυτό το πραμα δεν είναι φυσικό, ποιός κοροϊδεύει ποιόν!!! Να βρεθούν οι υπαίτιοι

  13. Αγαπητε Στεφανε,ευγε για το ρεπορταζ!!!επιτελους!!να λεγονται τα πραγματα με τ ονομα τους!!!Ας καταλαβουν ορισμενοι σαλτιμπαγκοι,οτι δεν υπαρχουν θεωριες συνομωσιας….και οτι οι αδειοι τενεκεδες κανουν τον περισσοτερο θορυβο και ο νοων νοειτω…Το 1% του παγκοσμιου πληθυσμου δυστυχως-κανουν κουμαντο σε ολο τον πλανητη…ξερουμε ποιοι ειναι…και ειναι εγκληματιες γενοκτονοι των λαων..ψυχοπαθεις παρανο.ι.κοι διεστραμμενοι….που αυτοπροσδιοριζονται Αρχηγοι του συμπαντος εκλεκτοι,πεφωτισμενοι κ.ο.κ……!!!!!!!!Αυτοι ειναι πισω απο ΟΛΑ τα δεινα….να σταματησει ο κοσμος επιτελους να ειναι σε αφασια και σε πληρη αποχαυνωση,διοτι δεν ειναι πλεον της ” μοδας “…..
    Γρηγορειτε!!!Εαλω η Ελλας!!!Ο καιρος γαρ εγγυς!!!!

    1. Ενώ αυτά που περιγράφεις εσύ πυροβολιασμενη παπαρδο δεν είναι θεωρίες συνωμοσίας;;

    1. Συν Έλληνα Αναστάσιε…
      Το όνομα μου είναι βαγγέλης τεζάρης.

  14. και θα το εβαζαν στην ιδια τους στην χωρα και οχι σε καποια αλλη;;;;

  15. Το ότι ο Κορωνοϊός ήταν κατασκευασμένος στα εργαστήρια βιολογικού πολέμου της Κίνας στο Γιουχάν, ήταν γνωστό σε όσους δεν τρώνε σανό από την πρώτη στιγμή. (Η διοικητής του κέντρου τι βαθμό έχει στον Κινεζικό στρατό;)
    Ο λόγος που δημιουργήθηκε ο Κορωνοϊός είναι και αυτός γνωστός. (Οικονομικός πόλεμος-χημικός πόλεμος-αραίωση πληθυσμού και γενική πρόβα κατάργησης των χρημάτων με την αποκλειστική χρήση που πλαστικού χρήματος δηλαδή να πληρώνεσαι και να πληρώνεις με αριθμούς)
    Αυτό όμως που γνωρίζουν και τα μικρά παιδιά είναι, πως όταν ένα τέτοιο μικρόβιο είναι κατασκευασμένο κατόπιν παραγγελίας, ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΦΤΙΑΧΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ (ΕΜΒΟΛΙΟ) το οποίο έχει ο κατασκευαστής και αυτός που έκανε την παραγγελία, για να το ακριβοπουλησουν μετά. (αφού πρώτα φύγουν από την ζωή χιλιάδες άτομα)
    ΠΟΙΟΣ ΛΟΙΠΟΝ ΕΙΧΕ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ ; ; ;
    Φυσικά, αυτό σε λίγο καιρό θα φανεί ΟΤΑΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΕΙ Η ΕΥΡΕΣΗ ΤΟΥ ΕΜΒΟΛΙΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ…..
    β. τεζαρης
    ϶ϵλληνας ψηφοφόρος, βαναύσως φορολογούμενος και 365 ημέρες τον χρόνο, όμηρος του καθεστώτος των Αθηνών ! ! !

    1. Εσενα απ την βαναυσοτητα των φορων σε βαρεσε άλλος ιος στην κεφαλα σου ..ο μαλακο’ι’ος…και δυστηχως δεν υπαρχει καμια θεραπεια για αυτό,και το πιο τραγικο είναι ότι υπαρχουν πολλοι τέτοιοι σαν και εσενα και ακομα πιο τραγικο είναι ότι δεν ψωφατε να ησυχάσουμε!!!!ξερολα αι κανε ένα μπανιο με οξυ τωρα!!!

      1. Ενω εσυ μαλακα νοσηλευτη τρωγε το κουτοχορτο που σου δινουν, ακριβως οπως τα λεει ο τεζαρης ειναι τα πραγματα.

        1. Εσύ ρε μαλακα είσαι ο ίδιος και γράφεις με άλλα ψευδονυμα άι στο διάολο ρε κοπανε μας ζαλισες άντε κάνε καμία φασινα να ξεβρωμισει το σπίτι σου παπάρα!

    2. ΚΟΒΙΝΤ-19 Στον ορυμαγδο των ειδησεων χανονται και μερικες σημαντικες!!Οπως οτι σε ΚΑΝΑΔΙΚΟ εργαστηριο εγιναν συληψεις κινεζων επιστημονων για παρατυπη διακινηση βιολογικων υλικων προς το ΓΟΥ ΧΑΝ οπου βρισκονται τα μοναδικα στην ΚΙΝΑ 4ης κατηγοριας στρατιωτικης διαβαθμισης εργαστηρια βιολογικου πολεμου!!!!

      1. Τι λες. Ρε παιδί μου σοβαρά;;;;ήσουν μπροστά και τα είδες όλα αυτά η ήταν τόσο καλός ο μπαφος;

Comments are closed.